Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Matri barátnője Chopard üzlet megnyitón

A Juventus olasz labdarúgójának, Alessandro Matrinak kedvese, Federica Nargi részt vett a Chopard ékszercég milánói üzletének megnyitóján.

0 Tovább

Gerard Piqué & Shakira a spanyol Lecturas magazinban

A Lecturas magazin képei:

0 Tovább

Boateng csaja gyémántgyűrűt villantott

A Milan labdarúgójának, Kevin Prince Boatengnek kedvese, Melissa Satta egy barátnőjével kávézott a minap Milánóban.

0 Tovább

David Villa családjával Barcelonában

A Barcelona spanyol csatárát várandós feleségével, Patriciával és egyik kislányukkal, Olayával október 16-án Barcelonában fényképezték le a lesifotósok.

0 Tovább

Balotelli várandós nője esküvőre készül

A Manchester City olasz fenegyereke, Mario Balotelli még csak pár hete békült ki terhes kedvesével, Raffaella Ficóval, de úgy néz ki a labdarúgó most komolyan gondolja régi/új párjával a közös életet. A csinos Raffaellát ugyanis az olasz Chi magazin fotósai lekapták, ahogy édesanyja és bátyja társaságában menyasszonyi ruhákat próbál egy elegáns nápolyi esküvői ruhaszalonban.

0 Tovább

Rooney fia Real Madrid mezben

A Manchester United angol labdarúgójának, Wayne Rooneynak állapotos felesége, Coleen, és három éves fia, Kai tegnap délután Londonban vásárolgattak.

0 Tovább

Alonso exfelesége új párjával partizott

A Forma 1-es Ferrari csapat spanyol világbajnok plótájának, Fernando Alonsónak exfelesége, Raquel del Rosario új párjával, Pedro Castróval jelent meg a Cuida de ti 2012 Gálán Madridban.

0 Tovább

Kínos: Kim Kardashian majdnem összefutott focisztár exével

Még a legjobb körülmények között is kínos lehet összefutni egykori párunkkal. A 2010-ben Super Bowl győztes amerikai focista Reggie Bush és a híresség Kim Kardashian minden bizonnyal örültek, hogy végül útjaik nem keresztezték egymást vasárnap este Miamiban. 


A nemsokára apai örömök elé néző Bush jelenleg a Miami Dolphins csapatában játszik, míg Kim valóságshowjának új részeit forgatja a floridai városban barátjával, a zenei szupersztár Kanye Westtel. Az egykori szerelmesek éppenhogy elkerülték egymást, amikor tegnap vacsorázni indultak párjaikkal. "Kim és Kanye körülbelül ugyanabban az időben érkeztek meg a Prime 112 vendéglőhöz, amikor Reggie és Lilit kiszálltak az autóból az utca túloldalán, hogy a Prime Italianban vacsorázzanak."

Kim Kardashian és Kanye West


Reggie Bush és állapotos kedvese, Lilit

Szerencsére a kínos találkozás nem esett meg, és ennek főleg Kardashian kisasszony örülhetett. A pletykák szerint Kim ugyanis igencsak ideges lett, amikor a múlt héten Reggie bejelentette, hogy 25 éves táncosnő barátnője, Lilit Avagyan első gyermekükkel várandós.

"Kimet felkavarta a hír. Hosszú időn át próbálta Reggie-t rávenni, hogy házasodjanak össze, és alapítsanak családot. Öt éven keresztül együtt voltak, és Kim mindig is úgy gondolta, hogy végül egymás mellett fognak kikötni, annak ellenére, hogy hozzáment Kris Humphrieshoz." - mesélte a RadarOnline egy forrása. A bennfentesek szerint Kimet pofonként érte, hogy Reggie-nek gyereke lesz egy másik nőtől, miközben tőle nem akart babát.


Kim és Reggie a régi szép időkben

De valószínűleg Reggie sem repesett volna a találkozástól, ugyanis Kim Kanye West társaságában érkezett az étterembe. Kanye West exbarátnője, Amber Rose a januári Star magazinban azt állította, hogy egykori kedvese évekkel ezelőtt megcsalta őt Kimmel. Ráadásul akkoriban Kardashian kisasszony még  Reggie Bushsal járt. „Kim az egyik fő oka annak, hogy Kanye és én már nem vagyunk együtt. Ők ketten Reggie-t és engem is megcsaltak.”



0 Tovább

Boateng és Melissa: vidáman Milánóban

Kevin Prince Boatenget és párját, Melissa Sattát Milánóban kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Scotty McNight és Hayden Panettiere a Jets-nek szurkoltak

A "Hősök" című sorozat egykori sztárja, Hayden Panettiere és amerikai focista szerelme, Scotty McKnight megtekintették a Jets és a Colts közötti NFL mérkőzést. McKnight nyárig maga is a New York Jets színeiben játszott, így egykori csapattársai -köztük a sztárirányító és Eva Longoriával randizó Mark Sanchez- nagy szeretettel fogadták.

0 Tovább

Színpadon a terhes Shakira

Először állt színpadra a kolumbiai énkesnő Shakira, mióta bejelentette, hogy első gyermekével várandós Barcelona hátvédjétől, Gerard Piquétől. A csinos kismama Bakuban, egy sporteseményen lépett fel szombaton, ahol megmutatta már gömbölyödő pocakját.

Videó:

0 Tovább

Van der Vaart fia a vörös szőnyegen debütált

A holland Rafael van der Vaart felesége, a népszerű televíziós személyiség Sylvie, és kisfia Damian megtekintették a 'Tabaluga Und Die Zeichen Der Zeit' premierjét október 12én Hamburgban.

0 Tovább

Alonsónak orosz barátnője szorított a paddockban

A Ferrari spanyol pilótáját, Fernando Alonsót orosz modell barátnője, Dasha Kapustina kísérte el a Forma 1-es Koreai Nagydíjra.

0 Tovább

Button és csaja a Koreai GP-n

A Mclaren pilótája, Jenson Button kedvesével, Jessica Michibatával érkezett meg a vasárnapi Forma 1-es Koreai Nagydíj helyszínére.



0 Tovább

Matri Milánóban shoppingolt barátnőjével

A Juventus olasz labdarúgója, Alessando Matri és kedvese, a showgirl Federica Nargi Milánóban vásárolgattak.

0 Tovább

Boateng nője a milánói derbin

Az AC Milan labdarúgójának, Kevin-Prince Boatengnek kedvese, a modell Melissa Satta megtekintette a Milan-Inter bajnoki összecsapást október 7-én a San Siróban.

0 Tovább

Van der Vaarték egy showműsor vendégei voltak

A holland Rafael van der Vaart és gyönyörű felesége Sylvie a legnépszerűbb német televízió showműsor, a 'Wetten dass..?' 200-adik adásának vendégei voltak Jennifer Lopez és a divatmogul Karl Lagerfeld társaságában.

0 Tovább

Jessica Michibata a japán futamon

A McLaren brit versenyzőjének, Jenson Buttonnak kedvese a Japán Nagydíjon:

0 Tovább

Irina Shayk: lazán New Yorkban

Cristiano Ronaldo modell kedvese október 6-án New Yorkban vásárolgatott egy barátnőjével.

0 Tovább

Irina Shayk Ronaldo fiával a Bernabeuban

Cristiano Ronaldo menyasszonya, a modell Irina Shayk és fia együtt tekintették meg a gólzáport hozó Real Madrid – Deportivo La Coruna spanyol bajnoki mérkőzést a Bernabeu Stadionban.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek