Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezequiel Garay megnősült

A Benfica argentin labdarúgója a hétvégén feleségül vette spanyol modell kedvesét, Tamara Gorrót.

1 Tovább

WAG EB 2012, E csoport: Németország

Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). A szavazás menetéről és szabályaról itt olvashatsz bővebben.



***

Lisa Müller (Thomas Müller felesége)

A Bayern München labdarúgója korán nősült, két év jegyesség után, 2009-ben, 20 évesen vette feleségül barátnőjét, Lisát.

GALÉRIA:



***

Lilli Hollunder (René Adler barátnője)

A HSV kapusa, René Adler a népszerű német színésznővel, Lilli Hollunderrel jár 2011 augusztusa óta. A 26 éves Lilli negyedrészt török származású, több német tévésorozatban is szerepelt, és 2007-ben az FHM címlapján is pózolt.

GALÉRIA:



***


Sarah Brandner (Bastian Schweinsteiger barátnője)

Bastian Schweinsteiger 23 éves barátnője, Sarah modellkarrierbe kezdett – igaz, már azelőtt is erre a pályára készült, hogy megismerkedett volna a focistával. Sarah egy müncheni butikban dolgozott, és itt találkozott először Schweinivel 2007 májusában, majd miután pár nappal később Ibizán is összefutottak, közelebbről is megismerkedtek egymással. A hölgy akkor még érettségi előtt állt, de 2008 nyarán letette a vizsgáit, és természetesen egy modellügynökségnél kapott munkát.

GALÉRIA:



***


Lena Gercke (Sami Khedira barátnője)

Sami Khedira és a 24 éves modell Lena Gercke kapcsolatára tavaly május elején derült fény, amikor egy berlini szórakozóhelyen lefényképezték őket. A 179 cm magas Lena 18 éves korában, 2006-ban megnyerte Heidi Klum vezette német Topmodell leszek első szériáját, és azóta szárnyal a karrierje. Lena azonban nemcsak modellkedik, hanem műsort is vezet a televízióban. 2009 óta az osztrák Topmodell leszek tévéshow házigazdája, de ezen kívül több tévéműsorban szerepet vállalt.

GALÉRIA:



***

Jacqueline Köster (Marcell Jansen barátnője)

Jansen 2010 áprilisa óta alkot egy párt a bájos modell Jacqueline Kösterrel.

GALÉRIA:

***


Szavazz a legszebb német WAGra!

EGYSZERRE 1 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!



0 Tovább

Spanyol WAG-ok Lengyelországban

Több spanyol futballistafeleség is Lengyelországban, az EB helyszínén tartózkodik.

Carlota, Alvaro Arbeloa felesége:

Raúl Albiol felesége, Alicia:

Negredo neje, Carla:

0 Tovább

Lampardék Portofinóban nyaralnak

A Chelsea labdarúgója, Frank Lampard és menyasszonya, Christine Bleakley az olaszországi Portofinóban pihennek.

0 Tovább

Shakira a spanyoloknak szurkolt

A spanyol Gerard Piqué énekesnő szerelme a tegnapi spanyol-ír meccsen:

0 Tovább

Sara Carbonero a Spanyolország-Írország meccsen

Iker Casillas kedvese, a Telecinco sportriporternője, Sara Carbonero a Spanyolország-Írország mérkőzésen:

0 Tovább

De Rossi menyasszonya a lelátón

Az olasz Daniele de Rossi menyasszonya, a színésznő Sarah Felberbaum megtekintette az Olaszország-Horvátország mérkőzést a poznani Municipal Stadionban.

0 Tovább

Van Persie-t felesége csókolta a hollandok edzésén

Robin és Bouchra van Persie a hollandok szerdai edzésén:

0 Tovább

Terry felesége az EB helyszínén

A Chelsea angol válogatott labdarúgójának, John Terrynek nejét, Tonit Lengyelországban fényképezték le a lesifotósok.

0 Tovább

Coleen Rooney megérkezett Lengyelországba

Wayne Rooney felesége, Coleen kisfiával, Kai-jal és bátyjával Krakkóba utazott, hogy pénteken a lelátón szorítson az angol válogatottnak, akik a svédekkel játszanak a második csoportkörben.

0 Tovább

Walcotthoz és Jones-hoz látogatók érkeztek Krakkóba

Az angol válogatott két tagját, Theo Walcottot és Phil Jonest meglátogatták párjaik az Európa-bajnokság helyszínén, Krakkóban.

Walcott és menyasszonya, Melanie Slade


Phil Jones és párja

0 Tovább

Sylvie van der Vaart autogrammot osztott a lelátón

A holland Rafael van der Vaart neje és fia a tegnapi Hollandia - Németország csoportmeccsen:

0 Tovább

WAG EB 2012, D csoport: Csehország

Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). A szavazás menetéről és szabályaról itt olvashatsz bővebben.



A negyedik körben (Anglia, Portugália és Olaszország után) a legszebb cseh WAG-ra adhatjátok le szavazatatitokat.
***



Radka Kocurova  (Tomas Rosicky barátnője)

Az Arsenal-sztár Rosicky barátnője, a 31 éves Radka Kocurova 2002-ben a Miss Csehország versenyen második udvarhölgy lett, majd pedig igazi celebritássá vált hazájában. Jelenleg időjósként dolgozik egy televíziós csatornánál.
Rosicky és Radka kapcsolata nem mondható botránymentesnek. A pletykák szerint 2007-ben egy Európa-bajnoki selejtezőt követően prostituáltak keresték fel azokat a szállodai szobákat, amelyben a cseh válogatott öt játékosa, köztük Rosicky lakott. A cseh szövetség ezután pénzbüntetést szabott ki az érintettekre, de a labdarúgók tagadták a nőzést, csak az italozást ismerték be. Radka hihetett párjának, ugyanis kapcsolatuk azóta is töretlen. Tavaly szeptemberben bejelentették, hogy első gyermeküket várják, azonban egy hónappal később, a terhességének ötödik hónapjában járó Radka elvesztette babáját.

GALÉRIA:



***


Tereza Franková  (Milan Baroš felesége)

Milan Baros, a Galatasaray cseh válogatott csatárja 2009-ben vette feleségül a modell Tereza Frankovát. A párnak két gyermeke született.

GALÉRIA:





***


Klara Necid (Tomáš Necid felesége)

CSZKA Moszkva 22 éves válogatott csatára, Tomas Necid tavaly vette feleségül szépségversenyző kedvesét, Klára Vocásková.

GALÉRIA:



***


Vlaďka Erbová (Tomáš Řepka barátnője)

A 2009-ben az év cseh labdarúgójának választott Tomas Repka még nős volt, amikor beleszeretett a különleges szépségű "cseh Halle Berrynek" nevezett Vlaďka Erbovába. A 30 éves Vlaďka hazájában népszerű modell, 2003-ban az év Playmate-jének választották. Repka felesége nem nézte jó szemmel, hogy férje mindenhol új barátnőjével villog, és ezért nem is könnyítette meg a válást. A bulvársajtó hónapokig csámcsogott a magánügyeiken, míg végül idén végre befejeződött a válóper. A 30 éves Vlad'ka -akinek előző kapcsolatából már van egy kislánya- időközben teherbe esett, és pár hónappal ezelőtt világra hozta a futballista kisfiát. Repka öröme azonban nem lehet teljes, hiszen volt feleségétől született gyermekei nem állnak szóba vele. 16 éves lánya odáig ment, hogy közösségi oldalán kijelentette, hogy utálja apját és annak "cigány szépség" barátnőjét. Az akkor terhes Vlad'ka állítólag sírógörcsöt kapott ezután, Repka pedig teljesen összeomlott. A labdarúgó ekkor közzétett egy a lányának címzett nyílt levelet egy újságban. Megbékélésre azonban még nem került sor.

GALÉRIA:



***



Nicole Novotná (Michal Kadlec barátnője)


A Bayer Leverkusen 27 éves válogatott labdarúgója a modell Nicole Novotnával jár. A pár idén áprilisban egy nagy port kavart verekedésbe csöppent. Kadlec egy diszkóból hazafelé indult kedvesével, amikor belekötött két kölni huligán. A labdarúgót barátnője szeme láttára összeverték, és eltörték az orrát. Egy darabig veszélyben volt az Európa-bajnokságra való kijutása is emiatt.

GALÉRIA:


***

Szavazz a legszebb cseh WAGra!

EGYSZERRE 1 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!





0 Tovább

Rooney felesége Jay-Z és Kanye West közös koncertjén

Míg Wayne Rooney az angol válogatottal az Európa-bajnokság helyszínén, Krakkóban tartózkodik, addig felesége, Coleen tegnap megtekintette Jay-Z és Kanye West koncertjét Manchesterben.

További képek...

0 Tovább

O'Hara és Danielle dubai-i nászútja

Wolverhampon játékosa, Jamie O'Hara és a szilikoncicijétől nemrég megszabadult korábbi brit szépségkirálynő felesége, Danielle Lloyd jelenleg nászútjukat töltik Dubai-ban.

További képek itt...

0 Tovább

Raúl és családja Menorca szigetén

A nemrég Katarba szerződött spanyol klasszis, Raúl feleségével, Mamennel és gyerekeivel Menorca szigetén pihen.

További képek itt...

0 Tovább

WAG EB 2012, C csoport: Olaszország

Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). A szavazás menetéről és szabályaról itt olvashatsz bővebben.



Harmadik körben (Anglia és Portugália után) a legszebb olasz WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat.


Ilary Blasi (Francesco Totti felesége)

Francesco felesége, Ilary majdnem annyira ismert Rómában, mint a világbajnok játékos. A hölgy már ötévesen szerepelt egy filmben, majd több reklámban is főszerepet vállalt, 18 esztendősen pedig már az egyik olasz televíziós műsor háziasszonya volt. Két évvel később az egyik tévés vetélkedőben, majd az egyik népszerű zenei műsorban volt moderátor, és az egyik adás felvételén ismerkedett meg Tottival. A pár 2005 júniusában házasodott össze, és nem sokkal később megszületett első gyermekük, Cristian (2005. 11. 06.), akit két évvel később Chanel (2007. 05. 13.) nevű lányuk követett. Ilary, aki a gyerekekkel együtt gyakran ott van a Stadio Olimpicóban, jelenleg a La lene című tévéműsort vezeti az egyik kereskedelmi csatornán.

GALÉRIA:



***


Federica Nargi (Alessandro Matri kedvese)

Alessandro Matri barátnője, a 1990-es születésű Federica Nargi megnyerte a Miss Róma szépségversenyt, majd bejutott a Miss Itália 2007-es döntőjébe is.  2008-ban két új műsorvezetőt kerestek a népszerű olasz tévéshowhoz, a Striscia la Notizia-hoz, amelyet a szépség el is nyert. Federica Costanza Caraccioloval karöltve vezeti azóta a műsort rendkívül nagy sikerrel.

GALÉRIA:



***


 Elena Santarelli (Bernardo Corradi menyasszonya)

A korábbi válogatott Bernardo Corradi és népszerű showgirl/modell menyasszonya, Elena Santarelli nem tervezik a házasságot, noha már évek óta jegyben járnak és 2009 májusában megszületett első gyermekük, Giacomo. Elena – akit korábban a híres olasz modell Valeria Mazza utódjának tartottak -  tavaly debütált műsorvezetőként egy plasztikai műtétekről szóló doku-valóságshowban. Nem véletlenül: Elena kijelentette, hogy élete egyik legjobb döntése volt, hogy megcsináltatta melleit.

GALÉRIA:



***


Michela Quattrociocche (Alberto Aquilani párja)

Alberto Aquilani barátnője, Michela Quattrociocche elismert színésznő hazájában, több filmben és sorozatban is szerepelt már. Bár a labdarúgóval való megismerkedése előtt állítólag már kétszer is eljegyezték, a boldogságot elmondása szerint Aquilani mellett találta meg. Tavaly áprilisban megszületett a pár első gyermeke, egy kislány, aki az Aurora nevet kapta. A tervek szerint még a nyáron meglesz az esküvő is.

GALÉRIA:



***



Camila Morais (Marco Borriello barátnője)

Marco Borriello kedvese a 25 éves brazil Camila Morais showgirlként és fehérneműmodellként keresi kenyerét.

GALÉRIA:



***


Alena Seredova (Gianluigi Buffon felesége)

Gianluigi felesége, Alena élvezi a reflektorfényt. A cseh születésű modell 20 esztendősen, 1998-ban második lett hazája szépségkirálynő-választásán, majd ő képviselte Csehországot a Miss World szavazáson. Nemzetközi karrierje csak négy évvel később indult el, amikor egy showműsorban kapott szerepet, és azóta Olaszország egyik legismertebb modelljének számít. Ennek köszönhetően ismerkedett meg Buffonnal, akit tavaly óta immár a férjének mondhat, és két gyermekük is született: Louis Thomas (2007. 12. 28.) és David Lee (2009. 11. 01.).

GALÉRIA:



***


Cristina de Pin (Riccardo Montolivo kedvese)

Riccardo Montolivo évek óta a modell Cristina de Pinnel jár, aki rutinos szépségversenyző (2002-ben második helyen futott be a New Model of the Year modellversenyen, de volt már Miss Ferrari 2005, Miss Grand Pix 2005, Miss VIP 2006 stb.). Cristina bájait már megcsodálhatták 2009 májusában a Playboy olvasói, és több televíziós műsorban is feltűnt. Nemrégiben egy mozifilm főszerepét is megkapta, amely már a mozikban is látható lesz Olaszországban.

GALÉRIA:



***


Alessia Ventura (Filippo Inzaghi kedvese)

Pippo Inzaghi és kedvese, a gyönyörű showgirl Alessia Ventura között tavaly egy időre megszakadt a kapcsolat, azonban néhány hónap múltán kibékültek egymással. A 32 éves szépség rendkívül népszerű hazájában, állítólag még a másik olasz szívtipró labdarúgó, Marco Borriello is rástartolt, aminek Inzaghi nem nagyon örült.

GALÉRIA:



***


Marta Cecchetto (Luca Toni párja)

Luca követve az olasz futballista hagyományokat egy fotómodellt, illetve televíziós személyiséget vett el feleségül. A csatár tizenegy évvel ezelőtt egy diszkóban ismerkedett meg Martával, amikor még csak a hölgy számított hírességnek: Marta ugyanis 14 éves kora modellkedik és több híres divatcéggel is dolgozott, illetve szerepelt a legnagyobb divatlapokban is. Igazából azonban akkor lett népszerű Olaszországban, amikor szerepelt az egyik ital reklámjában, amelynek során a pulton táncikált. Tavaly a pár bejelentette, hogy első gyermeküket várják, azonban a baba május végén halva született.

GALÉRIA:



***



Eleonora Abbagnato (Federico Balzaretti felesége)

Balzaretti tavaly nyáron vette feleségül az olaszok híres prímabalerináját, a 33 éves Eleonora Abbagnatót. Eleonora számára nem idegen a labdarúgás, 2009-ben a Torino csatárával, Rolando Bianchival járt, és állítólag az AS Romát erősítő Marco Borriellóval is volt egy rövid kalandja Balzarettivel való megismerkedése előtt. A méltán elismert és híres prímabalerina 2001 óta a párizsi Opéra Garnier táncosnője. Idén nyáron Eleonora világrahozta első gyermekét, Juliát.

GALÉRIA:



***

Szavazz a legszebb olasz WAGokra!

EGYSZERRE 2 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!



0 Tovább

A ManU játékos egy bögyös reality-sztárral nyaral

A Manchester United játékosa, Tom Cleverley a The Only Way Is Essex angol reality show 27 éves sztárjával, Georgina Dorsettel Dubaiban nyaral.

Még több kép itt...

0 Tovább

Olasz focistafeleségek az EB-n

Több olasz futballistafeleség szurkolt párjának a spanyolok elleni tegnapi mérkőzésen.


Antonio Cassano felesége, Carolina Marcialis


Riccardo Montolivo barátnője, Cristina de Pin


Maggio felesége, Valeria Metifogo és Marchisio felesége, Roberta


Alessandro Diamanti felesége, Silvia Hsieh

0 Tovább

David Villa családjával nyaral

A Barcelona spanyol csatára feleségével, Patriciával és kislányaival, Zaidával és Olayával Ibizán pihen.

További képek itt...

0 Tovább

Shakira Lengyelországba utazott, hogy a spanyoloknak szurkoljon

A pletykák szerint állapotos kolumbiai énekesnő egyenesen Los Angelesből érkezett meg tegnap Lengyelországba, hogy a spanyol válogatottnak, pontosabban párjának, Gerard Piquének szorítson az olaszok elleni EB mérkőzésen.

Shakira és Piqué a lengyelországi szállodájuk előtt:

0 Tovább

Casillas barátnője a spanyolok mérkőzéséről közvetített

A Real Madrid kapusának kedvese, a Telecinco csatorna sportriporternője, Sara Carbonero a Spanyolország - Olaszország mérkőzéséről közvetített az Európa-bajnokság tegnapi játéknapján.

Még több kép...

0 Tovább

Hamiltont Nicole Scherzinger csókolta kanadai gyözelme után

Lewis Hamilton barátnőjével, Nicole Scherzingerrel érkezett a vasárnapi Kanadai Nagydíjra. A gyönyörű énekesnő csókkal gratulált párjának a futamgyőzelméhez.

0 Tovább

Maldonado és Gabriela az Albert Parkban

Pastor Maldonado barátnőjével, Gabriela Tarkanyival érkezett meg a Kanadai GP helyszínére, a melbourne-i Albert Parkba.

0 Tovább

Buttonék mosolyogva érkeztek a kanadai futamra

A McLaren-pilóta Jenson Button és kedvese, Jessica Michibata igencak jókedvűen érkeztek meg aa vasárnapi Forma 1-es futam helyszínére.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart a berlini Rózsabálon

A holland Rafael van der Vaart neje részt vett tegnap a 2012-es Rózsabálon a berlini Intercontinental Hotelben.

További képek itt...

0 Tovább

Hamiltonnak Nicole Scherzinger szurkolt a kanadai időmérőn

A korábbi angol világbajnok és énekesnő szerelme a kanadai paddockban.

0 Tovább

Nico Rosberg és barátnője a Kanadai GP időmérőjén

A Mercedes német pilótáját, kedvese, Vivian Sibold kísérte el Kanadába.

0 Tovább

A német focistafeleségek megérkeztek Ukrajnába

... és tegnap este párjaikért szorítottak a Portugália elleni meccsen.


Sami Khedira topmodell barátnője, Lena Gercke, illetve Mario Gomez kedvese, Silvia


Cathy (Mats Hummels) és Jenny (Marcel Schmelzer) - a dortmundi WAGok


Cathy Fisher

s
Silvia és Lena a reptéren

Még több kép a Nationalelf barátnőkről itt...

0 Tovább

WAg EB 2012, B csoport: Portugália

Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). A szavazás menetéről és szabályaról itt olvashatsz bővebben.

Második körben a legszebb portugál WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat.

***

Irina Shayk (Cristiano Ronaldo barátnője)

Cristiano Ronaldo és az orosz szupermodell Irina Shayk akkor találkoztak először, amikor 2010 tavaszán mindketten az Armaninak modellkedtek. Azóta együtt vannak, és az sem okozott törést a kapcsolatukban, amikor nem sokkal a megismerkedésük után kiderült, hogy Ronaldónak kisfia született egy korábbi futó kapcsolatából.
A pár munkája miatt ritkán tud találkozni, ennek ellenére tavaly Valentin nap tájékán felröppentek olyan hírek, hogy Ronaldo megkérte kedvese kezét, sőt gyermeket várnak. Mint kiderült, ez utóbbi nem volt igaz, valószínűleg csak reklámfogás volt Irina Sports Illustrated címlapjának hírveréséhez. A páros állítólag idén nyáron egybekel. Ezt egy kissé megnehezítheti az a pletyka, hogy CR édesanyja nem nagyon szívleli Irinát.

GALÉRIA:



***


Helen Svedin (Luis Figo felesége)

Luis neje, a svéd Helen olyan lapok címlapján szerepelt már, mint a GQ, az Elle és a Marie Claire, és a legnevesebb divatcégek, illetve kozmetikumok reklámarca is volt. Nem meglepő módon a pár egy divatbemutatón találkozott először még 1996-ban, Barcelonában, és azóta már három gyermekük is született: Daniela (1999. 03. 29.), Martina (2002. 02. 23.), Stella pedig (2004. 12. 09.).

GALÉRIA:



***


Daniela Martins (Nani menyasszonya)

A portugál Nani 2007 óta jár a modell Daniela Martins-szal. A pár Lisszabonban találkozott először, ahol a lány éppen családjával nyaralt. „A bátyámmal vacsoráztam, amikor belépett egy srác az étterembe – emlékszik vissza Daniela az első találkozásra. – Nem tudtam ki ő, csak magamban azt gondoltam, hogy nagyon jóképű. Flörtölt velem, és amikor elmondtam neki, hogy én Angliában élek, akkor ő javasolta, hogy találkozzunk.  Azt is elmesélte, hogy Manchesterben futballozik. De azt nem gondoltam, hogy ABBAN a Manchesterben... Néhány hónappal később meghívta a bátyámat egy meccsére, és én is elmentem. Nagy hatással volt rám.” A pár azóta is együtt van. Daniela Nanival egyetemben szegény családból származik. Szüleivel kilencéves korában költözött át Lisszabonból Londonba, mivel édesapja egy buszsofőri állást kapott. Tizenöt esztendősen megnyerte a Miss Latin UK szépségversenyt, majd újságírásból szerzett diplomát. Daniela sok időt tölt a többi focistafeleséggel is. „Támogatjuk egymást. Közel állok a lányokhoz, jó barátnőim.”

GALÉRIA:



***


Ivone Meireles (Raúl Meireles felesége)

Ha a legvagányabb WAG-ot keresnénk, akkor valószínűleg azt a szavazást Raúl Meireles felesége, Ivone nyerné. A labdarúgó tinikorában ismerte meg a belevaló lányt, és azóta a fiatalok  elválaszthatatlanok egymástól. 2005-ben megszületett kislányuk, Lara, és csak ezután, 2008-ban vonultak oltár elé. A tetoválás-őrült pár nem hazudtolta meg magát, gyűrű helyett egy-egy tetkót hordanak a jobb hüvelykujjukon, Raúl egy I-t, felesége pedig egy R-t.

GALÉRIA:




***


Nereida Gallardo (Gonçalo Quinaz barátnője)

Nereida Gallardo néhány évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo barátnője volt. A focista 2009 nyarán nem túl elegáns módon, sms-ben szakított vele, és a modell ezt nem vette túl jó néven. Bár időközben férjhez ment, de időnként még nyilatkozik egykori barátjáról a médiának. Legutóbb múlt év őszén adott interjút az angol The Sun című bulvárlapnak, amelyben agyatlan szépfiúnak titulálta a labdarúgót. "Óriási az egója és nem valami intelligens" - tette hozzá  éves Gallardo, aki azt is elárulta, hogy férje jobb az ágyban Ronaldónál, aki szerinte nem jó példakép a gyerekek számára.
Nereida pár hónappal ezelőtt elvált, jelenleg a Deportivo Aves játékosával, Gonçalo Quinazzal jár.

GALÉRIA:

***

Szavazz a legszebb portugál WAGra!

EGYSZERRE 1 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!




0 Tovább

Cseh focistafeleségek futballázban

Több cseh focistafeleség szorított párjának a tegnap az Európa-bajnokság nyiónapján a Oroszország-Csehország mérkőzésen.

Michal Kadlec barátnője, Nicole Novotna és Tomas Necid felesége, Klara


Jan Rezek barátnője, Mirjam


Milan Petržela kedvese, Jitka Křivánková


Petr Jiráček párja, Linda a rokonsággal szurkolt

0 Tovább

Shakira állítólag gyereket vár Gerard Piquétől

Mexikói sajtóértesülések szerinte a 35 éves kolumbiai énekesnő Shakira első gyermekét várja a Barcelona spanyol válogatott labdarúgótól, Gerard Piquétől. Shakira állítólag terhessége második hónapjában jár, és csak azért nem jelentette még be a hírt, mert várni akar a kritikus 12. hétig.
Az érintettek nem erősítették meg a hírt.

0 Tovább

Irina Shayk lenge öltözetben a GQ magazinban

Cristiano Ronaldo orosz modell kedvese a német GQ júliusi számának címlapjára került.
Egy kis ízelítő a róla készült képekből:

Még több kép itt...

0 Tovább

Maldonado kedvese a Kanadai GP pénteki szabadedzésén

A Williams venezuelai pilótájának barátnője, Gabriella Tarkanyi kilátogatott a Forma 1-es Kanadai Nagydíj pénteki szabadedzésére.

0 Tovább

Boateng nője neonzöld bikiniben

Az AC Milan labdarúgója, Kevin Prince Boateng híres olasz showgirl kedvesével, Melissa Sattával fürdőzött Miami Beachen.

Még több kép itt...

0 Tovább

Tottiék a medence mellett lazítottak

Az AS Roma sztárja, Francesco Totti és felesége, Ilary Blasi miami szállodájuk medencéjénél töltöttek egy délutánt.

0 Tovább

WAG EB 2012, A csoport: Anglia

A mai nappal elkezdődik a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, és ezzel együtt blogunk szavazás-sorozata, amely végén kiderül, ki lesz a legszebb európai focistafeleség/barátnő (WAG). A szabályokat itt olvashatod el bővebben.


Első körben a legszebb angol WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat.


Alex Gerrard (Steven Gerrard felesége)

Steven Gerrard felesége, Alex igazi társasági ember, ami nem csoda, elvégre az egykori műkörmös manapság Anglia egyik legismertebb futballista-felesége, a liverpooli WAG-ok méhkirálynője. Curran még 2002-ben ismerkedett meg a középpályással. Érdekesség, hogy Gerrard feleségével való megismerkedése előtt az angol glammodell Jennifer Ellisonnal járt, míg Alex egy Tony Richardson nevű üzletember barátnője volt. A párok azonban egy ponton összekeveredtek egymással, és Gerrard Alex mellett kötött ki, Jennifer Ellison pedig Curran kisasszony exbarátjával kezdett randizni.
Gerrardék első kislánya, Lily-Ella 2004-ben született. Újabb két esztendő elteltével érkezett a második gyerek, Lexie (2006. 05. 09.), és a pár csak ezt követően, 2007. június 16-án házasodott össze. A modellként is tevékenykedő feleség mindenesetre remekül meglovagolta az ismertségét, hiszen 2007-ben Alex néven parfümöt dobott a piacra, az egyik bulvárlapban pedig hetente divattanácsokat ad. Tavaly pedig világra hozta Gerrard harmadik kislányát, aki a Lourdes nevet kapta.

GALÉRIA:



***

Victoria Beckham (David Beckham felesége)

Victoria Beckhamet nem kell bemutatni. A modern kor egyik legismertebb, legvitatottabb, legfelkapottabb híressége. 1999-bent feleségül David Beckhamhez, akitől három fia született, és tavaly világra jött közös kislányuk is.

GALÉRIA:




***


Coleen Rooney (Wayne Rooney felesége)

Wayne Rooney 2008 júniusában, az olaszországi Portofinóban vette feleségül gyermekkori szerelmét, Coleent. (A fiatalok 12 éves koruk óta ismeri egymást, 16 éves koruk óta alkotnak egy párt). Coleen gyorsan hozzászokott a fényűző életmódhoz: sőt, egyfajta divat-ikonná vált Angliában: rendszeresen publikál az egyik magazinban, ahol divattanácsokat ad, és az egyik újság 2008-ban az év legstílusosabban öltözködő hölgyének választotta. 2009-ben született meg a pár első gyermeke, Kai. Házasságuk megingani látszott, amikor 2010-ben kiderült, hogy Rooney egy prostituálttal csalta meg feleségét, amikor az éppen kisbabájukat várta. Coleen azonban megbocsátott, és már tervbe is vette az újabb babát.

GALÉRIA:



***

Helen Flanagan (Scott Sinclair barátnője)

Az angol Swansea City labdarúgója, Scott Sinclair és sorozatszínésznő kedvese, Helen Flanagan 2009 decembere óta járnak egymással. A fiatalokat egy közös barátjuk, Brooke Vincent mutatta be őket egymásnak, aki Helen nővérét játssza a Coronation Street sorozatban. "Emlékszem, azt gondoltam róla, hogy ő egy nagyon nagyon jófej srác, majd elmentünk egy randevúra, ennyi volt." - mesélte Helen. A kék szemű színésznő már hat hónappal a megismerkedésük után merész lépést tett: a combja belső oldalára tetováltatta szerelme nevét. "Én egészen biztos vagyok ebben a kapcsolatban." - nyilatkozta.- "Ő annyira csodálatos, és a szerelmemet ezzel a tetoválással akartam kifejezni, így úgy érzem, hogy ez helyes dolog volt."
Helen 2000-ben, tízéves korában kapta meg a legrégebben futó angol szappanopera, a Coronation Street egyik negatív főszereplőjének, Rosie Websternek szerepét. A televízió képernyőjén felcseperedő lány azóta nagy népszerűségnek örvend Angliában. Helen tavaly három hónapra szabadságolta magát a szappanoperából, és így megragadta az alkalmat, hogy drasztikusan megváltoztathassa külsejét: levágatta hosszú haját, majd kiszőkítette tincseit. Mindemellett tavaly nyáron sok bírálat érte testsúlya miatt, miután napvilágra kerültek vakációs képei. "Azokon a fotókon is 8-as méret voltam, de az emberek mégis azt mondták rám, hogy kövér vagyok. De nem vagyok hajlandó diétázni többé. Sosem fogok újra. Ezentúl pontosan azt fogok enni, amit akarok." - kommentálta Helen, aki bevallotta, hogy 15 éves korában komoly étkezési rendellenességgel küzdött, olyan drasztikusan fogyókúrázott, hogy 4-es tiniméretű ruhákat hordott. "Azóta már minden rendben van. Rájöttem mit csinálok, és soha nem tenném meg újra, mert annál jobban szeretek élni, minthogy megbetegítsem magamat." Helen azóta végleg kilépett sorozatából, ami igen jót tett neki: februárban megmutatta tökéletes bikinis testét.

GALÉRIA:



***

Abbey Clancy (Peter Crouch felesége)

A Stoke City csatárának, Peter Crouch-nak neje, Abbey Clancy modellkedik és televíziós divatműsort vezet. 2010-ben nagy botrány kerekedett belőle, amikor kiderült, hogy Crouch megcsalta egy algériai prostituálttal. Abbey végül megbocsátott annak fényében, hogy a hír kirobbanásakor már szíve alatt hordta a focista kislányát. A páros a kis Sophia Ruby világrajöttét követően tavaly oltár elé is állt.

GALÉRIA:



***

Danielle Lloyd (Jamie O'Hara felesége)

A gyönyörű Danielle élete igencsak mozgalmasan alakult. 20 évesen koronázták Anglia szépévé, majd két év múlva megnyerte a Miss Nagy-Britannia címet is. Különösen nagy botrányba keveredett, miután szépségkirálynővé koronázása után rögtön járni kezdett a a nála 17 évvel idősebb futball-legendával, Teddy Sheringhammel, aki nem mellesleg a verseny egyik zsűritagja volt. Nem sokkal később felpumpáltatta kebleit, és Playboyban pózolt. A szépségszervezők ezt nem nézték jó szemmel, és megfosztották címétől. 2010-ben végül visszakapta koronáját. Danielle életét botrányok tarkították, a pletykalapok előszeretettel csámcsogtak híres labdarúgókhoz fűződő kapcsolatain. Végül megnyugodott, amikor megismerkedett a nem is túl híres, és nem is túl jóképű focistával, Jamie O'Harával, akitől már második kisfia is megszületett. Danielle egészsége érdekében megszabadult implantátumaitól is, majd idén május végén feleségül ment O'Harához.

GALÉRIA:




***


Christine Bleakley (Frank Lampard menyasszonya)

A 33 éves Christine Bleakley híres angol televíziós személyiség. Frank Lamparddal három éve jár együtt, tavaly nyáron el is jegyezték egymást. A műsorvezetőnő életét azonban megkeseríti Lampard exmenyasszonya, és két kislányának anyja, Elen Rivas, aki bizony nem kedveli exe új asszonyát. Lamparddal való kapcsolata azonban olyan jól alakult, hogy idén állítólag oltár elé is vonulnak.

GALÉRIA:



***


Frankie Sandford (Wayne Bridge barátnője)

2010-ben fél Anglia a Manchester City balhátvédjét, Wayne Bridge-t sajnálta, amikor kiderült, hogy barátnője és egyben kisfia édesanyja, Vanessa Perroncel felszarvazta a legjobb barátjával, a Chelsea játékos John Terryvel. Egy évvel később az is nagy visszhangot váltott ki, amikor kiderült, hogy Bridge összejött az angol The Saturdays lánycsapat énekesnőjével, a nála kilenc évvel fiatalabb bájos Frankie Sandforddal. A páros kapcsolata azonban olyan komoly, hogy állítólag már az eljegyzést tervezgetik. Frankie egyébként gyerekkora óta a színpadon áll, több együttesben is énekelt már. Védjegye, a divatosan rövidre vágott frizurája pedig valóságos frizuraikonná tette Angliában.

GALÉRIA:



***


Melanie Slade (Theo Walcott menyasszonya)

Az Arsenal játékos Theo Walcott 2004-től, 15 éves korától fogva csinos szőke Melanie Slade-del jár. A tini Melanie 2006-ban került a média kereszttüzébe, amikor focista párját beválogatták a világbajnokság keretébe. "Minden akkor kezdett febolydulni, amikor 2006-ban beválogattak a  csapatba, így Mel is hirtelen reflektorfénybe került. – írta Walcott önéletrajzi könyvében. – Nagyon jól megbirkózott vele. Valószínűleg jobban, mint én. WAG-ként kezelték Németországban, de nem vált igazán részévé a cirkusznak. Részben azért, mert nem ismerte a legtöbb labdarúgó feleségét és barátnőjét, de részben azért is, mert nem ugyanabban a hotelban lakott, és mert amúgy sem engedhette meg magának, hogy vásárolgatni menjen velük. Ő volt a legfiatalabb közöttük, de szerintem sokszor úgy érezte, mintha a legidősebb lenne." Melanie – bár néha elvállal egy-egy fotózást, és szerepelt az egyik Harry Potter filmben is – teljesen hétköznapi életet szeretne élni. 21-edik születésnapjára az akkor egyetemista Melanie egy Ferrarit kapott Walcottól, és bár kipróbálta a járgányt, de utána is inkább saját WV Bogarával járt mindenhova. Elmondása szerint túl ciki lett volna beállítani az iskolába egy szuperautóval. "Mel 18 éves korában elköltözött családjától Londonba, hogy fizikoterápiát tanuljon az egyetemen. - írta könyvében Walcott. -  Nem az a törekvése, hogy teljes munkaidőben WAG legyen. Neki ez nem elég. Dolgozni szeretne. Nem akar otthon arra várni, hogy én mikor érek haza az edzésről. Akar valamit tenni az életével, embereken szeretne segíteni. Ő igazából nincsen barátságban a focistafeleségekkel sem. Nem azért mert nem kedveli őket, egyszerűen csak nem keveredik velük." Melanie azóta már végzett az egyetemen, és nemrégiben kezdett el dolgozni egy kórházban. Jövőre pedig állítólag Walcottal megtartják az esküvőt is.

GALÉRIA:



***


Toni Terry (John Terry felesége)

John Terry felesége, a korábban fodrászként dolgozó Toni 2006 májusában ikreket hozott a napvilágra: a nevük Georgie John és Summer Rose (2006. 05. 18.).  A házassággal a pár még egy évig várt: a lagzira 2007 nyarán került sor, a mézesheteket pedig a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a jachtján töltötték.
Terry családtagjainak viselkedése nem kifogástalan, édesanyját bolti lopással, édesapját pedig kábítószer-kereskedelemmel vádolták, de minden jel arra mutatott, hogy tökéletes kapcsolatban él feleségével. 2010 február elején azonban robbant a bomba, kiderült, hogy megcsalta nejét, ráadásul korábbi klubtársa és egyben jó barátja, Wayne Bridge barátnőjével, Vanessa Perroncellel. Az eset hatalmas felzúdulást váltott ki. A pár végül együtt maradt, és állítólag boldogabbak, mint valaha.
Toni egyébként köztudottan a lovak szerelmese, tehetséges díjugrató, több versenyen is indult már.

GALÉRIA:



***

Szavazz a legszebb angol WAGokra!

EGYSZERRE 2 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!



0 Tovább

Danielle Lloyddal hercegnőként bánik újdonsült focista férje

Bár már levette menyasszonyi ruháját, mégis hercegnőnek érezhette magát az egykori angol szépségkirálynő Danielle Lloyd a Wolverhampon játékosával, Jamie O'Harával való esküvője másnapján.
A 28 éves egykori kebelcsoda gyémánttiarával és fátyollal a fején, valamint egy fehér köntösben lépett ki a nászéjszakát követő reggel a szállodájából, hogy átvegye újdonsült férje nászajándékát: egy 200.000 fontos Bentleyt.

O'Hara még egy kis "aprósággal" is kedveskedett feleségének: új autója emblémáját gyémántokkal rakatta ki.

1 Tovább

Szavazásra felkészülni: indul a WAG EB 2012

A holnapi nappal elstartol a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, és ennek apropójából mi is elindítunk egy szavazást. Keressük a 2012-es év legszebb európai focistafeleségét/barátnőjét (WAG-ját).

A szavazás menete és szabályai:

A szavazásban kizárólag a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokságra kijutott országok focistafeleségei/barátnői (WAGs) vesznek részt.

CSOPORTKÖR

Első körben 10 csoportot alakítottunk ki földrajzi területenként/ illetve országonként. Az alábbi csoportokra lehet majd szavazni:

 

  1. Anglia
  2. Németország
  3. Spanyolország
  4. Olaszország
  5. Portugália
  6. Csehország
  7. Kelet-Európa csoport: Lengyelország + Ukrajna + Oroszország
  8. Nyugat-Európa csoport: Franciaország + Hollandia + Írország
  9. Délkelet-Európa csoport: Görögország + Horvátország
  10. Észak-Európa csoport: Svédország + Dánia

Minden csoportban 5 illetve 10 WAG található.
A 5-ös KIS csoportokra minden szavazó 1 db szavazatot adhat le egyszerre → innen csak a legtöbb voksot kapott  WAG kerül be a döntőbe.
A 10-es NAGY csoportokban pedig minden szavazó 2 db szavazatot oszthat ki egyszerre → innen az első két helyezett juthat tovább.

DÖNTŐ 

A KIS csoportok első helyezettjei, illetve a NAGY csoportok első két legtöbb szavazatot kapott WAG-ja kerül a végső döntőbe. Ez a 14 WAG fog harcolni az első helyért. A döntőben 2 db szavazatot lehet majd leadni egyszerre, tehát két kedvencedre is voksolhatsz. Értelemszerűen a legtöbb szavazatot kapó focistafeleség lesz a 2012-es év legszebb európai WAG-ja, és az első 14 hely pedig a szavazatok száma alapján fog eldőlni.

A további helyezettek…

Ezek után összesítjük a csoportkörökben minden egyes WAG-ra leadott szavazatot, és őket is rangsoroljuk ezek alapján. Így végül megkapjuk a 2012-es év Top 70 európai WAG listáját.

Tehát minden egyes szavazat számít. Június 8-adikától, az EB startjától kezdődően minden második nap fognak megjelenni az új csoportkörös-szavazásos posztok, amelyekre egészen június 27-edikéig lehet szavazni. Ezek után a szavazást lezárjuk. Kérjük voksoljatok mind a 10 csoportra! Június 28-ától pedig már a DÖNTŐbe jutott 14 WAG-ra lehet szavazni. A végeredményt július 1-jén, az Európa-bajnokság fináléjának napján hozzuk nyilvánosságra.

0 Tovább

A nap képe az EB-ről : Buffon Cassanót csókolja

Bár csak holnap startol a Labdarúgó Európa-bajnokság...

... az olaszok megérkeztek Lengyelországba. Balotelli, Cassano és Buffon láthatóan jókedvűen.

0 Tovább

Harper Beckham Miki egér fülekkel Disneylandben

A Beckham házaspár tegnap délután elvitte három fiát, Brooklynt, Romeót és Cruzt, valamint kislányukat, Harpert a Los Angeles-i Disneylandbe.

További képek...

0 Tovább

Irina Shayk az új Tom Cruise film bemutatóján

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell barátnője megjelent a Tom Cruise neve által fémjelzett "Rock of Ages" című film bemutatóján New Yorkban.

További képek...

0 Tovább

Mike Fisher így örült felesége, Carrie Underwood CMT díjának

Nashville Predators NHL játékosa, Mike Fisher nagyon örült felesége, a híres countryénekesnő, Carrie Underwood "Az év videoklippje" elismerésének a tegnap megrendezett 2012-es CMT zenei díjátadón.

0 Tovább

Djokovicnak kedvese szurkolt a Roland Garros negyeddöntőjén

A világelső szerb teniszsztár barátnője, Jelena Ristic megtekintette a kedvese Tsonga elleni márkőzését a Roland Garros negyeddöntőjében.

0 Tovább

Kobe Bryant és elhidegült felesége kibékültek?

Az LA Lakers kosárlabdacsapat sztárja, Kobe Bryant Disneylandbe vitte kislányait, Nataliát és Giannát a hétvégén. Velük tartott a kosaras elhidegült felesége, Vanessa is. Bár a pár decemberben bejelentette, hogy beadták a válókeresetet, (sőt várhatóan a válóper még ebben a hónapban be fog fejeződni) nem úgy néztek ki, mint akik között bármiféle probléma is lenne. Kézenfogva sétálgattak lányaik mellett.

A 21 éves Kobe 1999-ben kezdett el randizgatni az akkor 18 éves táncoslány Vanessával. A kosaras szülei nem voltak megelégedve fiuk választásával, hozományvadásznak tartották a lányt, így a fiatalok atyai áldás és házassági szerződés nélkül keltek egybe 2001-ben. Csak két évvel később, a fiatalok első lánya születése után békéltek meg menyükkel. Kobe és Vanessa házassága pár hónnappal babájuk születése  után hullámvölgybe került, amikor  2003-ban egy szállodai alkalmazott hölgy nemi erőszakkal vádolta meg a kosarast. Később ugyan kiderült, hogy ez igencsak távol áll a valóságtól, de azóta is voltak szóbeszédek Kobe hűtlenkedéseiről. Vanessa mindenesetre megbocsátott, és 2006-ban egy vetélés és egy méhen kívüli terhesség után még egy kislányt szült férjének. Kobe azóta is rendszeresen megjelent két kislányával és feleségével a nyilvánosság előtt. Vanessa azonban tavaly december elején kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet.

0 Tovább

Totti és bikinis felesége Miami Beachen

Francesco Totti, a Roma emblematikus olasz csatára és showgirl felesége, Ilary Blasi Miamiban strandoltak.


0 Tovább

A legszexisebb francia labdarúgó a Roland Garroson

A Montpellier-vel idén francia bajnokságot nyert játékos, Olivier Giroud feleségével, Jenniferrel és válogatottbeli csapattársával, Laurent Koscielnyvel kilátogatott szombaton a francia nyílt teniszbajnokságra.


További képek itt...

0 Tovább

Totti feleségével Miamiban bicajozott

Míg az olasz válogatott a közelgő Európa-bajnokságra készül, addig egykori ászuk, a Roma játékos Francesco Totti már megérdemelt pihenését tölti Floridában. A labdarúgó és felesége, Ilary tegnap Miamiban vásárolgattak.

További képek itt...

0 Tovább

Focistafeleségek EB lázban

Az angol The Sun napilap felkérte négy ország gyönyörű WAG-t egy fotózásra a közelgő Labdarúgó Európa-bajnokság apropójából. Angliát Theo Walcott, Hollandiát Robin Van Persie, Spanyolországot Cesc Fabregas, Franciaországot pedig Gael Clichy párja képviselte.



ANGLIA

Melanie Slade - Theo Walcott párja

A 23 éves Melanie hét éve Theo Walcott párja, jövőre pedig állítólag feleségül is megy az Arsenal sztárjához. A csinos szőkeség nemrég fejezte be az egyetemet, és jelenleg fizikoterapeutaként dolgozik.

xxx



HOLLANDIA

Bouchra Van Persie - Robin Van Persie felesége

Robin van Persie 28 éves felesége, Bouchra a focista két gyermekét neveli: Shaqueel öt, Dina kétéves.

xxx


SPANYOLORSZÁG

Daniella Semaan - Cesc Fabregas kedvese

A 36 éves, kétgyermekes, libanoni származású Daniella a 25 éves Cesc Fabregas párja.

xxx


FRANCIAORSZÁG

Charlene Suric - Gael Clichy felesége

Clichy felesége, a 27 éves Charlene egy kommunikációs cégnél dolgozik.

0 Tovább

Messi így jelentette be, hogy barátnője terhes

Már hetek óta az a pletyka járja, hogy a Barcelona Aranylabdása, Lionel Messi kedvese, Antonella Roccuzzo gyermeket vár. A pár eddig nem nyilatkozott erről a témáról, de tegnap a labdarúgó eléggé egyértelművé tette, hogy a szóbeszéd igaz. Argentína színeiben ugyanis a dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban pályára lépett Ecuador ellen, és két gólt is szerzett. Találatai ünneplése pedig többet mond ezer szónál.


Messi és Antonella 2008 óta alkotnak egy párt.

0 Tovább

Fernando Alonso megmutatta új tetkóját

A kétszeres világbajnos Forma 1-es pilóta Fernando Alonso közöségi oldalán bemutatta új tetoválását rajongóinak.

0 Tovább

Sergio Ramos csaja Valentino Rossival flörtölt

A Real Madrid sztárjának, Sergio Ramosnak sportriporternő kedvese, Lara Álvarez pénteken a korábbi MotoGP világbajnok Valentino Rossit interjúvolta a barcelonai Circuit de Catalunya pályán.

0 Tovább

Stoner kislánya a barcelonai Honda paddockban

A korábbi MotoGP-bajnok Casey Stoner felesége, Adriana és kislánya Alessandra a Honda Repsol csapat paddockjában vendégeskedtek.

0 Tovább

Kaká és felesége a strandon

A Real Madrid brazil labdarúgója, Kaká és bájos felesége, Caroline Celico otthon hagyták gyerekeiket, és együtt strandoltak Brazíliában.

További képek...

0 Tovább

Halva született Luca Toni kisfia

A korábbi világbajnok olasz labdarúgó, Luca Toni és modell párja, Marta Cecchetto első gyermeke halva született pénteken.
„Életünk legszebb napja lett volna, de a legrosszabb lett. A babánk anélkül hagyott itt minket, hogy látta volna a fényt. Mindenkitől megértést és nyugalmat kérünk, a fájdalom csak az enyém és Martáé” - írta a labdarúgó közleményében.
Pár nappal a szülés előtt már negatív híreket közölt a média a kismamáról. Kedden Észak-Olaszországban, a pár otthona környékén földrengések puszítottak, amelynek nagy ereje az akkor még mindenórás Martát és a vele együtt otthon tartózkodó édesanyját rendkívül megijesztette. Szerencsére a házukban nem keletkezett kár, de Toni és Marta azt fontolgatták, hogy mivel bármelyik pillanatban megindulhat  a szülés, így elutaznak egy biztonságosabb helyre.

0 Tovább

Casillas csak egy puszit mert adni kedvesének

Tegnap Vicente del Bosque spanyol szövetségi kapitány, Andrés Iniesta és Iker Casillas vendégei voltak a Telecinco televíziós csatorna egyik sportműsorának a közelgő Európa-bajnokság kapcsán. A felvételen a kérdezők között ott volt a tévéállomás sportriporternője, és Casillas menyasszonya, Sara Carbonero is. Az nterjúk befejeztével a sztárkapus -tekintettel arra, hogy szerelme munkahelyén tartózkodik- csak egy szűzies puszival búcsúzott a csinos Sarától.

További képek itt...

0 Tovább

Tom Brady egy parkban csókolta Gisele Bündchent

A New England Patriots irányítója, Tom Brady és a pletykák szerint állapotos szupermodell felesége, Gisele Bündchen közös kisfiukkal, Benjaminnal egy bostoni parkban töltöttek el egy délutánt.

0 Tovább

A világelső teniszező félmeztelenül a Men's Health címlapján

0 Tovább

Fernando Torres családjával kiruccant Ibizára

A Chelsea spanyol játékosa, Fernando Torres csütörtökön kiruccant feleségével, Ollalával és gyermekeivel, Norával és Leóval Ibizára strandolni.

0 Tovább

C.J. Wilson egy Victoria's Secret modellel pózolt

A Los Angeles Angels baseballcsapat 31 éves dobójátékosa, C.J. Wilson Victoria's Secret modell Elsa Hoskkal népszerűsítette a márka baseball-kollekcióját tegnap Newport Beachen.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek