Manapság egyre több párkapcsolatban élő híresség bukik le, és keveredik szexbotrányokba, amelyek aztán rendkívül nagy publicitást is kapnak.  Sorozatunkban a sportvilág legnagyobb félrelépési botrányai között szemezgetünk.


BORIS BECKER

Becker és egykori felesége, Barbara, valamint a szerető Angela Ermakova

Valószínűleg az egyik legszaftosabb botrány az egykori kiváló német teniszező Boris Becker nevéhez fűződik. 1999-ben a kétgyermekes, nős sportoló egy előkelő londoni étterem takarítószeres kamrájában orálisan szexelt egy Angela Ermakova nevű modellel. A nő előre megfontolt szándékkal szedte fel a teniszezőt: az aktus után ügyesen megőrizte a Becker ondóját, majd orvosi segítséggel megtermékenyíttette magát vele. Kislányuk, a vörös hajú Anna a megszólalásig hasonlít apjára, annak ellenére, hogy Ermekova színesbőrű.

Beckernek sokba került a hűtlenkedése, hiszen azóta tetemes összeget fizet egykori szeretőjének gyermektartásként, ráadásul felesége, Barbara –aki a hűtlenkedés idején várandós volt a teniszező második gyermekével– később elvált tőle.

***

TONY PARKER

Az NBA játékos Tony Parkernek és a Született feleségek színésznőjének, Eva Longoriának a házassága tökéletesnek tűnt a külvilág szemében. De aztán egyre több olyan hír került napvilágra, hogy a kosaras félrekacsintgat időnként. Először egy francia nő jelentkezett be, és elmesélte, hogy a Parker és Longoria esküvője után két hónapig viszonya volt az ifjú férjjel. A sportoló visszautasította a vádat, perrel fenyegette a nőt, és szép csendben elhalt a történet. Amikor aztán Eva később végül beadta a válókeresetet, elkezdődtek a találgatások. A színésznő állítólag több száz SMS-t talált férje telefonjában, amit az egy közös hölgyismerősükkel váltott. Mint kiderült, a másik nő Tony Parker egykori csapattársának, Brent Barrynek a felesége, Erin Barry volt.

Parkerék és Barryék évek óta szoros barátságban álltak egymással, így Evának különösen fájt a dolog. A hír kirobbanása után Brent Barry is beadta felesége ellen a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

***

VALERIJ BOZSINOV

A bolgár válogatott labdarúgó, Valerij Bozsinov párja évekig egy Alicia nevű, hazájában igencsak népszerű popénekesnő volt, aki 2008-ban elnyerte a bolgár FHM legszexisebb nője díját. A páros évekig boldogan élt, született egy közös gyermekük is, de aztán a labdarúgó váratlanul faképnél hagyta párját. Mint kiderült, szerelembe esett a híres playmate Nikoleta Lozanovával. Nikoleta barátja akkoriban még a bolgár labdarúgó-szövetség elnökének fia, a kapus Nikolaj Mihajlov volt, de a kikapós modell gyorsan szakított vele, és Bozsinovval kezdett járni. Ebből aztán nagy botrány keveredett. Bozsinov exe, Alicia valóságos lejáratókampányba kezdett riválisa ellen. Szó mi szó, Nikoleta nem élt éppen visszafogott életet, a múltban jó néhány férfi szerepelt az „étlapján”, főleg a bolgár labdarúgó-válogatott tagjait kedvelte. Bozsinovot azonban nem érdekelték a pletykák, augusztusban bejelentette, hogy Nikoleta terhes tőle, és októberben már el is vette feleségül.

A házaspár öröme azonban nem lehetett teljes, ugyanis a menyasszony múltja beárnyékolta az eseményt. Az esküvőt ugyanis bojkottálta a bolgár nemzeti csapat a rossz időpont ürügyén, mivel másnap Wales ellen EB selejtezőt játszottak. Állítólag a csapat tagjai be sem néztek az ünnepségre, holott ugyanabban a szállodában tartották meg, ahol a válogatott is megszállt. "Úgy gondolom, hogy a Wales elleni felkészülés fontosabb, mint az esküvőm" –  nyilatkozta szerényen Bozsinov az újságíróknak. De a pletykák szerint a játékos közel sem volt ilyen megértő, és feldühítette, hogy a társai nem jelentek meg a kézfogóján. A válogatott tagjai állítólag csapattársuk, Nikoleta korábbi barátja, Nikolaj Mihajlov melletti szolidaritásból nem mentek el az ünnepségre, de a pletykák szerint Nikolaj apja, bolgár szövetség elnöke, Boriszlav Mihajlov is megkérte őket, hogy ne tegyenek eleget a meghívásnak.

***


WAYNE ROONEY

A Manchester United csatára, Wayne Rooney 12 éves korában ismerte meg későbbi feleségét, Coleen McLoughlint. Középiskolás korukban kezdtek el randizni egymással, és pár év múlva a labdarúgó el is jegyezte szerelmét. Az esküvő előtt felröppentek olyan hírek, hogy Rooney állítólag becsalta fiatal menyasszonyát, de végül 2008-ban mégis megtartották a kézfogót, és egy év múlva kisfiuk, Kai is világra jött.


2010 őszén azonban kiderült, hogy Wayne Rooney -amíg felesége Coleen terhes volt gyermekükkel- többször együtt töltötte az éjszakát a prostituált Jenny Thompsonnal, sőt olykor egy harmadik nő is beszállt. Thompson kisasszony állítása szerint hét hónap alatt hétszer feküdt le a sportolóval.
Jennifer szülei megtudták, hogy mit tett a lányuk, annyira szégyellték magukat, hogy elnézést kértek Coleen Rooney-tól. „Nem tudtuk, hogy lányunk mivel keresi a kenyerét. Ő a lányunk, szeretjük, de ez nem jelenti azt, hogy egyetértünk a döntéseivel. Szeretnénk bocsánatot kérni Coleentól és a családjától” – áll az írásban. Jenny kifejezetten jómódú családból származik, édesapja igazgató egy olajipari cégnél. Szülei nagy reményeket fűztek hozzá, a legjobb iskolákba íratták be, de nem biztos, hogy ilyen "sikerekre" gondoltak az életében.
Mindenesetre Coleen Rooney azóta megbocsátott férjének, és már a következő kisbabát tervezi.


Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!