Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stoner kislánya a barcelonai Honda paddockban

A korábbi MotoGP-bajnok Casey Stoner felesége, Adriana és kislánya Alessandra a Honda Repsol csapat paddockjában vendégeskedtek.

0 Tovább

Bemutatkozott Casey Stoner kislánya

A korábbi ausztrál MotoGP-bajnok Casey Stoner neje, Adriana szombaton megmutatta a fotósoknak februárban született kislányukat, Alessandrát a Francia GP-n Le Mans-ban.

0 Tovább

Casey Stoner neje elvitte kislányát a Repsol Honda paddockjába

A Repsol Honda ausztrál versenyzője, a kétszeres MotoGp-világbajnok Casey Stoner felesége, Adriana kivitte februárban született kislányukat, Alessandrát a Francia Nagydíj csütörtöki szabadedzésére.

A 26 éves motoros a napokban valósággal sokkolta rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy az év végén szögre akasztja a sisakját, és visszavonul a versenyzéstől. "Sok - sok éven keresztül versenyeztem, és a családomat is hoztam magammal, akik rengeteg áldozatot hoztak azért, hogy én eljussak oda, ahol most vagyok. A spotban azonban rengeteg változás történt, nagyon kevés dolog marad olyan, mint amikor elkezdtem, és én egyre kevesebb örömöt találok ebben az egészben, holott a versenyzést még mindig imádom. Már nem vagyok olyan elszánt mint korábban, tehát most kell befejeznem a motorozást." - nyilatkozta a sajtónak Stoner. Az ausztrálok sztárja az utóbbi időben többször panaszkodott különböző fájdalmakra, de állítólag a családja hiánya is megviselte. Ugyanis felesége,  a felettébb bájos Adriana -aki az elmúlt évek alatt mindvégig mellette volt összes versenyén- nem tudja már kisbabájuk miatt elkísérni az összes nagydíjra.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek