Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Andy Roddick neje fekete bikiniben napozott

Andy Roddick bikinimodellből színésznővé avanzsált felesége, Brooklyn Decker Sydneyben napozott. Brookyn jelenleg az ausztrál fővárosban népszerűsíti új filmjét a "Battleship"-et.

0 Tovább

Tomáš Berdychnek barátnője szurkolt a Davis kupa meccsen

A csehek teniszsztárjának, Tomáš Berdychnek gyönyörű barátnője, Ester Satorova megtekintette kedvese Victor Troicki elleni Davis-kupa mérkőzését.

0 Tovább

Caroline Wozniacki videoklippet forgatott

A csinos dán teniszezőnő, Caroline Wozniacki az Oxygen című, jótékonysági céllal készített dalához készített videóklippet:

0 Tovább

Juan Monacónak Forlán exmenyasszonya szurkolt a miami tenisztornán

Az argentin teniszező Juan Monaco barátnője, Zaira Nara a lelátón szurkolt kedvesének a Mardy Fish elleni mérkőzésen a miami tenisztornán.

Nara kisasszony évekig az urugayi sztárfocista Diego Forlán menyasszonya volt. Tavaly nyáron azonban teljesen váratlanul egy hónappal az esküvőjük előtt a labdarúgó szakított a csinos modellel. Zaira nem sokáig szomorkodott, szeptemberben már Monaco oldalán fényképezték le a paparazzik.

0 Tovább

Caroline Wozniacki és golfozó barátja egy Ferrarival furikáznak

A dán teniszezőnő Caroline Wozniacki és világelső golfozó szerelme, Rory McIlroy a Miami Masters tenisztornáról távoztak ezzel a fekete Ferrarival.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek