Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balotelli barátnője tetkót csináltatott

Fanny Neguesha, a Milan sztárjának 22 éves kedvese a híres milánói Spectrum tetoválószalonban varratott a karja belsejére egy feliratot.

0 Tovább

Raffaella Fico és a Balotelli-baba a Gente magazinban

Balotelli exbarátnője és állítólagos kislánya, Pia az olasz Gente magazin áprilisi számában:

0 Tovább

Balotelli és Fanny a Vanity Fair címlapján

A Milan sztárja az olasz Vanity Fair magazinnak adott interjút, amelyben beszélt új kedveséhez, Fanny Negueshához fűződő szerelméről, és kijelentette, hogy a lány a megfelelő nő a számára. "Ő kitartó, magabiztos és nagylelkű. Nagyon jól megértjük egymást. Fannyval egyensúlyba került a magánéletem és a munkám. Ő támogat engem, és így nem idegeskedem a meccsek előtt. Pedig nem könnyű velem élni, hiszen neki ezért fel kellett adnia a privát életét."
Balotelli szűkszívúan beszélt a Raffaella Ficóval közös háromhónapos kislányáról is. "Aki ismeri az én családi történetemet, az elhiszi azt, hogy a gyerekemet apa nélkül hagynám? (A labdarúgót  ghánai bevándorló szülei kétéves korában ideiglenesen adták a Balotelli családhoz annak érdekében, hogy a betegeskedő gyerek jobb körülmények között nőjön fel. Mario eredetileg csak egy évig maradt volna Balotelliéknél, de az egy évből kettő lett, majd három, és végül nem akart visszatérni a családjához. Állítása szerint vér szerinti szülei sokáig nem is érdeklődtak iránta - a szerk.) Nem az én hibám, hogy idáig fajultak a dolgok. Nem vagyok rossz ember, sőt, időnként ostoba módon jó voltam. Remélem, hogy Pia az én lányom. Nem fogok elfutni a felelőség elől, nagyon is boldog lennék, ha ő az én húsom és vérem lenne. Ez a történet azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, kényes jogi kérdések merültek fel, de ezekről nem beszélhetek ebben az interjúban.

0 Tovább

Balotelli kislánya 3 hónapos

A Milan játékosának exbarátnője, Raffaella Fico a Gente magazinban mutatta meg 3 hónapos kisbabáját, Piát.

0 Tovább

Balotelli nője shoppingolt

Az AC Milan fenegyerekének kedvese, Fanny Neguesha Milánó központjában vásárolgatott egy barátjával.

0 Tovább
«
123

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek