Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sportolók esküvői képei: Wesley Sneijder

Sorozatunkban egy-egy sportoló esküvői albumjába tekintünk bele. A sort most a holland válogatott labdarúgójával, Wesley Sneijderrel folytatjuk.



Az Internazionale holland sztárja, Wesley Snejder 2010-ben, a labdarúgó világbajnokság után vette feleségül fotómodell/színésznő kedvesét, Yolanthe Snejder Cabau van Kasbergent. A holland labdarúgónak ez már a második esküvője volt, de most aztán a dekadencia minden jegyét magába foglalta a kézfogó. Volt itt minden, mint a tündérmesékben: toszkán kastély, 10 ezer szál fehér rózsa, méregdrága ruhák, lovashintó és hófehér galambok.

Castelnuovo Berardenga -egy toszkán falu Siena közeben- adott helyetb az esküvőnek

Az esküvőn tiszteletét tette többek között a labdarúgó Rafael van der Vaart és Christian Chivu is.

Rafael és Sylvie van der Vaart

Christian Chivu és felesége Adelina


A hintón érkezett menyasszony ruháját Maria Karin tervezte


A szertartás


A boldog pár az esküvő után


A templom előtt hófehér galambokat reptető pár


Az ifjú házasok rózsákkal díszített hintón távoztak a templomból - állítólag díszítésként 10 ezer szál fehér rózsát rendeltek Hollandiából

Az igazi rongyrázás csak a szertartás utáni bulin kezdődött el. Először egy álarcosbálba csöppenhettek a vendégek...

Álarcosbál

 ...majd egy Moulin Rouge hangulatú mulatság vette kezdetét.

A buli helyszíne - természetesen az ifjú pár neveinek kezdőbetűje a dekoráció része


Egészségükre!


Az ifjú feleség egy öltáncot is előadott férjének

A parti másnap is folytatódott a medencénél:

1 Tovább

Sportolók esküvői képei: Tony Romo

Sorozatunkban egy-egy sportoló esküvői albumjába tekintünk bele. A sort most az amerikai NFL játékossal, Tony Romóval folytatjuk.



Tony Romo, a Dallas Cowboys irányítója 2011 májusában vette feleségül az egykori Miss Missouri Candice Crawfordot az előkelő dallasi Arlington Hall-ban közel 600 meghívott vendég előtt.

0 Tovább

Sportolók esküvői képei: Alberto Contador

Sorozatunkban egy-egy sportoló esküvői albumjába tekintünk bele. A sort most a a világ egyik legjobb kerékpárosával, Alberto Contadorral folytatjuk.


A háromszoros Tour de France győztes kerekes, Alberto Contador tavaly ősszel vette feleségül kedvesét, Macarena Pescadort a Madrid közelében található Pinto városában.

0 Tovább

Sportolók esküvői képei: Kimi Raikkönen

Legújabb sorozatunkban egy-egy sportoló esküvői albumjába tekintünk bele. Kezdjük a sort a Forma 1 2007-es bajnokával, Kimi Raikkönennel.




Kimi Raikkönen két és fél év együtt járás után 2004 júliusában vette feleségül kedvesét, a 2001-es Miss Skandináviát, Jenni Dahlmant. A szertartásra Finnországban, egy 1300-as évekbeli kastélyban, Vanajalinnaban került sor 140 vendég előtt.

Kimi így nyilatkozott esküvőről: "Ezt a napot sohasem fogom elfelejteni. Minden simán ment, s ez számomra nagyon fontos volt. Én nem izgultam az esküvő miatt, de a nők a családban már egy fél évvel előtte teljesen be voltak sózva."
Kimi tanúja jóbarátja a kétszeres F-1-es világbajnok Mikä Häkkinen volt, de jelenlétével emelte a menyegző fényét Ron Dennis és felesége, Lisa, valamint Norbert Haug és felesége is. A 24 éves vőlegény esküvői öltönyét a Hugo Bosstól kapta ajándékba, míg 22 esztendős menyasszonya ruháját pedig egy finn divattervező kreálta. Az esküvőről a médiát teljesen kizárták, a pár csupán néhány képet hozott nyilvánosságra.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!


0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek