Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ő Carles Puyol új barátnője!

Az FC Barcelona csapatkapitánya a Hola! magazin szerint ismét szerelmes. Az új barátnő a katalán származású modell, Vanessa Lorenzo. A 36 éves Vanessa tinikorától kezdve Párizsban és New Yorkban modellkedett, és olyan híres divatcégeknek dolgozott, mint a Giorgio Armani, a Hugo Boss vagy a Christian Dior.

Néhány kép Puyol új nőjéről:

0 Tovább

Figo a feleségével érkezett az El Clásicóra

A Real Madrid portugál legendája feleségével, Helen Svedinnel tekintette meg tegnap este egykori csapata Barcelona elleni kupamérkőzését.

0 Tovább

Casillas és Sara a Hola! magazinban

A spanyol sztárpár a Hola! magazin legújabb számában:

0 Tovább

Alex Gerrard az új Range Rover Overfinch-csel furikázik

A Liverpool angol csapatkaptitányának, Steven Gerrardnak felesége tegnap egy barátnőjével ebédelt Londonban.

0 Tovább

Gutiék gyerekorvoshoz vitték kisbabájukat

Guti és menyasszonya Romina Belluscio a madridi Ruber Klinikára vitték be tíznapos kisbabájukat, Enzót. Persze nincsen semmi gond a kisfiúval, csak egy gyors rutinvizsgátot végezett rajta a gyerekorvos.

0 Tovább

Összebarátkozott a két milánói focistafeleség

Kevin Prince Boateng kedvese Melissa Satta és Nigel de Jong felesége Winona újabban sok időt töltenek együtt. Az AC Milan labdarúgóinak párjai például a minap a milánói Céline butikban vásárolgattak.

0 Tovább

Frankie Sandford stílusosan rádiózott

A The Saturdays nevű angol lánybanda énekesnőjét a BBC Radio 1 Stúdiójánál kapták lencsevégre. Frankie -aki a Manchester City kötelékében álló Wayne Bridge kedvese- ismét a rá jellemző kivételes stílusérzékkel választotta ki ruháit: egy fényes zöld szoknyát fekete bőrkabáttal.

0 Tovább

Casillas és párja a Diez Minutos címlapján

A Real Madrid törött  kezű kapitánya és kedvese, Sara Carbonero a spanyol Diez Minutos magazin legújabb számának címlapján szerepelnek.

0 Tovább

Schweinsteiger barátnője mozizott

A Bayern München sztárjának, Bastian Schweinsteigernek modell kedvese, Sarah Brandner részt vett a 'Kokowaeaeh 2' című film berlini premierjén, majd az azt követő afterpartyn.

0 Tovább

Megszületett David Villa harmadik gyermeke

A Barcelona játékosa twitterén jelentette be, hogy felesége, Patricia Gonzalez világra hozta harmadik gyermeküket. "Tegnap este megszületett Luca Villa Gonzalez. Minden rendben ment, a baba és a mama is tökéletesen érzik magukat. Az egész család nagyon boldog."
A 31 éves Villa tíz évvel ezelőtt vette feleségül gyerekkori szerelmét Patriciát, kislányaik, Zaida hét, Olaya 3 évesek, most pedig egy kisfiúval bővült a család.

0 Tovább

Irina Shayk New Yorkban lófrált

A Real Madrid sztárjának, Cristiano Ronaldónak orosz szupermodell nője a szeles New Yorkban sétálgatott ma reggel.

0 Tovább

Victoria Beckham gyorsétteremben vásárolt

Victoria Beckhamet és legkisebbik fiát, Cruzt egy londoni "Fish and Chips" gyorsétteremben kapták le ma délben.

0 Tovább

Andrea Pirlo az év labdarúgója Olaszországban

Az olasz futball Oscar-díjátadójának is becézett Gran Gala del Calcio vasárnap esti gáláján a 2012-es esztendő legjobb játékosa a Juventus mestere, Andrea Pirlo lett. A labdarúgó feleségével, Deborah Roversivel érkezett a díjátadóra.

0 Tovább

Antonio Nocerino a feleségével gálázott

Az AC Milan játékosa -aki a tavalyi év olasz álomcsapatában kapott helyet- részt vett feleségével, Federiával az Olasz Labdarúgók Szövetségének díjátadóján tegnap este Milánóban.

0 Tovább

A legszexibb olasz labdarúgó a vörös szőnyegen

Az AS Roma hátvédje, Federico Balzaretti híres prímabalerina feleségével, Eleonora Abbagnatóval lépett az Olasz Labdarúgó Szövetségó díjátadó gálájának vörös szőnyegére. Balzarettit a tavalyi világbajnokság után a Vanity Fair magazin olvasói a legszexisebb olasz futballistának választották.

A 2012-es olasz bajnokság álomcsapata: Gianluigi Buffon, Christian Maggio, Federico Balzaretti, Thiago Silva, Andrea Barzagli, Antonio Nocerino, Andrea Pirlo, Claudio Marchisio, Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Antonio Di Natale

0 Tovább

Pippo Inzaghi gyönyörű exét ölelgette a színpadon

A "L'Associazione Italiana Calciatori - AIC" azaz az olasz profi  labdarúgók szövetsége 1997 óta minden évben megválasztja a legjobb  játékosait (edzőjét, bíróját) az olasz bajnokságból. Tegnap este a 2012-es esztendő legjobbjait díjazták a milánói Teatro dal Verme-ben. Az est háziasszonya a gyönyörű modell és showgirl Alessia Ventura volt, aki nem mellesleg egykori vőlegényének, a világbajnok és 2-szeres BL győztes Pippo Inzaghinak adta át az életműdíjat. A pár évek óta "se veled, se nélküled" kapcsolatban él, és bár most éppen nincsenek együtt, de a pletykák szerint még nincsen minden veszve.

0 Tovább

Piqué és Shakira hazavitték a kórházból a kisbabájukat

Gerard Piqué párja Shakira és január 22-én született Milan nevű kisfiuk vasárnap délután három órakor elhagyhatták a barcelonai Teknon Klinikát.

0 Tovább

Alessandro Del Piero az Australian Openen

Sydney FC olasz sztárja, Alessandro Del Piero és  felesége Sonia Amoruso megtekintették tegnap az Andy Murray és Novak Djokovic közötti döntőt az ausztrál nyílt teniszbajnokságon a Melbourne Parkban.

0 Tovább

Frank Lampard Londonban sétafikált

A Chelsea angol válogatott labdarúgóját és televíziós műorvezetőnő menyasszonyát, Christine Bleakleyt csütörtök délután Londonban kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Carlos Moya a feleségével villogott

A már visszavonult spanyol teniszsztár Carlos Moya és felesége Carolina Cerezuela részt vettek a "40 Principales Awards"elnevezésű díjátadón Madridban.

0 Tovább

Victoria Beckham a Notting Hillen shoppingolt

David Beckham divattervező neje tegnap Dél-Londonban a divatos Aimé butikban vásárolgatott.

0 Tovább

A törött kezű Iker Casillast a párja fuvarozza

A Real Madrid kapusa a szerda esti Valencia elleni spanyol kupameccsen komolyan megsérült. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint bal kezében szenvedett törést, amelyre a lefújást követően derült fény, miután erős fájdalmat érzett. A hálóőrt párja, a televíziós műsorvezetőnő Sara Carbonero vitte be a kórházba.

0 Tovább

Exkluzív fotók Guti kisfiáról

A spanyol futballsztár és menyasszonya Romina Belluscio a Hola! magazinban mutatták meg pár hete született kisfiukat, Enzót.

0 Tovább

Lewis Hamilton nője mellbimbót villantott

A Mercedes csapat korábbi világbajnok Forma 1-es pilótájának kedvese, az énekesnő Nicole Scherzinger melltartó nélkül jelent meg a National Television Awards elnevezésű díjátadó gálán a londoni O2 Arénában. Pechjére a fekete ruhája olyan anyagból készült, ami a vakuk fényében  átlátszott, és ami alatt egyértelműen kirajzolódtak a mellbimbói.

0 Tovább

Christine Bleakley pirosban pompázott

A Chelsea angol labdarúgójának, Frank Lampardnak televíziós műsorvezetőnő menyasszonya tegnap egy piros csipkés ruhában lépett a National Television Awards elnevezésű díjkiosztó gála vörös szőnyegére.

0 Tovább

Inzaghi csaja cipőt vásárolt

Az egykori olasz labdarúgó Pippo Inzaghi modell kedvese, Alessia Ventura a napokban a milánói Casadei cipőüzletben shoppingolt.

0 Tovább

Felesége újra mosolyogva néz van der Vaartra

A HSV holland válogatott játékosa, Rafael van der Vaart és felesége Sylvie az év elején jelentették be, hogy elválnak egymástól, de két hét múlva már arról szóltak a hírek, hogy a gyönyörű modell mégis ad egy új esélyt férjének. A házaspár a hír kirobbanása óta nem jelent meg együtt sehol, tegnap azonban a lesifotósok kiszúrták őket, amint Sylvie kedvenc kávézójában, a hamburgi Marsbarban ebédeltek.

0 Tovább

Helen Flanagan a barátaival vacsorázott

A Manchester City játékosának, Scott Sinclairnek kedvese, Helen Flanagan tegnap este a barátaival egy londoni vendéglőben vacsorázott.

0 Tovább

Luis Figo a feleségével partizott

Az egykori portugál futballsztár Luis Figo és felesége Helen Svedin részt vettek az IWC Schaffhausen Race Night elnevezésű eseményen tegnap este Genfben.

0 Tovább

Zidane - IWC Race Night

A franciák egykori labdarúgó sztárja, Zinedine Zidane és felesége Veronique részt vettek az IWC Schaffhausen Race Night elnevezésű eseményen Genfben.

0 Tovább

Most tényleg megszületett Piqué fia

Tegnap megszületett Gerard Piqué és Shakira közös gyermeke este fél tíz környékén a barcelonai Teknon klinikán. A kisfiú a Milan nevet kapta.
A pár hajnalban érkezett meg a klinkikára:

0 Tovább

Gianluigi Buffon neje bikiniben

A Juventus kapusának felesége, a cseh modell Alena Seredova Miamiban nyaral a fiaival és néhány barátjával.

0 Tovább

Thomas Müller felesége az Allianz Arénában

A bajorok sztárjának felesége, Lisa Müller megtekintette szombat délután a Bundesliga tavaszi nyitányán játszott  Bayern München és a Greuther Fürth közötti mérkőzést.

0 Tovább

Fabio Coentrao megmutatta luxusotthonát

A Real Madrid labdarúgója és felesége Andreia a portugál VIP magazinnak mutatták meg új, Póvoa de Varzimban található luxusotthonukat.

0 Tovább

Fernando Torres új frizurája

A Chelsea spanyol játékosa vadiúj, rövidre vágott hajjal lépett a pályára ma délután az Arsenal elleni rangadón. Sajnos nem hozott neki szerencsét az új hajviselet, most sem sikerült gólt szereznie.

Torres egy héttel ezelőtt, a Stoke City elleni meccsen:

Melyik frizura áll jobban Fernando Torresnek? Szavazz!

0 Tovább

Sergio Ramos a családja nyomására hagyta el Lara Alvarezt - RÖVID HÍREK

Sergio Ramos a családja nyomására hagyta el Lara Alvarezt. A Real Madrid játékosa és sportriporter kedvese kapcsolata igencsak viharos volt, két év alatt összesen négyszer szakítottak. Ramos családja a pletykák szerint nem kedvelte a csinos Larát, és kitörő örömmel fogadták, amikor a játékos végre új barátnőt talált magának. Még az sem zavarja őket, hogy az új szerelem, Pilar Rubio 8 évvel idősebb a labdarúgónál.

***

Scott Sinclair szerint a barátnője túl „tapadós”. A Manchester City játékosa és egykori sorozatsztár nője, Helen Flanagan a szakítás szélén állnak – adta hírül az angol Mirror napilap. A labdarúgó állítólag nehezen tolerálja, hogy kedvese állandóan ellenőrizni próbálja, és hogy az öltözőben csapattársai körében állandó ugratásoknak van kitéve barátnője viselkedése miatt. Egy párhoz közel álló forrás szerint az is sok feszültséget szül közöttük, hogy a csinos színésznő nem ért a házimunkához, még egy tojást sem tud megfőzni, annak ellenére, hogy Sinclair még egy főzőtanfolyamra is befizette.

***

Maxi López másodszor is feleségül veszi nejét. A Sampdoria argentin labdarúgója és a modell Wanda Nara az ötödik házassági évfordulójukon, májusban megújítják fogadalmukat családjuk, három kisfiuk, és néhány barátjuk színe előtt – jelentette be Wanda hivatalos Twitter oldalán.

 

0 Tovább

Yoann Gourcuff Mauritiuson pihent

A Lyon francia válogatott sztárja és televíziós műsorvezetőnő kedvese, Karine Ferri a téli szünetben Mauritiuson pihentek. A nyaralásról a francia Closer magazin január 11-edikei száma hozott le néhány exkluzív képet.

0 Tovább

Steven Gerrard a nejével vacsorázott

A Liverpool csapatkapitánya feleségével, Alexszel és néhány barátjával tegnap este a londoni Hakkasan étteremben vacsorázott.

0 Tovább

Helen Flanagan benézte az időjárást

A Manchester City labdarúgójának, Scott Sinclairnek modell/színésznő kedvese a tegnapi hideg januári napon egy nyári virágos ruhában lófrált Londonban.

0 Tovább

Gerard Piqué vacsorázni vitte kedvesét

Gerard Piqué és kolumbiai énekesnő párja, Shakira együtt vacsoráztak kedden egy barcelonai japán étteremben néhány családtagjuk társaságában.

0 Tovább

Megszületett Martin Demichelis második gyermeke

A Málaga argentin játékosának neje, Evangelina Anderson közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy péntek hajnalban világra hozta kislányát, akit a Lola névre keresztelek.
Demichelis és az akkor kéthónapos terhes modell tavaly nyáron jelentették be, hogy szétválnak útjaik, annak ellenére, hogy ekkor már útban volt második közös gyermekük. Míg a labdarúgó Malagában töltötte az elmúlt hónapokat, addig Evangelina Argentínában élt hároméves kisfiával, Bastiannal. Novemberben azonban a szőkeség Spanyolországba utazott volt párjához, és nemrégiben már igen bensőséges fotókat osztott meg magukról Twitter oldalán.

Talán végül a pár kibékült egymással? Mindenesetre Evangelina és Demichelis nem hajlandóak nyilatkozni kapcsolatuk státuszáról.

0 Tovább

A válófélben lévő Ronaldo már be is csajozott?

A brazilok egykori ásza tegnap este egy Paula Morais nevű lány társaságában szórakozott egy Rio de Janeiro-i bárban - adta hírül a QUEM brazil napilap. A fotók alapján a pár bensőséges viszonyban lehet egymással, azonban ezt Ronaldo tagadja. "Most ért véget a házasságom. Mi nem randizunk Paulával, csak ismerkedünk."
Ronaldo december végén jelentette be, hogy feleségével, Biával öt év házasság és két gyermek után szétváltak útjaik.

0 Tovább

A Knicks sztárja a feleségével vacsorázott

A New York Knicks kosárlabdacsapat sztárja, Carmelo Anthony a feleségével, a híres televíziós személyiség La La Vasquezzel vacsorázott a Scotts's étteremben.

0 Tovább

Szélfújta Sara

Sara Carbonerot, a Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak a menyasszonyát közös otthonuk előtt kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Kaká Milánóban vacsorázott a feleségével

A Real Madrid játékosa a hét elején feleségével, Carollal Milánóba látogatott, ahol együtt vacsorázott korábbi válogatottbeli csapattársával, Robinhóval. A brazil sztár a pletykák szerint visszakívánkozik egykori sikerei helyszínére, és ismét az AC Milant szeretné erősíteni.

0 Tovább

Shakira és Piqué intim fotósorozata

Az FC Barcelona kiválósága és várandós párja, Shakira az UNICEF felkérésére készített egy fotósorozatot.

Néhány kép:

0 Tovább

KIBÉKÜLT AZ ÁLOMPÁR: Mégsem válnak van der Vaarték!

A Hamburg holland játékosa, Rafael van der Vaart és neje Sylvie egy balul sikerült szilveszteri házibuli után január elején jelentették be, hogy elváltak útjaik, és beadják a válókeresetet. Nos, azóta Sylvie meggondolta magát, és úgy döntött, hogy ad még egy esélyt férjének. "Meg akarjuk menteni a házaságunkat" - nyilatkozta a szőkeség egy holland magazinnak, és bevallotta, hogy boldog, és nagyon szereti Rafaelt.

0 Tovább

Sergio Ramos nője vásárlókörúton

A Real Madrid hátvédjének kedvese, Pilar Rubio a barátnőivel shoppingolt - adott közre egy képes tudósítást a Diez Minutos spanyol magazin.

0 Tovább

Pippo Inzaghi kedvese a Philipp Plein divatbemutatón

Az olaszok egykori világbajnok csatárának gyönyörű kedvese, az olasz modell és howgirl Alessia Ventura megtekintette a Milan Fashion Week keretében megrendezésre került Philipp Plein divatshowt.

0 Tovább

David Beckham, az angol úriember

Bár az elmúlt tíz évben hazájától távolt élt, David Beckham nem felejtette el angol gyökereit. A 37 éves labdarúgót tegnap Londonban kapták le a lesifotósok, miközben üzleti ügyeit intézte. A pletykák szerint a Beckham család végleg hazaköltözik Los Angelesből, és ezentül az angol fővárosban fognak élni.

0 Tovább

Philippe Mexes a feleségvel divatbemutatózott

Az AC Milan francia válogatott játékosa, Philippe Mexes a feleségével, Carlával érkezett a Milan Fashion Week keretében megrendezett Philipp Plein divatbemutatóra.

0 Tovább

Steven Gerrard felesége fodrásznál járt

Liverpool FC csapatkapitányának nejét, Alexet tegnap egy londoni fodrászszalon előtt fényképezték le a lesifotósok.

0 Tovább

Kobe Bryant a Golden Globe-on turbékolt a nejével

A világ egyik legjobb NBA-játékosának felesége, Vanessa tízévi házasság után, 2011 ­de­cemberében adta be a válókeresetet, ám a napokban bejelentette, hogy meggondolta magát, és kibékült férjével. „Boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy véget értek a vitáink. Mégsem válunk. Örülünk a közös jövőnknek” – írta Vanessa Bryant az Instagramon.
A házaspár már együtt jelent meg a vasárnapi Golden Globe díjátadó egyik afterpartyján, ahol szemmel láthatóan boldogan szorongatták egymás kezét.

0 Tovább

Irina Shayk bikiniben

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell párja Miamiban a tengerparton süttette a hasát egy barátja társaságában.

0 Tovább

Shakira mindenórásan és szexin

A Barcelona hátvédje, Gerard Piqué és várnadós párja, Shakira részt vettek tegnap az énekeső édesapjának könyvbemutatóján a katalán fővárosban.

0 Tovább

Guardiola a családjával New Yorkban

A Barcelona ex-edzőjét, Josep Guardiolát és családját New Yorkban kapták le a lesifotósok szombaton délután.

0 Tovább

Sylvie van der Vaartnak kisfia nyújt vigaszt

Rafael van der Vaart válófélben levő felesége kisfiával, Damiannal egy hamburgi játszótéren töltött el egy délutánt.

1 Tovább

Fernando Alonso Oroszországban pihen

A Ferrari Forma1-es pilótája kedvese, Dasha Kapustina hazájába látogatott el a téliszünetben, hogy megismerje szerelme családját. Alonso személyes Instagram oldalán osztott meg néhány képet oroszországi kalandjairól.

0 Tovább

Ideje enni, Abbey!

Míg így januárban sokunk az ünnepek alatt felszedett kilóink miatt aggódunk, addig Abbey Crouchnak láthatóan ilyen problémája nincsen. A Stoke City csatára Peter Crouch, és 26 éves modell felesége tegnap a menő londoni Hakkassan étterembenben vacsoráztak, ahonnan távozóban kapták le őket a szemfüles lesifotósok. Abbey láthatóan büszke vékony alakjára, ám a beesett arca aggodalomra ad okot.

0 Tovább

Pato Berlusconi lányával telel

A nemrég a Milantól a brazil Corinthianshoz igazolt Alexandre Pato kedvesével, Barbara Berlusconival és annak két kisfiával Saint Morizban pihen.

0 Tovább

Van der Vaarték 30 millió eurós vagyonon osztozkodhatnak

Rafael és Sylvie van der Vaart válásának híre sokkolta a rajongókat az év elején, és a kedélyek azóta sem csillapodnak. A Bild német bulvárlap álltása szerint a pár kapcsolata már jó ideje krízisben volt, és ezt tetőzte be az ominózus szilveszteri buli, ahol a labdarúgó megütötte szépséges nejét. Állítólag a pár az este folyamán megállás nélkül marakodott, majd a focista idegesen visszavonult a hálószobába, és elaludt. Amikor azonban a neje fel akarta ébreszteni, a van der Vaart felriadt, és véletlenül lekevert egyet feleségének, aki az erős ütéstől a földre esett. Sylvie ezek után a válás mellett döntött, azonban elmondása szerint nem a pofon miatt, mert azt már megbocsátotta férjének.
A német és a holland média természetesen rögtön felvetette a lehetőséget, hogy a házaspár egy harmadik személy miatt döntött a szakítás mellett. A pletykák szerint Sylvie nem tudta tovább tolerálni, hogy Rafael egy 27 éves holland színésznővel, Nikkie Plessennel áll kapcsolatban. A szőke Nikkie álltólag folyamatosan sms-ekkel bombázta a labdarúgót, annak ellenére, hogy maga is házasságban él. Az állítólagos szeretőt azonban elmondása szerint sokkolták ezek a feltételezések, és teljes mértékben tagadta, hogy köze lenne van der Vaarthoz.


Sylvie és Nikkie Plessen együtt egy díjátadón

Ha válásra kerül a sor, a van der Vaart házaspár sok millió eurón osztozkodhat. Rafael - aki olyan klubbokban játszott, mint a Real Madrid, a Tottenham Hotspur vagy a HSV - labdarúgókarrierje alatt körülbelül 30 millió eurót keresett, amiből cirka 20 millió állhat a rendelkezésére. Sylvie vagyona is jelentősen megnőtt az utóbbi években, hiszen több showműsor házigazdája volt (Das Supertalent, Let's Dance), ráadásul modellként olyan nagy cégeknek dolgozott, mint a L'Oreal, Gillette, Hunkemöller vagy a BMW. A szőkeség 10 millió eurós becsült vagyonát is belevéve a van der Vaartéknak mintegy 30 millió eurón kell majd osztozkodni. A holland jog szerint a közös vagyont fele-fele arányban kell elosztani a házasfelek között, így mindketten 15-15 millió eurót kaphatnak - tehát a labdarúgó öt milliót vesztíthet a váláson.

0 Tovább

Rafa Márquez felesége sárga bikiniben

A mexikói labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Barcelonát is megjárt veterán Rafael Márquez és felesége, a híres modell Jaydy Michel Costa de los Caboson ünnepelték második házassági évfordulójukat - adta hírül egy mexikói pletykamagazin.

0 Tovább

Frankie Sandford leopárdmintás ruhában villogott

A Manchester City kötelékében álló Wayne Bridge barátnője, a The Saturdays lánybanda énekesnője, Frankie Sandford egy leopárd mintás ruhában lépett a vörös szőnyegre a '2013 Winter TCA Tour' keretében Pasadenában.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo vacsorázni vitte szülinapos barátnőjét

Az orosz szupermodell Irina Shayk vasárnap ünnepelte 27. születésnapját, és ez alkalomból futballsztár párja egy elegáns madridi éttermbe vitte vacsorázni.

0 Tovább

Helen Flanagan a reptéren hisztizett

A City játékos Scott Sinclair kedvese, a 22 éves egykori angol sorozatsztár Helen Flanagan könnyekben tört ki a manchesteri reptéren. Hétfőn ugyanis Dublinba szeretett volna elutazni, de lekéste a gépét, és amikor kiderült, hogy több mint négy órát kell várnia a következő járat indulásáig, a szőkeség hisztérikussá vált.

0 Tovább

Tiger Woods exfelesége csipkés bikiniben

A golfsztár Tiger Woods exfelesége, a svéd származású Elin Nordegren a Bahamákon töltötte az újév  első napjait.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo és Irina Shayk az Aranylabda gálán

A portugál ászt gyönyörű orosz szupermodell kedvese vígasztalhatta az elvesztett Aranylabda díjátadó után.

0 Tovább

Iker Casillas és Sara Carbonero a vörös szőnyegen

A Real Madrid kapusa és gyönyörű televíziós műsorvezetőnő párja is részt vett a tegnap este megrendezett FIFA Aranylabda gáláján Zürichben. Nektek hogy tetszik Sara ruhája? Szavazzatok!

0 Tovább

Sergio Ramos elvitte új nőjét Zürichbe

A Real Madrid spanyol hátvédje új kedvesével, Pilar Rubióval lépett a vörös szőnyegre a 2012-es Aranylabda gálán. Mi a véleményed Ramos barátnőjének ruhájáról? Szavazz!

0 Tovább

Lionel Messi pöttyös zakóban az Aranylabda díjátadó gáláján

Tegnap este a FIFA zürichi gáláján Lionel Messi negyedszerre is elnyerte az Aranylabdát, az év legjobb labdarúgójának járó elismerést. A Barcelona argentin sztárja egy igen bizarr pöttyös zakóban állt a pódiumra, és vette át a díjat. Mi a véleményetek a labdarúgó ruhájáról? Szavazzatok!

1 Tovább

Irina Shayk a Bernabeuban

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell nője tegnap megtekintette a Real Madrid és a Real Sociedad közötti bajnoki mérkőzést a Santiago Bernabeu Stadionban.

0 Tovább

Nem jött be a tévénézőknek Lampard menyasszonya

A Chelsea labdarúgójának, Frank Lampardnak műsorvezetőnő menyasszonya,  Christine Bleakley nem debütált sikeresen a Dancing On Ice (Magyarországon Sztárok a jégen címmel futó) showműsor vasárnapi első adásában. A 33 éves Christine egy rézszínű csipkés koktélruhát viselt, ami nem nyerte el a tévénézők tetszését, akik ráadásul több közösségi oldalon kritizálták műsorvezetői stílusát és követelték vissza az előző szezon házigazdáját, Holly Willoughbyt.

Neked mi a véleményed Christine külsejéről? Szavazz!

0 Tovább

Adriana Lima és kosárlabdázó férje Miamiban

A világhírű brazil szupermodell és kosárlabdasztár férje, Marko Jaric tegnap reggel egy Starbucks kávézóban jártak Miamiban. A pár 2009-ben házasodott össze, és azóta két kislányuk született: a hároméves Valentina és a négyhónapos Sienna.

0 Tovább

Arsavin szeretője a hasát mutogatta

Az Arsenal-sztár Andrej Arsavin állítólagos új szerelmét, a brit glamour-modellt, Leilani Dowdingot tegnap Beverly Hillsben kapták le a lesifotósok egy konditerem közelében.

Angol és orosz lapértesülések szerint Arsavin és Leilani pár hónapja titokban randevúznak egymással, és a labdarúgó már el is költözött családjától. A játékos kilenc évig élt házasságban feleségével, Juliával, és ezidő alatt két gyermekük született. Az elhagyott feleség a pletykák szerint kész harcolni férjéért.


Arsavin és gyermekei anyja, Julia

0 Tovább

A City-játékos nője az FHM-ben domborít

A tavalyi év legízléstlenebb WAG-jának választott Helen Flanagan az angol FHM legújabb számának címlaplánya lett. A Manchester City játékosának, Scott Sinclairnek 22 éves szappanopera-sztár nője hazájában nem éppen az eszéről (hanem nagy melleiről) híres, ennek ellenére Helen a fotósorozathoz készült interjúban kijelentette, hogy jelenlegi legfőbb terve, hogy egyetemi diplomát szerezzen. Hajrá!

Néhány kép az FHM-ből:

0 Tovább

Ibrahimovic a családjával nézett focimeccset

Zlatan Ibrahimovic feleségével és fiaival nézte végig a PSG és a Lekhwiya Sports Club közötti barátságos labdarúgómérkőzést Dohában.

0 Tovább

Egy pofon miatt válik van der Vaart

A mai napon bombaként robbant a hír, hogy a holland álompár Rafael és Sylvie van der Vaart házassága véget ért. A pletykák szerint a labdarúgó a szilveszteri házibulijukon a vita hevében megütötte a feleségét, és ez vezetett a kapcsolat felbomlásához. "Ez egy nagy ostobaság volt. Hülye vagyok. Nagyon sajnálom. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie." - mondta van der Vaart a német Bild magazinnak. Sylvie úgy nyilatkozott, hogy megbocsátott férjének, de később a pár mégis bejelentette, hogy elválnak. "Nagyon szomorú vagyok, hogy nem működik a házaságunk. Mindketten hibásak vagyunk ebben." - közölte a labdarúgó a sajtó munkatársainak.

Sylvie szilveszter éjjel tette közzé mikroblogján ezt a képet - láthatóan itt még jó volt a pár hangulata

0 Tovább

Diego Forlán az új barátnőjével golfozott

Az uruguayi válogatott sztárja és új kedvese, Paz Cardozo december 28-án Punta del Este városában golfoztak.

0 Tovább

Kai Rooney motorcsónakos kiránduláson

A Manchester United sztárjának, Wayne Rooneynak családja továbbra is Barbadoson nyaral. Pár kép tegnapról:

0 Tovább

Sokk: válik az álompár

A holland sztárjátékos Rafael van der Vaart bejelentette, hogy feleségével, a híres televíziós személyiség Sylvie-vel elváltak útjaik.

A pár karácsonykor még boldogan pózolt együtt

Rafael és Sylvie 2005-ben házasodtak össze, kisfiuk, Damian pedig 2006-ban jött világra. Hollandiában és Németországban a Beckham-párhoz hasonlóan nagy médiafigyelem középpontjban éltek, és híresek voltak arról, hogy mekkora nagy szerelemben élték mindennapjaikat. 2009-ben Sylvie-nél mellrákot diagnosztizáltak, és a gyönyörű szőkeség arról áradotott, hogy férje mekkora segítséget nyújtott neki, hogy meggyógyuljon. Tavaly pedig Las Vegasban egy romantikus szertartás keretében megújították házassági fogadalmukat.
A váratan szakítás okairól mindkét fél ködösen nyilítkozik. "Mi sajnos elsodródtunk egymástól az utóbbi időben. Ez egy lassú folyamat volt, és nem tudtuk megállítani. Ennek ellenére, bár furcsán hangozhat, még mindif szeretjük és tizteljük egymást." - nyilatkozta Sylvie.

0 Tovább

Piqué Shakirával kívánt boldog új évet

A Barcelona hátvédje állapotos kedvesével, Shakirával kívánt boldog új esztendőt rajongóinak Twitterén.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo Madeirán köszöntötte az új évet

A  Real Madrid sztárja kedvesével, az orosz modell Irina Shaykkal és kisfiával hazautazott a  szilvesztrerre.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek