Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Balotelli csaja a Milannak szurkolt

Mario Balotelli kedvese, Fanny Neguesha megtekintette a Milan-Palermo olasz bajnoki mérkőzést március 17-én a San Siróban.

0 Tovább

Mario Balotelli nője a San Siróban

Az AC Milan labdarúgójának új kedvese, a modell Fanny Neguesha megtekintette a Milan és a Parma közötti olasz bajnoki mérkőzést tegnap a San Siróban.

0 Tovább

Vajon az apjára hasonlít Balotelli kislánya?

Mario Balotelli egykori barátnője, Raffaella Fico január végén ünnepelte 25. születésnapját, és a szük családi és baráti körben megtartott bulijára hivatalosak voltak az olasz Chi magazin fotósai is. A barna szépség természetesen megmutatta nekik kislányát is, a decemberben született kis Piát, akinek állítólag a Milan labdarúgója az édesapja.

Balotelli és Raffaella kapcsolatának a tavalyi év márciusában lett vége. Júniusban kiderült Raffaella terhessége, az állapotos anyuka felkereste Balotellit, akivel ki is békültek. Pár héttel később azonban megint szakítás hírétől volt hangos a bulvársajtó. "Úgy volt, összeházasodunk. Ez volt a tervünk, a vágyunk. Aztán hirtelen minden összeomlott és fogalmam sincs, miért" - vallotta be a barna szépség. Balotelli állítólag soha nem látta az azóta megszületett kislányát. "Felhívott telefonon. Azt mondtam: épp most születik meg a gyereked. Erre ő: oké, nem érdekel, és letette." - mesélte decemberben az elkeseredett Raffaella. "Azóta sem beszéltem vele, nem hívott, nem keresett fel. Mario egy érzéketlen, felelőtlen ember. Nem kell nekem, sem ő, sem a pénze. Megcsináltatom még a DNS-tesztet, aztán az egész világ előtt bebizonyítom, hogy ő az apja. És ennyi. Ettől kezdve nem is akarok hallani felőle."

0 Tovább

Balotelli várandós nője esküvőre készül

A Manchester City olasz fenegyereke, Mario Balotelli még csak pár hete békült ki terhes kedvesével, Raffaella Ficóval, de úgy néz ki a labdarúgó most komolyan gondolja régi/új párjával a közös életet. A csinos Raffaellát ugyanis az olasz Chi magazin fotósai lekapták, ahogy édesanyja és bátyja társaságában menyasszonyi ruhákat próbál egy elegáns nápolyi esküvői ruhaszalonban.

0 Tovább

Balotelli visszament terhes exbarátnőjéhez

Bombaként robbant a hír a nyári Európa-bajnokság után, hogy az olaszok fenegyerekének, Mario Balotellinek exbarátnője, az Olaszországban ismert showgirl Raffaella Fico a labdarúgó gyermekével várandós. Balotelli ekkor DNS tesztet követelt, és kijelentette, hogy nem fog kibékülni egykori szerelmével. Nos, azóta meggondolta magát. SuperMario egy sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy visszamegy Raffaellához, és egyúttal bocsánatot is kért tőle, hogy az elmúlt hónapokban nyilatkozataival megbántotta. A hathónapos terhes szépség meg is bocsátott, és ma a milánói reptéren kapták le a lesifotósok.

Egyébként olyan pletykák is szárnyra keltek a napokban, hogy Raffaella ikergyermekekkel terhes, ugyanis nemrég egy bababoltban a dupla babakocsik között nézelődött.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek