Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újra egy modellel randizik a legszexisebb teniszező

A szívtipró spanyol teniszsztár, Feliciano Lopez becsajozott. A kapcsolat tényét új barátnője, a 25 éves modellként dolgozó Alba Carrillo is megerősítette egy magazinnak adott interjújában. "Feliciano kedves, udvarias, érzékeny és nagyszerű a humora" – áradozott a szépség kedveséről.

A legszexisebb teniszezőnek választott Lopez nagy szívtipró hírében áll, több spanyol szépséggel keveredett romantikus viszonyba a múltban. Alba Carillo tavaly ősszel szakított motorversenyző kedvesével, Fonsi Nietóval, akitől 2011-ben született meg kisfia.

0 Tovább

Alessandro Del Piero az Australian Openen

Sydney FC olasz sztárja, Alessandro Del Piero és  felesége Sonia Amoruso megtekintették tegnap az Andy Murray és Novak Djokovic közötti döntőt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Melbourne Parkban.

0 Tovább

Carlos Moya a feleségével villogott

A már visszavonult spanyol teniszsztár Carlos Moya és felesége Carolina Cerezuela részt vettek a "40 Principales Awards"elnevezésű díjátadón Madridban.

0 Tovább

Anna Kournikova Enrique Iglesias koncertjén csápolt

Az egykori orosz teniszezőnő pénteken megtekintette párja, az énekes Enrique Iglesias miami koncertjét.

0 Tovább

Maria Sarapova édességeket dobott piacra

A korábbi világelső orosz teniszezőnő, Maria Sharapova tegnap bemutatta a "Sugarpova" névre keresztelt prémium minőségű, 12 fajta termékből álló édességmárkáját New Yorkban.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek