Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Scotty McKnight és tévésztár nője az ESPY-díjkiosztón

Az NFL-ben szereplő New York Jets játékosa, Scotty McKnight és színésznő kedvese, Hayden Panettiere részt vettek tegnap a 2012-es ESPY-díjátadón. Hayden a énekesnő Rihanna egykori barátjával, a baseballsztár Matt Kemppel adott át díjat a rendezvényen.

0 Tovább

C.J. Wilson egy Victoria's Secret modellel pózolt

A Los Angeles Angels baseballcsapat 31 éves dobójátékosa, C.J. Wilson Victoria's Secret modell Elsa Hoskkal népszerűsítette a márka baseball-kollekcióját tegnap Newport Beachen.

0 Tovább

A-Rod csajára ráugrott az ellenfél

A New York Yankees fenegyerekének, Alex Rodrigueznek barátnője, az egykori pankrátornő Torie Wilson kilátogatott barátaival a jenkik Kansas City Royals elleni baseballmeccsére. A szőkeséget egy kis "attrocitás" is érte a mérkőzés közben. A negyedik inningben ugyanis a Royals játékos Mike Moustakas kivetődött a labdáért a lelátóra, és egyenesen Torrie-ra esett.

0 Tovább

Baseball sztár exe Cameron Diazt dícséri

A New York Yankees baseballcsapat sztárja, Alex Rodriguez csak a legszebben tud nyilatkozni egykori barátnőjéről, a színésznő Cameron Diazról.
A páros 2010-ben kezdett el randizni egymással, és kapcsolatuk tavaly szeptemberben ért véget. Annak ellenére, hogy Rodriguez egy sor szőkeséggel (többek között Madonnával és Kate Hudsonnal is) járt korábban, elmondása szerint még mindig Diaz kisasszony a kedvence köztük. "Nem szeretek beszélni a kapcsolataimról, de el kell mondanom neked CD-ről (Cameron Diaz - szerk.), hogy talán ő az egyik legnagyszerűbb emberi lény, akivel valaha találkoztam, egy csodálatos fény. - mesélte el a The Insidernek Rodriguez. Továbbá az is kederült az interjúból, hogy a sportoló új bálvány a randevúzás terén az örök aggelgény George Clooney. "Azt hiszem az új hősöm George Clooney. Ő az új példaképem."
A-Rod a válása után kezdett el randizgatni a színésznő Kate Hudsonnal, majd Cameron Diaz karjaiban kötött ki. Jelenleg az Torrie Wilsonnal, a már visszavonult amerikai professzionális birkózónővel jár.

Kate Hudsonnal


Torrie Wilsonnal


0 Tovább

7 sportoló, akik Sports Illustrated modellt szeretnek/szerettek

Szerinted melyik modell a legszebb közülük?


Andy Roddick (tenisz) + Brooklyn Decker

 

Az amerikai teniszsztár, Andy Roddick a Sports Illustrated magazinban figyelt fel az akkor 20 éves szőke modell Brooklyn Deckerre. A csinos lány olyannyira megtetszett neki, hogy eldöntötte: meg kell ismerkednie vele. Roddick ezért megbízta ügynökét, hogy vegye fel a kapcsolatot Decker kisasszony menedzserével, és hozzon össze egy randevút. Brooklyn azonban olyannyira nem vette komolyan az ajánlatot, hogy csak öt hónap múlva hívta vissza a teniszezőt, és egyezett bele a találkozóba. Ez azonban olyan jól sikerült, hogy két év múlva, 2009-ben már az esküvőjüket is megtartották. Brooklyn 2010-ben már a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapján szerepelt, manapság pedig színésznőként dolgozik.

Képek:

 ***

 

Sean Avery (jégkorong) + Hilary Rhoda

 

A jégkorong játékos Sean Avery két évig alkotott egy párt a modell Hilary Rhodával, akivel tavaly ősszel szakítottak. Rhoda kisasszony korábban állítólag az amerikaiak egyik kedvenc NFL irányítójával, Mark Sanchezzel is járt, akivel egy közös szexi GQ magazinban megjelent fotósorozatot is készítettek.

Képek:

 ***

 

Cristiano Ronaldo (labdarúgás) + Irina Shayk

 

A Real Madrid sztárja 2010-ben kezdett randizni az orosz modell Irina Shaykkal, akivel egy Armani kampányfotózáson találkoztak. A fiatalok között olyan nagy szerelem szövődött, hogy Irinát az nem zavarta, amikor pár hónappal később kiderült, hogy barátja apa lesz. A kapcsolatuk olyan komolyra fordult, hogy állítólag 2011-ben, Valentin napon Ronaldo megkérte kedvese kezét. Ez érdekes módon egybeesett azzal, amikor Irina a Sports Illustrated magazin bikinis különkiadásának címlapjára került. A páros azóta a pletykák kereszttüzében él. Az újságok cikkeztek már arról többek között, hogy kisbabát várnak, szakítottak, és hogy Ronaldo édesanyja nem kedveli fia barátnőjét. Ennek ellenére tartja magát a pletyka, hogy idén nyáron Ronaldo és Irina egybekelnek.

Képek:

 ***

 

C.J. Wilson (baseball) + Dominique Piek

 

A Los Angeles Angels dobójátékosa és a dél-afrikai modell Dominique Piek sokáig nem beszéltek kapcsolatukról. Amikor Wilsont a gyönyörű Dominique-ről kérdezték az újságírók, csak sejtelmes válaszokat kaptak kettőjük kapcsolatáról. Tavalyi baseball holtszezonban azonban a játékos egy hónapra Dél-Afrikába utazott, barátnője otthonába. A hivatalos verzió szerint szafarizni és jótékonysági munkát végezni érkezett az országba. A vendéglátók azonban Dominique szülei voltak.
A kapcsolat ennek ellenére tavaly júniusban véget ért, állítólag a nagy távolság miatt.A modell azóta a színész Chris Pine, C.J. pedig állítólag  a brazil modell Lisalla Montenegro oldalán vigasztalódik.

Képek:

 ***

 

Chris Webber (kosárlabda) + Tyra Banks

 

Az egykori NBA játékos Chris Webber és a szupermodell Tyra Banks 2002 és 2004 között alkottak egy párt. 2006-ban a The Tyra Banks Showban több NBA feleség társaságában a modell könnyek között beszélt egykori szerelméről.

Képek:

 ***

 

Massimo Brambati (labdarúgás) + Catrinel Menghia

Az egykori olasz labdarúgó 2005-ben vette feleségül az akkor 20 éves és nála 19 évvel fiatalabb román modell Catrinel Menghiát. Örök szerelmüket egy tetoválással is megpecsételték, ráadásul az ifjú asszonyka úton-útfélén hangoztatta, hogy férje a tökéletes szerető. Azonban hat év házasság után a pár tavaly adta be a válókeresetet. Állítólag Brambati túlzott féltékenysége volt a szétválás egyik fő oka.

Képek:

***


Mark Sanchez (amerikai futball) + Kate Upton

 

Az amerikai foci egyik legnépszerűbb játékosa, Mark Sanchez állítólag a legújabb Sports Illustrated címlaplánnyal, a 19 éves Kate Uptonnal kavar. A pletykát még egyik fél sem erősítette meg – bár nem is cáfolták.

Képek:


Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


1 Tovább
«
123

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek