Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az állapotos Frankie Sandford autót tankolt

A Wayne Bridge-től első gyermekével várandós énekesnőt tegnap délután egy londoni benzinkútnál kapták le a szemfüles lesifotósok.

0 Tovább

Wayne Bridge menyasszonya kisbabát vár!

A The Saturdays énekesnője, Frankie Sandford Twitterén jelentette be, hogy első gyermekével várandós futballista vőlegényétől, Wayne Bridge-től. "Nagy hírem van ma! Wayne és én kisbabát várunk. Mindketten rendkívül boldogok vagyunk, és alig várjuk, hogy a kisfiunk vagy a kislányunk megszülessen."
Gratulálunk a boldog párnak!

0 Tovább

Frankie eljegyzési gyűrűt villantott

Wayne Bridge újdonsült menyasszonya, Frankie Sandford megmutatta a fotósoknak az eljegyzési gyűrűjét Münchenben.

0 Tovább

Bridge eljegyezte Frankie Sandfordot

A The Saturdays énekesnője a Twitterén jelentette be, hogy szombat este megkérte a kezét futballista szerelme, Wayne Bridge. A fiatalok két és fél éve szerettek egymásba, miután Bridge kiadta az útját kisfia édesanyjának, Vanessa Perroncelnek a Chelsea sztár John Terryvel való afférja miatt.

0 Tovább

Wayne Bridge popsztár barátnőjével bulizott

Frankie Sandford, a  The Saturdays énekesnője vasárnap az Amika Nightclubban ünnepelte, hogy együttese 'What About Us' című új dala az angol toplista első helyén landolt. A privát bulin természetesen részt vett barátja, a Manchester City kötelékében álló Wayne Bridge is. A 32 éves Bridge két és fél éve esett szerelembe a nála 9 évvel fiatalabb énekesnővel, közel egy évvel magánéleti botránya után. Angliában nagy sajtóvisszhangot kapott 2010 elején az eset, amikor kiderült, hogy  a nős Chelsea sztár John Terry elszerette Bridge gyermeke anyját, Vanessa Perroncelt. Külön pikantériát adott a dolognak, hogy a focisták és párjaik jó barátságot ápoltak egymással, és rendszeresen összejártak. Bridge rögtön kiadta csapodár kedvese útját, majd egy évvel ezután már Frankie Sandforddal, a fiatal énekesnővel való új románcáról cikkezett az angol bulvársajtó. A rossznyelvek nem adtak a kapcsolatnak sok időt, de a szerelmesek rácáfoltak erre, sőt, már közelgő eljgyzésükről is hallani lehet.

0 Tovább
«
12

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek