Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kelly Brook Cannes-ban villog

A nemrég visszavonult skót rögbijátékos Thom Evans kedvese, az angolok kedvenc glammodellje, Kelly Brook Cannes-ban, a Killing Them Softly című film premierjén pózolt a fotósoknak.

0 Tovább

Mike Tindall hercegnő feleségével jótékonykodott

Az angol rögbi válogatott csapatkapitánya, Mike Tindall és felesége, II. Erzsébet királynő unokája, Zara Phillips részt vettek a Rugby For Heroes jótékonysági vacsorán.

0 Tovább

Ben Foden és menyasszonya a Rugby For Heroes jótékonysági vacsorán

Az angol rugby-sztár, Ben Foden és menyasszonya, a The Saturdays együttes énekesnője, Una Healy részt vettek a Rugby For Heroes jótékonysági vacsorán tegnap este.

0 Tovább

Kelly Brook smink nélkül is szép

Az egykori skót rögbijátékos, Thom Evans népszerű bikinimodell barátnőjével, Kelly Brookkal és annak édesanyjával a Primose Hillen ebédelt.

0 Tovább

Az angolok rögbi ásza meztelenre vetkőzött egy szexklubban

Még csak egy hónapja hozta világra énekesnő menyasszonya, Una Healy első gyermeküket, Ben Foden, az angolok rögbijátékosa máris -családapához nem méltó módon- kirúgott a hámból. A minap egy szexklubban toplesz lányok társaságában szórakozott, ráadásul a parti hevében még az alsógatyáját is letolta.

A 26 éves Foden három éve alkot egy párt a The Saturdays angol lánycsapat énekesnőjével, a gyönyörű Una Healyvel. Közös kislányuk, Aoife március közepén jött a világra.

Vajon Una mit szólt ezekhez a képekehez?

0 Tovább
«
12

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek