Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

C.J. Wilson egy Victoria's Secret modellel pózolt

A Los Angeles Angels baseballcsapat 31 éves dobójátékosa, C.J. Wilson Victoria's Secret modell Elsa Hoskkal népszerűsítette a márka baseball-kollekcióját tegnap Newport Beachen.

0 Tovább

7 sportoló, akik Sports Illustrated modellt szeretnek/szerettek

Szerinted melyik modell a legszebb közülük?


Andy Roddick (tenisz) + Brooklyn Decker

 

Az amerikai teniszsztár, Andy Roddick a Sports Illustrated magazinban figyelt fel az akkor 20 éves szőke modell Brooklyn Deckerre. A csinos lány olyannyira megtetszett neki, hogy eldöntötte: meg kell ismerkednie vele. Roddick ezért megbízta ügynökét, hogy vegye fel a kapcsolatot Decker kisasszony menedzserével, és hozzon össze egy randevút. Brooklyn azonban olyannyira nem vette komolyan az ajánlatot, hogy csak öt hónap múlva hívta vissza a teniszezőt, és egyezett bele a találkozóba. Ez azonban olyan jól sikerült, hogy két év múlva, 2009-ben már az esküvőjüket is megtartották. Brooklyn 2010-ben már a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapján szerepelt, manapság pedig színésznőként dolgozik.

Képek:

 ***

 

Sean Avery (jégkorong) + Hilary Rhoda

 

A jégkorong játékos Sean Avery két évig alkotott egy párt a modell Hilary Rhodával, akivel tavaly ősszel szakítottak. Rhoda kisasszony korábban állítólag az amerikaiak egyik kedvenc NFL irányítójával, Mark Sanchezzel is járt, akivel egy közös szexi GQ magazinban megjelent fotósorozatot is készítettek.

Képek:

 ***

 

Cristiano Ronaldo (labdarúgás) + Irina Shayk

 

A Real Madrid sztárja 2010-ben kezdett randizni az orosz modell Irina Shaykkal, akivel egy Armani kampányfotózáson találkoztak. A fiatalok között olyan nagy szerelem szövődött, hogy Irinát az nem zavarta, amikor pár hónappal később kiderült, hogy barátja apa lesz. A kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy állítólag 2011-ben, Valentin napon Ronaldo megkérte kedvese kezét. Ez érdekes módon egybeesett azzal, amikor Irina a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapjára került. A páros azóta a pletykák kereszttüzében él. Az újságok cikkeztek már arról többek között, hogy kisbabát várnak, szakítottak, és hogy Ronaldo édesanyja nem kedveli fia barátnőjét. Ennek ellenére tartja magát a pletyka, hogy idén nyáron Ronaldo és Irina egybekelnek.

Képek:

 ***

 

C.J. Wilson (baseball) + Dominique Piek

 

A Los Angeles Angels dobójátékosa és a dél-afrikai modell Dominique Piek sokáig nem beszéltek kapcsolatukról. Amikor Wilsont a gyönyörű Dominique-ről kérdezték az újságírók, csak sejtelmes válaszokat kaptak kettőjük kapcsolatáról. Tavalyi baseball holtszezonban azonban a játékos egy hónapra Dél-Afrikába utazott, barátnője otthonába. A hivatalos verzió szerint szafarizni és jótékonysági munkát végezni érkezett az országba. A vendéglátók azonban Dominique szülei voltak.
A kapcsolat ennek ellenére tavaly júniusban véget ért, állítólag a nagy távolság miatt.A modell azóta a színész Chris Pine, C.J. pedig állítólag  a brazil modell Lisalla Montenegro oldalán vigasztalódik.

Képek:

 ***

 

Chris Webber (kosárlabda) + Tyra Banks

 

Az egykori NBA játékos Chris Webber és a szupermodell Tyra Banks 2002 és 2004 között alkottak egy párt. 2006-ban a The Tyra Banks Showban több NBA feleség társaságában a modell könnyek között beszélt egykori szerelméről.

Képek:

 ***

 

Massimo Brambati (labdarúgás) + Catrinel Menghia

Az egykori olasz labdarúgó 2005-ben vette feleségül az akkor 20 éves és nála 19 évvel fiatalabb román modell Catrinel Menghiát. Örök szerelmüket egy tetoválással is megpecsételték, ráadásul az ifjú asszonyka úton-útfélén hangoztatta, hogy férje a tökéletes szerető. Azonban hat év házasság után a pár tavaly adta be a válókeresetet. Állítólag Brambati túlzott féltékenysége volt a szétválás egyik fő oka.

Képek:

***


Mark Sanchez (amerikai futball) + Kate Upton

 

Az amerikai foci egyik legnépszerűbb játékosa, Mark Sanchez állítólag a legújabb Sports Illustrated címlaplánnyal, a 19 éves Kate Uptonnal kavar. A pletykát még egyik fél sem erősítette meg – bár nem is cáfolták.

Képek:


Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


1 Tovább

A Twitter fanatikus, Lost-rajongó baseball sztár, aki Cristiano Ronaldo barátnőjéért epekedik

Az amerikai baseball játékost, C.J. Wilsont sokan szeretik és sokan utálják a sportág berkein belül. Az tény, hogy nem egy unalmas figura. A Los Angeles Angels 31 éves kaliforniai dobójátékosa a keleti filozófia, a taoizmus gyakorlója, a közösségi oldalak nagy rajongója, hobbifotós, breaktáncos, saját autóverseny csapata és gyermek jótékonysági alapítványa van. Csapatának menedzsere szerint ő a világ legérdekesebb baseballjátékosa.


C.J. rendkívül pozitív személyiség, és a „straight edge” filozófiát követve éli életét. (A mozgalom követői nem fogyasztanak alkoholt, nem dohányoznak, nem drogoznak, és az érzelem nélküli szexet is elutasítják.)

C.J. törzsére tetováltatta a ”Straight Edge”  feliratot, csuklójára pedig a PMA (Positive Mental Attitude) betűket

Tavaly nagy sikereket ért el akkori csapatával a Texas Rangers-szel, azonban a World Series döntőjét végül elvesztették.

Ennek ellenére C.J.-t beválasztották a 2011-es év All Star csapatába.  Ezt meg is ünnepelte haverjaival. Ők -látva a belinkelt videót- valószínűleg nem a „straight edge” hívei. (Barátaival közös vicces videói amúgy nagy sikert arattak rajongói körében.)
C.J. arról is híres, hogy ő volt az első baseball játékos, aki regisztrált a Twitterre, amit a mai napig előszeretettel  használ is. A köztudottan nagy sorozatrajongó sportoló mikroblog szolgáltatáshoz való csatlakozásának egyik oka az volt, hogy így felvegye kedvenc tévészériájának, a Lostnak producereivel a kapcsolatot, és gratulálhasson nekik. Ez annyira jól sikerült, hogy azóta jó barátságot ápol a sorozat készítőivel.

Egy vicces kis videó a Lost egyik producerével, Carlton Cuse-zal és C.J. Wilsonnal:

Wilson nem egyszer bajba is került a közösségi oldalai miatt. Legutóbb éppen pár hete, amikor Twitterén keresztül üzent egykori Texas Rangers-beli csapattársának, Mike Napolinak, amelyben megkérte, hogy vegye fel vele a kapcsolatot az új telefonszámán. Mint később kiderült, Wilson nem a saját, hanem Napoli telefonszámát osztotta meg a több mint 120.000 követőjével.

Állítólag ezzel csak visszavágott Napolinak egy korábbi sértő megjegyzéséért. A heccből nagy botrány lett. Mindenesetre C.J. csak egy kis tréfának titulálta tettét. Elmondása szerint jó viccnek tűnt, hogy az emberek felhívják Napolit, és mindegyikük C.J.-t keresi. Az egykori csapattárs azonban nem értékelte a dobójátékos humorát. „Ha gondja van velem, akkor miért nem mondta meg szemtől szembe?” – fakadt ki az újságíróknak Napoli.

C.J. Wilson és Mike Napoli - még a békésebb időkben

Wilson nem először dühítette magára csapattársait. 2008-ban Barack Obama megválasztása előtt egy interjújában arról beszélt, hogy frusztráló dolog, hogy a baseball játékosok többségét hidegen hagyja a politika és az amerikai elnökválasztás. „Ennek két oka van. Az egyik az, hogy néhányan közülünk már az alapfokú oktatásból is kiestek. A másik, még fontosabb ok az, hogy a népességgel ellentétben a gazdasági hullámvölgyek nem hatnak a mi fizetésünkre. Ezért nem is érdekli őket a dolog.” Hogy mennyi az igazság ezekben a szavakban azt mindenki döntse el. A csapattársakat azonban állítólag feldühítették ezek a mondatok, mivel úgy gondolták, hogy C.J. tudatlannak és önzőnek állította be őket.

Az egykori csapattársak között

A játékos twittere szerint a baseball mellett szeret táncolni is. Egy vicces kis videóban be is mutatta mit tud:



C.J. imádja az autósportokat is, sőt saját csapata is van a Formula Atlantic sorozatban.

Egy Forma 1-es Red Bull autóban


Tom Cruise társaságában egy autóversenyen

C.J. és saját csapata

A dobójátékos karitatív munkát is végez. C.J. 2006 karácsonya előtt Texas Rangers-beli csapattársaival ellátogatott egy gyerekkórházba, hogy ajándékokat vigyen az ott lakó kicsiknek. Ekkor ismerkedett meg az akkor 5 éves szöszke Micah Champagne-nal. A hemofíliás, Asperger-szindrómás kisfiú a sportolók látogatásának befejeztével odarohant Wilsonhoz, hogy egy öleléssel búcsúzzon el tőle. Micah szeretete úgy megérintette a dobó szívét, hogy onnantól fogva rendszeres látogatója volt a kórházban, majd később a kisfiú saját otthonában. „Ő egy rendes srác” – jellemezte a dobót Micah édesapja, Robert Champagne.

C.J. és Micah

A most 10 esztendős kisfiú adta a löketet ahhoz, hogy C.J. létrehozza saját alapítványát a beteg gyerekekért. Az alapítvány több mint 100.000 dollárt gyűjtött több texasi gyerekkórház számára, és rendszeresen szervez programokat a beteg apróságoknak.

C.J. a beteg gyerekekkel

Magánéletéről nem sokat tudni. A pletykák szerint egy darabig a Dél-Afrikai Sports Illustrated modell Dominique Piekkel járt, de ezt egyikük sem ismerte el hivatalosan.

Dominique a magazin bikinis különkiadásában


C.J. fotója a modellről tavalyi Dél-Afrikai kirándulásukról

C.J. szerint a világ legdögösebb nője a Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak orosz szupermodell barátnője, Irina Shayk. „Számomra ő az abszolút álomnő”- nyilatkozta a Sports Illustrated magazinnak a dobó.

Irina Shayk

Tekintettel arra, hogy a modell karrierje ennek a magazinnak a címlapfotójval indult igazán be, C.J.  a kijelentése akár felhívás is lehetne egy keringőre, C.J. azonban nem hiszi, hogy sikerrel járhatna Shayk kisasszonynál.

Nos, Irina igencsak szerencsés hölgy, két kiváló sportoló is rajong érte. Te kit választanál a helyében?

2 Tovább

C.J. Wilson a Los Angeles Lakers kosármeccsén

Az amerikai profi baseball játékos C.J. Wilson megtekintette a Los Angeles Lakers és a Los Angeles Clippers közötti  kosármeccset a Staples Centerben.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek