Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Reggie Bush és a barátnője egymáshoz öltöztek

A celebkirálynő Kim Kardashian egykori szerelme, a Miami Dolphins amerikai focistája, Reggie Bush várandós kedvesével, Lilit Avagyannal a hollywoodi Bootsy Bellows nightclubban töltött egy estét.

0 Tovább

Kínos: Kim Kardashian majdnem összefutott focisztár exével

Még a legjobb körülmények között is kínos lehet összefutni egykori párunkkal. A 2010-ben Super Bowl győztes amerikai focista Reggie Bush és a híresség Kim Kardashian minden bizonnyal örültek, hogy végül útjaik nem keresztezték egymást vasárnap este Miamiban. 


A nemsokára apai örömök elé néző Bush jelenleg a Miami Dolphins csapatában játszik, míg Kim valóságshowjának új részeit forgatja a floridai városban barátjával, a zenei szupersztár Kanye Westtel. Az egykori szerelmesek éppenhogy elkerülték egymást, amikor tegnap vacsorázni indultak párjaikkal. "Kim és Kanye körülbelül ugyanabban az időben érkeztek meg a Prime 112 vendéglőhöz, amikor Reggie és Lilit kiszálltak az autóból az utca túloldalán, hogy a Prime Italianban vacsorázzanak."

Kim Kardashian és Kanye West


Reggie Bush és állapotos kedvese, Lilit

Szerencsére a kínos találkozás nem esett meg, és ennek főleg Kardashian kisasszony örülhetett. A pletykák szerint Kim ugyanis igencsak ideges lett, amikor a múlt héten Reggie bejelentette, hogy 25 éves táncosnő barátnője, Lilit Avagyan első gyermekükkel várandós.

"Kimet felkavarta a hír. Hosszú időn át próbálta Reggie-t rávenni, hogy házasodjanak össze, és alapítsanak családot. Öt éven keresztül együtt voltak, és Kim mindig is úgy gondolta, hogy végül egymás mellett fognak kikötni, annak ellenére, hogy hozzáment Kris Humphrieshoz." - mesélte a RadarOnline egy forrása. A bennfentesek szerint Kimet pofonként érte, hogy Reggie-nek gyereke lesz egy másik nőtől, miközben tőle nem akart babát.


Kim és Reggie a régi szép időkben

De valószínűleg Reggie sem repesett volna a találkozástól, ugyanis Kim Kanye West társaságában érkezett az étterembe. Kanye West exbarátnője, Amber Rose a januári Star magazinban azt állította, hogy egykori kedvese évekkel ezelőtt megcsalta őt Kimmel. Ráadásul akkoriban Kardashian kisasszony még  Reggie Bushsal járt. „Kim az egyik fő oka annak, hogy Kanye és én már nem vagyunk együtt. Ők ketten Reggie-t és engem is megcsaltak.”



0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek