Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kris Humphries a bíróságon akarja hallani Kim Kardashiantól az igazat

Tovább gyűrűzik a botrány a kosárlabdázó Kris Humphries és a fenekéről híres valóságshow-hős és celeb-cica Kim Kardashian válása körül. Kim ügyvédje ugyanis a napokban azzal vádolta meg a sportolót, hogy megpróbálja elhúzni a válási procedúrát, hogy nagyobb publicitást kapjon. Tény, a Brooklyn Nets játékosa nem hajlandó peren kívül megegyezni feleségével, és mindenképpen hivatalos tárgyalást akar, ugyanis azt szeretné, hogy a szexi valóságshow-sztár neje a bíróságon mondja el az igazat 72 napig tartó házasságukról. „Az egyetlen mód, hogy ne kerüljön bíróság elé az ügy, ha Kim nyilvánosan bocsánatot kér Kristől, és elismeri, hogy csak a televíziós realityjének nézettsége miatt ment feleségül hozzá.” – nyilatkozta egy a sportolóhoz közel álló személy. – „Kris csak azt akarja, hogy derüljön ki az igazság, és hogy Kim eskü alatt válaszoljon a házasságukkal kapcsolatos kérdésekre. Öt nem lehet elhallgattatni pénzzel, nem kell neki Kimtől egy fillér sem.”
A sportoló állítólag azért húzza el az eljárást, mert válás helyett megsemmisíteni szeretné a házasságot, és ehhez a jogi csapatának be kell bizonyítania, hogy csalás történt, és Kim soha nem gondolta komolyan a frigyet.

Az ifjú pár és szüleik az augusztusi álomesküvőn

De nem mindenki ért egyet Humphries módszereivel. Az amerikai Hot97 rádióadó Chipa Sounds and Rosenberg műsorvezetői egy „senkinek” titulálták a kosárlabdázót. „Ő egy ismeretlen NBA játékosból a legtöbbet emlegetett sportoló lett, csak azért mert Kimmel járt. És aztán még elismertebb kosárlabdázó, amikor elvette feleségül őt.” – jelentette ki Rosenberg. Kardashian twitterén üdvözölte a műsorvezetők véleményét. „Hallgattam a Hot 97-et ma reggel. Köszönöm! Szeretem ezeket a srácokat!”
Egy Humphrieshoz közel álló forrás szerint a kosárlabdázó soha nem beszélne így válófélben lévő feleségéről. „Kris nem hallgatja ezt a rádióműsort, de ő soha nem beszélt senkinek rosszindulatúan vagy rosszhiszeműen Kimről. Ő nem olyan ember, és nem fog erre a szintre lesüllyedni.”
Ennek ellentmond néhány olyan a hetekben megjelent újságcikk, amelyek szerint Humphries sok szerencsét kívánt Kardashian kisasszony új barátjának, Kanye Westnek, és figyelmezteti, hogy jó sok türelemre lesz szüksége, ha Kimmel jár.

Kim és új pasija, Kanye West

Kardashian és Humphries pár hónapos együttjárás után tavaly augusztusban tartották meg mesebeli puccos esküvőjüket, de a valóságshow-sztár 72 nap házasság után beadta a válókeresetet. Kim pár hónap múlva pedig már a rapper Kanye West oldalán kereste a boldogságot. Humphries állítólag nem örül a dolognak, és kétségei vannak affelől, hogy rövid házasságuk alatt felesége hűséges volt hozzá. „Kris tudta, hogy Kim és Kanye legalább két éve folyamatosan flörtöl egymással.” – állítja egy bennfentes. – „Kim tartotta a kapcsolatot a rapperrel, de amikor férjhez ment, megígérte Krisnek, hogy megszakít vele minden fajta kommunikációt. Azonban ezt soha nem tette meg.” A kosárlabdázónak lehet oka a kétkedésre, hiszen Kanye West exbarátnője, Amber Rose a januári Star magazinban azt állította, hogy egykori kedvese megcsalta őt Kimmel. Ráadásul akkoriban Kardashian kisasszony még az amerikai focista Reggie Bushsal járt. „Kim az egyik fő oka annak, hogy Kanye és én már nem vagyunk együtt. Ők ketten Reggie-t és engem is megcsaltak.”


Kim és Reggie, valamint Kanye és Amber


Ennek ellenére Amber nem haragszik már Kimre. „Szeretnék köszönetet mondani neki, mert ha ő nem mászik bele a kapcsolatunkba, akkor nem találkozik Wizzel, és nem lennék olyan boldog, mint amilyen most vagyok.” Amber Rose ugyanis azóta a rapper Wiz Khalifa kedvese, aki pár hónappal ezelőtt megkérte a kezét.


Kris és Kim válási mizériája tehát további csámcsognivalót tartogat a bulvársajtónak. Bár közvetlenül se Kim, se Kris nem vádolta meg semmivel a másikat, a családtagok és az ismerősök mindent megtesznek, hogy a másik fél minél kevésbé tűnjék szimpatikusnak a világ előtt.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!



0 Tovább

Kim Kardashian exférje egy beteg lánnyal randizott

Az NBA-ben szereplő New Jersey Nets kosárlabdázója, Kris Humphries meghívta egy daganatos beteg tinilány rajongóját csapata mérkőzésére, aztán beinvitálta a kulisszák mögé, majd vacsorázni vitte.
A 16 éves Kaely Kwitek limfómában szenved, és ezért barátai létrehoztak számára egy Twitter fiókot, hogy felhívják rajongása tárgyának, Humphries-nek a figyelmét a beteg lányra. Ez sikerült is, így Kaely találkozhatott kedvencével.

Az NBA-sztár jelenleg válófélben van feleségétől, a médiasztár Kim Kardashiantől. Házasságuk 72 napoig tartott.

Kim és Kris a mesebeli esküvőjükön


0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek