Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alonsónak orosz barátnője szorított a paddockban

A Ferrari spanyol pilótáját, Fernando Alonsót orosz modell barátnője, Dasha Kapustina kísérte el a Forma 1-es Koreai Nagydíjra.

0 Tovább

Fernando Alonso megmutatta új tetkóját

A kétszeres világbajnos Forma 1-es pilóta Fernando Alonso közöségi oldalán bemutatta új tetoválását rajongóinak.

0 Tovább

Fernando Alonso exfelesége Madridban vásárolgatott

A Ferrari Forma 1-es pilótájának, Fernando Alonsónak exfeleségét, az El Sueño de Morfeo énekesnőjét, Raquel del Rosariót Madridban fényképezték le vásárolgatás közben.

Bár néhány pletykalap szerint az egykori házastársak akár még ki is békülhetnek a közeljövőben, de ez egyre valószínűtlenebbnek látszik. Alonsót az utóbbi hetekben egy orosz modellel hozták kapcsolatba, és úgy néz ki Raquelre is rátalált a szerelem az El Sueño de Morfeo legújabb klipjének rendezője, Pedro Castro személyében. Raquel twitterén már meg is osztott egy közös képet magáról és állítólagos új barátjáról:

0 Tovább

Fernando Alonso most egy orosz modellel kavar?

Ő lenne az új barátnő?

A kétszeres Forma 1-es világbajnok Fernando Alonso tavaly decemberben jelentette be, hogy feleségével, az énekesnő Raquel del Rosarióval 5 év házasság elváltak útjaik. A pilóta nem sokáig búslakodott. Pár héttel később már Xenia Tchoumitcheva, a 2006-os Miss Svájc szépségverseny legfotogénebbnek választott lánya osztotta meg közösségi oldalain az Alonsóval közös romantikus töltetű fotóit.

Alonso és Xenia

A magánéletét rendkívül védő pilóta ennek valószínűleg nem igen örülhetett, hiszen később már kategorikusan tagadta, hogy bármilyen köze lenne a szép lányhoz. Sőt, egykori felesége, Raquel del Rosario társaságában múlatta az időt. Bár a pár hangsúlyozta, hogy csak a házasságuknak vetettek véget, de a barátságuknak nem, ennek ellenére sok rajongó meglepődött, amikor Raquel twitterén egy Alonsóval közös képet töltött fel, sőt, azóta is gyakran ír exférjéről.

Alonso exfeleségével, Raquellel

Ennek ellenére békülésről szó sincsen, csakis barátságról - jelentette be mindkét fél. Ezt megerősíeni látszik, hogy Alonsót egy Kapustina Dasha nevű orosz modell társaságában fényképezték le többször is. Vajon ő az új barátnő?

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

1 Tovább
12
»

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek