Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Neymar az új barátnőjével ünnepelte a születésnapját

Neymar, brazil csodagyerek vasárnap este a Sao Pauló-i Villa Mix klubban egy exkluzív party keretében ünnepelte meg 21. születésnapját. A buliba elkísérte új kedvese, a 17 éves brazil színésznő Bruna Marquezine is.

0 Tovább

Tottiék telelnek

A Roma sztárja, Francesco Totti Dél-Tirolba vitte síelni családját. Bár pár hónapja még esetleges válásáról cikkezett az olasz pletykasajtó, a lesifotók alapján azonban labdarúgó felettébb boldognak látszik feleségével, Ilary Blasival. A sítúrára természetesen a házaspár magával vitte két gyermekét, Chanelt és Cristiant, de velük tartott Totti édesanyja Fiorella, anyósa Daniela Blasi, valamint néhány közös barátjuk is.

1 Tovább

Coleen Rooney tornacipőben

A Manchester United sztárjának, Wayne Rooneynak várandós felesége Coleen és kisfia Kai tegnap délután Wimslow-ban vásárolgattak.

0 Tovább

Fabregas nője rossz hangulatban

A Barcelona játékosa és várandós barátnője Daniella Semaan hétfő este Barcelonában tettek egy rövid sétát.

0 Tovább

Maria Sarapova a Vanity Fair Oscar-partyján

A korábbi világelső orosz teniszezőnő részt vett a Vanity Fair magazin által szervezett Oscar-partyn Hollywoodban.

0 Tovább

Matri és Federica Rómában

A Juventus játékos Alessandro Matri gyönyörű barátnőjével, Federica Nargival Rómában sétálgatott.

0 Tovább

Ronaldo új barátnőjével csókolózott a focimeccsen

Az egykori brazil klasszis, Ronaldo új kedvesével, Paula Morais-szal tekintette meg David Beckham debütáló mérkőzését a Paris Saint German színeiben.

0 Tovább

Irina Shayk cicivillantó ruhában az Oscar-partyn

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell nője részt vett a Vanity Fair Oscar-partyján a hollywoodi Sunset Towerben.

0 Tovább

David Beckhamnek a felesége szurkolt párizsi debütálásán

Victoria Beckham megtekintette a Paris Saint-Germain és az  Olympique Marseille közötti francia bajnoki találkozót a Parc des Princes-ben. A mérkőzést férje, a párizsiak új szerzeménye, David Beckham  a cserepadon kezdte,de a 76. percben pályára lépett.

0 Tovább

Melissa Satta a milánói derbin

Kevin-Prince Boateng kedvese megtekintette az Internazionale és az AC Milan közötti bajnoki mérkőzést tegnap este a San Siróban.

0 Tovább

Sami Khedira nője Elton John Oscar-partyján

A Real Madrid labdarúgójának kedvese, a modell Lena Gercke részt vett Elton John hagyományosan minden évben megrendezett exkluzív Oscar-partyján a hollywoodi Pacific Design Centerben.

0 Tovább

Federica Pellegrini a Les Silla bemutatóján

Federica Pellegrini, a 200 méteres gyorsúszás pekingi olimpiai bajnoka és barátja, a szintén kiváló gyorsúszó Filippo Magnini megtekintették a Le Silla cipőmárka bemutatóját a Milánói Divathéten.

0 Tovább

Irina Shayk melltartó nélkül partizott

Crsitiano Ronaldo orosz szupermodell nője tegnap a híres fotós Mario Testino New Yorki-i kiállítása alkalmából rendezett partira érkezett ebben a lenge kis fehér ruhában.

1 Tovább

Melissa Satta kalapban divatbemutatózott

Az AC Milant erősítő Kevin-Prince Boateng kedvese tegnap részt vett a Vicini bemutatóján a Milánói Divathéten.

0 Tovább

Frank Lampard és Christine a West Enden

A Chelsea játékosa és műsorvezetőnő menyasszonya, Christine Bleakley tegnap egy kellemes sétát tettek a londoni West Enden.

0 Tovább

Alena Seredova cipőbemutatón

Gigi Buffonnak, a Juventus olasz válogatott kapusának felesége, a modell Alena Seredova a Milánói Divathét keretében megrendezett Vicini bemutatóján járt tegnap.

0 Tovább

Gisele Bündchen és Tom Brady Oscar-lázban

A New England Patriots irányítója és brazil szupermodell felesége egy elő-Oscar partira voltak hivatalosak tegnap este a kaliforniai Brentwoodban.

0 Tovább

Danielle Lloyd a kisfiával mozizott

A Wolverhampton Wanderers labdarúgójának, Jamie O'Harának egykori szépségkirálynő neje, Danielle Lloyd megtekintette kisfiával Archie-val a 'Sofia the First' című filmet tegnap Londonban.

0 Tovább

Corradi és Elena Dondup divatbemutatóján

A korábbi olasz válogatott labdarúgó Bernardo Corradi menyasszonyával, Elena Santarellivel jelent meg a Dondup Fashion Event elnevezésű összejövetelen a Milánói Divathéten.

0 Tovább

Abbey Crouch, a kis decens

A Stoke City csatárának, Peter Crouchnak felesége a ma reggeli This Morning televíziós műsor divatblokkját ebben az elegáns fekete ruhában veztette.

0 Tovább

Melissa Satta a San Siróban

Kevin-Prince Boateng kedvese megtekintette a szerda esti AC Milan-Barcelona mérkőzést a San Siro Stadionban.

0 Tovább

Balotelli a barátnőjével szurkolt a Milannak

Az olaszok télen igazolt csatára, Mario Balotelli kedvesvel, Fanny Negueshával, Robinhoval és néhány barátjával nézte végig, amint csapata, a Milan 2-0-ra legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

0 Tovább

Milan Piqué családi programon

Gerard Piqué kedvesével, Shakirával és kisfiával, Milannal a barcelonai Can Cortado vendéglőben ebédelt vasárnap.

0 Tovább

Raúl Albiol felesége ezúttal kisfiúval várandós

Real Madrid és a spanyol válogatott védőjének neje, Alicia Roig Instagram oldalán osztotta meg a hírt, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt. Az Albiol házaspárnak már van két kislánya, a négyéves Azahara és a hároméves Alma.

0 Tovább

Robert Lewandowski a menyasszonyával gálázott

A Borussia Dortmund kiválósága menyasszonyával, a fekete öves karatés Európa-bajnoki bronzérmes Anna Stachurskával jelent meg a Srebrne Jabłka 2012 elnevezésű gálán Varsóban.

0 Tovább

Matri Rómában romantikázott

A Juventus csatárja, Alessandro Matri kedvesével, a showgirl Federica Nargival és néhány barátjával Rómában vacsorázott.

0 Tovább

Marcelo kisfia Benzemával haverkodott

A Real Madrid brazil játékosának, Marcelónak hároméves kisfia, Enzo Karim Benzemával fotózkodott a spanyol királyi gárda öltözőjében.

0 Tovább

David Haye Miamiban nyaral

A korábbi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok David Haye jelenleg Miamiban nyaral feleségével, Natashával.


Pár nappal ezelőtt a házaspár egy rövid biciklitúrát is tett:

0 Tovább

Cleverley csajának már domborodik a pocakja

A Manchester United játékosának, Tom Cleverleynek ex-tévésztár kedvese, Georgina Dorsett részt vett a Baby Lurve bababolt showroomjának megnyitóján.

A 28 éves Georgina decemberben jelentette be, hogy várandós öt évvel fiatalabb futballsztár kedvesétől. A fiatalok tavaly május óta randiznak egymással.

0 Tovább

Harpert körülrajongják a Beckham férfiak

David Beckham ma reggel egy nyugat-londoni parkba vitte el játszani három fiát és 18 hónapos kislányát.

0 Tovább

Alessandro Matri nője a szüleivel shoppingolt

A Juventus csatárjának kedvese, az olasz showgirl Federica Nargi a szüleivel indult bevesárlókörútra Rómában.

0 Tovább

Malena Costa a Goya-díjátadón

Az Atlético Madrid labdarúgójának, Mario Suáreznek a barátnője, a spanyol modell Malena Costa részt vett a tegnap megrendezett Goya díjkiosztón Madridban.

0 Tovább

Puyol és Vanessa Barcelonában

A Barcelona sztárját, Carles Puyolt és új kedvesét, a modell Vanessa Lorenzót a napokban egy barcelonai vendéglőből távozóban kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Sara szürke kabátban

A Real Madrid kapus Iker Casillas kedvesét, Sara Carbonerót munkába igyekezvén kapták le a lesifotósok Madridban.

0 Tovább

Frankie Sandford a Moschino divatbemutatóján

A Manchester City kötelékében álló Wayne Bridge kedvese, Frankie Sandford megtekintette a Moschino 2013 ősz/téli kollekciójának divatshowját a londoni divathéten.

0 Tovább

Victoria Beckham a londoni divathéten

New York után Victoria Beckham hazaepült Londonba, hiszen elkezdődött a londoni divathét, ahol a divattervező futballistafeleségnek több hivatalos programja is lesz.

4 Tovább

Mario Balotelli nője a San Siróban

Az AC Milan labdarúgójának új kedvese, a modell Fanny Neguesha megtekintette a Milan és a Parma közötti olasz bajnoki mérkőzést tegnap a San Siróban.

0 Tovább

Alex Gerrard sportosan elegáns

Míg a Liverpool csapatkapitánya, Steven Gerrard az orosz zimankóban játszott Európa Liga mérkőzést tegnap, addig felesége Alex a szokásos konditermi látogatása után a barátaival ebédelt kedvenc helyén, a liverpooli Neighbourhood Caféban.

0 Tovább

Xabi Alonso neje shoppingolt

A Real Madrid labdarúgójának felesége, Nagore Aramburu szerdán a spanyol fővárosban vásárolgatott.

0 Tovább

David Villának se könnyű a lányokkal...

Az FC Barcelona játékosa vitte iskolába kislányait, Zaidát és Olayát a múlt héten, míg felesége otthon maradt pár hete született kisfiukkal.

0 Tovább

Oscar Pistorius lelőtte a barátnőjét

Pretoriai otthonában lelőtte modell barátnőjét Oscar Pistorius, a dél-afrikaiak leghíresebb atlétája. A londoni olimpián az épek között szerepelt, művégtagokkal futó 26 éves Pistorius állítólag betörőnek nézte 30 éves  barátnőjét, akit fejbe és karon lőtt. A rendőrség nem erősítette meg a betörős feltételezést, és gyilkossággal vádolja a futót.

Oscar Pistorius a saját házában ölte meg a barátnőjét, a hatszoros paralimpiai bajnok négy lövést eresztett meg, állítólag azért, mert azt hitte Reeva Steenkamp modellről, hogy egy betörő. A rendőrség megtalálta a helyszínen a kilenc milliméteres pisztolyt. Az egész helyi idő szerint csütörtökön hajnalban történt, a rendőrséget négy órakor hívták ki.

Később a rendőrség sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, ahol elmondták, hogy még csütörtökön meghallgatja a bíróság a gyilkossággal vádolt Pistoriust, de végül ezt péntekre halasztották. Azt is elárulták, hogy voltak már összetűzések Pistorius és Steenkamp között, egy szemtanú pedig az este korábban furcsa hangokat hallott Pistorius háza felől. Pontosabb részleteket nem hozott nyilvánosságra a rendőrség, annyit azonban közölt, hogy az esetnek több szemtanúja is volt, akiket folyamatosan hallgatnak ki.

Kribani Pillay, a johannesburgi Talk Radio munkatársa szerint azt feltételezik, hogy egy Valentin-napi meglepetés sült el rosszul, de további részleteket nem árultak el. A rendőrség egyik szóvívője, Denisa Beukes azt mondta, a betörős sztorit nem a rendőrség kezdte el terjeszteni, és meglepődtek, amikor az eset után a rádióban meghallották ezt a feltételezést. Pistorius barátnője, Reeva Steenkamp modellként dolgozott, az FHM férfimagazinban is készültek róla fotók, valamint televíziós szerkesztőként is tevékenykedett a dél-afrikai Fashion TV-nél. Körülbelül húsz órával az eset előtt a Twitterre ezt írta ki: "Ez a szerelem napja kell, hogy legyen mindenki számára. Ti mivel tervezitek meglepni a szerelmeteket?"

Pistorius a londoni olimpia előtt a Daily Mailnek adott interjújában elmondta, hogy egy pisztolyt tart az ágya melletti éjjeli szekrényben, és egy géppuskája is van. Dél-Afrikában az egyik legnagyobb a gyilkosságok aránya a világon, naponta átlagban 50 embert ölnek meg, itt van az egyik legtöbb autólopás és betörés is, ezért sokan tartanak otthon fegyvert, száz emberből tizenháromnak van pisztolya. Egy kutatás szerint Kolumbia mögött Dél-Afrikában történik a legtöbb olyan gyilkosság, ahol fegyverrel ölnek.

A hatszoros paralimpiai bajnok, az épek között a londoni olimpián 400 méteren elődöntőig jutott Pistorius és a barátnője állítólag Pretoria keleti részén egy olyan házban élt, amelyet több hatalmas kapu és különleges biztonsági rendszer védett. A környéket 2009-ben Dél-Afrika legbiztonságosabb államának választották meg, Pistorius háza egy nagy golfklub mellett található.

A sporttársak is elkezdtek reagálni a közösségi oldalakon. Jessica Ennis, a britek londoni olimpiai bajnok hétpróbázónője a Twitteren közölte, hogy sokkolta a borzasztó hír. Denise Lewis, Sydney olimpiai bajnok hétpróbázója pedig így reagált: "Nem a legjobb reggel az atlétika szerelmeseinek, az Oscar Pistorius-sztori hihetetlen."



"Sokkol a hír, ami a barátommal, Oscarral történt, óriási tragédia. Hihetetlen, nem találom a szavakat" - írta Richard Whitehead, a londoni paralimpia 200 méteres síkfutásának aranyérmese.



A Nemzetközi Paralimpiai Szövetség őszinte részvétét fejezte ki a családtagoknak, és közölte, hogy a továbbiakban nem foglal állást az ügyben.

Hasonló eset történt 2004-ben, amikor egy dél-afrikai válogatott rögbijátékos, Rudi Visagie lelőtte a lányát. A 19 éves lány elindult a barátjához, hogy meglepje a születésnapján, beült az autóba, és elindult. Az apa azt hitte, hogy a lánya alszik, és hogy valaki el akarja lopni a kocsit, ezért kiugrott az ágyból, felkapta a pisztolyát, és a hálószoba ablakából az autóra lőtt. Eltalálta a lányát, aki egy órával később a kórházban meghalt.

Forrás: origo

0 Tovább

Harper Beckham a játékboltban

Victoria Beckham a zsúfolt divatheti programjába belefért egy kis játékbolti kiruccanás kislányával, a 19 hónapos Harperrel. Anya és lánya tegnap a New York-i FAO Schwarzban vásárolgattak.

0 Tovább

Irina Shayk a legújabb Sports Illustrated magazinban

Hagyományosan minden év februárjában jelenik meg a világhírű Sports Illustrated magazin fürdőruhás különkiadása. A szépséges bikinimodellek között természetesen ott volt ismét Cristiano Ronaldo barátnője, Irina Shayk is. Irina a 2010-es magazin címlaplánya volt, de idén ismét Kate Upton került a borítóra a tavalyi évhez hasonlóan.

Néhány kép Irináról:

0 Tovább

Reggie Bush és a barátnője egymáshoz öltöztek

A celebkirálynő Kim Kardashian egykori szerelme, a Miami Dolphins amerikai focistája, Reggie Bush várandós kedvesével, Lilit Avagyannal a hollywoodi Bootsy Bellows nightclubban töltött egy estét.

0 Tovább

Irina Shayk lilában

Cristiano Ronaldo orosz szupermodell kedvese részt vett a 2013-as Sports Illustrated bikinis különkiadás megjelenése alkalmából megrendezett partin tegnap este a New York-i Crimsonban.

0 Tovább

Messi és Antonella Párizsban

A Barcelona Aranylabdása csapattársához, Xavihoz hasonlóan a francia fővárosban tartózkodik párjával, Antonella Roccuzzóval és kisfiával, Thiagóval együtt.

0 Tovább

Fabregas a terhes barátnőjével sétálgatott

A Barcelona labdarúgója, Cesc Fabregas kedvesével, a várandós Daniella Semaannal és annak gyermekeivel Barcelonában sétafikált.

0 Tovább

Xavi és barátnője Párizsban

Az FC Barcelona ásza, Xavi Hernandez kedvesével, Nuria Cunillerával Párizsban shoppingolt.

0 Tovább

Kimi Raikkönen különvált felesége tagadja, hogy viszonya lenne

A korábbi finn világbajnok Forma 1-es pilóta sajtószóvivője, Riku Kuvaja sajtóközleményben tagadta azokat a felröppent pletykákat, miszerint Raikkönen különvált felesége, Jenni már új párkapcsolatban élne. A svájci Schweizer Illustrierte magazin tegnap címlapon hozta le a sztorit, miszerint a szépségkirálynőből díjugratóvá avanzsált Jenni összejött olimpiai bajnok edzőjével,  Steve Guerdattal. Riku Kuvaja szerint ez az állítás egyszerűen ostobaság, Steve már régóta Jenni edzője, ennyi és nem több. Mindemellett felháborítónak nevezte a pletykákat.

0 Tovább

Kimi Raikkönen válófélben lévő felesége már be is pasizott?

Kilenc év házasság után a Forma 1-es Lotus csapat pilótája, Kimi Räikkönen és felesége, a korábbi szépségkirálynő, jelenleg díjugrató Jenni Dahlman útjai szétváltak - jelentette be a házaspár a múlt héten.


Egy svájci újság szerint a 31 éves Jenni már új párt is talált magának: a Londonban olimpiai bajnoki címet nyert díjugrató, Steve Guerdat nyerte el a szívét, aki nem mellesleg az edzője is. Ezt a pletykát a lovas több sportolótársa is megerősítette, többek között Willi Mellinger és Pius Schwitzer is. Guerdat azonban nem hajlandó volt hajlandó se megerősteni, se cáfolni a felröppent hírt. "A szerelmi életemről nem beszélek a nyilvánosság előtt. Ez az én magánügyem" - jelentette ki.



Érdekesség, hogy a londoni olimpia után a Raikkönen házaspár együtt gratulált Guerdadnak az aranyérméhez.

0 Tovább

Helen Flanagan pink bikiniben

A Manchester City labdarúgójának, Scott Sinclairnek nője, az angol szappanoperasztár Helen Flanagan Dubaiban mutogatta tökéletes bikinis testét.

0 Tovább

Victoria Beckham bemutatta új ruhakollekcióját

Az első számú focistafeleség a New York-i Divathéten mutatta be 2013 őszi kollekcióját. Férje, David Beckham természetesen az első sorban nézte végig a showt a Vogue szerkesztője, Anna Wintour mellett.

Néhány ruha a kollekcióból:

0 Tovább

Milan Piqué a Camp Nouban

A kolumbiai énekesnő Shakira kivitte pár hetes kisfiát, Milant a hétvégi Barcelona bajnoki mérkőzésre a Camp Nouba. Ez alkalomból a kispapa, Gerard Piqué még egy gólt is szerzett a Getafe ellen.

0 Tovább

Gyorshajtáson érték Casillas nőjét

A Real Madrid kapusának kedvesét, Sara Carbonerót január 28-án megbüntették a rendőrök, ugyanis autójával túllépte a megadott sebességhatárt.

0 Tovább

Boateng Dolce & Gabbana üzletben vásárolt

Az AC Milan sztárja, Kevin-Prince Boateng barátnőjével, Melissa Sattával a milánói Dolce & Gabbana üzletben shoppingolt.

0 Tovább

Mario Gomez az új barátnőjét csókolta

A Bayern München gólvágója a gyerekkori szerelmével, Silvia Meichellel való tavalyi szakítása után ismét szerelmes. Új kedvesétől, a 33 éves modellként dolgozó Carina Wanzugtól egy csókkal búcsúzott a tegnap délutáni edzése előtt.

0 Tovább

Peter Crouch a McDonald's-ba vitte kislányát

A Stoke City csatára és modell felesége, Abbey Clancy egy családi napot szerveztek kislányukkal, a kétéves Sophiával.

0 Tovább

A Brady család Hawaii szigetén pihen

A New England Patriots amerikaifutball-csapat sztárja, Tom Brady feleségével, a brazil szupermodell Gisele Bündchennel és gyermekeivel, Benjaminnal és Viviannal csütörtökön Hawaii-ra utazott.

0 Tovább

Pepe, a példás családapa

A Real Madrid portugál ""rosszfiúja" kedvesével Sofiával és pár hónapos kislányával Madridban vásárolgatott.

0 Tovább

Kimi Raikkönen válik!

A Lotus Forma 1-es csapatának pilótája, a 2007-es világbajnok Kimi Raikkönen és az egykori szépségkirálynő Jenni Dahlman házassága véget ért. A hír valószínűleg nem lepte meg a rajongókat, ugyanis már jó ideje pletykatéma volt a pár megromlott kapcsolata, ráadásul  Jenni hónapok óta nem jelent meg sehol férje társaságában.
A fiatalok 2001-ben ismerkedtek meg egymással, majd 2004 nyarán összekötötték életüket, de gyermekük nem született.

Viharos kapcsolatukról sokat cikkezett a múltban a finn pletykasajtó. Az utóbbi években a modellből díjugratóvá avanzsált 31 éves Jenni teljesen visszavonult a nyilvánosságtól. Tavaly egyedül az exvőlegényével vívott jogi csatájáról lehetett hallani, aki fiatalkori intim képeivel zsarolta az egykori szépségkirálynőt.
  Az MTV3 tévécsatorna szerint Raikkönennek sokba fog kerülni a válás, 120 millió euróra becsült vagyona jócskán megcsappanhat, és jópár ingatlanját is elveszítheti.

Képek az egykori álompárról:

0 Tovább

Gisele Bündchen megmutatta kislányát

A brazil szupermodell saját Twitter oldalán mutatta meg rajongóinak az amerikai focisztár Tom Bradyvel közös kéthónapos kislányát, Vivian Lake-et.

0 Tovább

Khedira barátnője vörösben

A Real Madrid sztárjának, Sami Khedirának modell kedvese, Lena Gercke részt vett az amfAr gálán február 6-án New Yorkban.

0 Tovább

Alessandro Matri a barátnője születésnapját ünnepelte

A Juventus csatárjának showgirl szerelme, Federica Nargi tegnap ünnepelte a 23. születésnapját. Ez alkalomból a lány barátai egy kis születésnapi partit rendeztek a milánói Old Fashion Clubban, ahol természetesen ott volt az ünnepelt legjobb barátnője, Costanza Caracciolo és annak szintén labdarúgó párja, Alessandro Fogacci is.

0 Tovább

Xabi Alonso felesége sikkes, mint mindig

A Real  Madrid játékosának nejét, Nagore Aramburut a napokban kisfia, Jonxtu madridi iskolája előtt kapták le a lesifotósok.

0 Tovább

Sergio Ramos elvitte a csaját egy családi ebédre

A Real Madrid sztárja új kedvesével, Pilar Rubióval, édesanyjával és bátyjával ebédelt egy madridi vendéglőben.

0 Tovább

Vajon az apjára hasonlít Balotelli kislánya?

Mario Balotelli egykori barátnője, Raffaella Fico január végén ünnepelte 25. születésnapját, és a szük családi és baráti körben megtartott bulijára hivatalosak voltak az olasz Chi magazin fotósai is. A barna szépség természetesen megmutatta nekik kislányát is, a decemberben született kis Piát, akinek állítólag a Milan labdarúgója az édesapja.

Balotelli és Raffaella kapcsolatának a tavalyi év márciusában lett vége. Júniusban kiderült Raffaella terhessége, az állapotos anyuka felkereste Balotellit, akivel ki is békültek. Pár héttel később azonban megint szakítás hírétől volt hangos a bulvársajtó. "Úgy volt, összeházasodunk. Ez volt a tervünk, a vágyunk. Aztán hirtelen minden összeomlott és fogalmam sincs, miért" - vallotta be a barna szépség. Balotelli állítólag soha nem látta az azóta megszületett kislányát. "Felhívott telefonon. Azt mondtam: épp most születik meg a gyereked. Erre ő: oké, nem érdekel, és letette." - mesélte decemberben az elkeseredett Raffaella. "Azóta sem beszéltem vele, nem hívott, nem keresett fel. Mario egy érzéketlen, felelőtlen ember. Nem kell nekem, sem ő, sem a pénze. Megcsináltatom még a DNS-tesztet, aztán az egész világ előtt bebizonyítom, hogy ő az apja. És ennyi. Ettől kezdve nem is akarok hallani felőle."

0 Tovább

Feliciano Lopez és új nője a Diez Minutos magazinban

A spanyol teniszsztár új kedvesével, Alba Carillóval a Diez Minutos magazin készített egy interjút.

1 Tovább

Fernando Verdasco a Knicksnek szurkolt

A háromszoros Davis-kupa győztes spanyol teniszező barátnőjével, a modell Jarah Marinóval megtekintette a New York Knicks és a Sacramento Kings közötti NBA mérkőzést a Madison Square Gardenben.

0 Tovább

Cassanóék családi programot szerveztek

Az Internazionale olasz válogatott játékosa, Antonio Cassano várandós feleségével, Carolina Marcialis-szal és kétéves kisfiával, Christopherrel Milánóban ebédelt.

0 Tovább

Thiago Silva teniszmeccsen

A Paris Saint-Germain brazil válogatott hátvédje a feleségével tekintette meg az Open GDF Suez női tenisztorna február 3-án megrendezett döntőjét Párizsban.

0 Tovább

Yoann Gourcuff a Public címlapján

A Lyon francia válogatott középpályása, Yoann Gourcuff és kedvese, a televíziós műsorvezetőnő Karine Ferri a Public legújabb számának címlapjára kerültek.

0 Tovább

Matri nője a nővérével shoppingolt

A Juventus csatárának, Alessandro Matrinak showgirl kedvese, a ma éppen a 23. születésnapját ünneplő Federica Nargi a nővérével, Claudiával vásárolgatott Milánóban.

0 Tovább

Van der Vaartéknál vége a jégkorszaknak?

Rafael és Sylvie van der Vaart hatéves kisfiukkal, Damiannal és egy kis baráti társasággal megtekintették tegnap délután az Ice Age Live! (Jégkorszak) musicalt a hamburgi O2 Arénában.

"Ez egy csodálatos délután volt. Különösen a fiúk élvezték nagyon a showt." - nyilatkozta Sylvie. "Igyekszünk minél több időt együtt tölteni" - tette hozzá Rafael. Az előadás végeztével azonban külön indult haza a házaspár: Sylvie barátnőjével tartott, míg a HSV játékosa saját autójával hagyta el a helyszínt.


Van der Vaarték az év elején jelentették be, hogy elválnak útjaik, azonban pár héttel később már békülésükről írt a bulvársajtó.

0 Tovább

Bemutatkozik Milan Piqué

Itt az első kép Gerard Piqué és Shakira közös kisfiáról!

0 Tovább

Babát vár a legszebb Forma 1-es feleség!

A Lotus Forma 1es pilótája, Romain Grosjean Twitterén keresztül tudatta a hírt, hogy feleségével hamarosan szülői örömök elé néznek. "Hello, mindenki! Örömmel közölhetem, hogy Marion és én első gyermekünket várjuk a nyárra. Nagyon izgatottak és boldogok vagyunk." - állt a közleményben.
A bejelentés nem érhette váratlanul a rajongókat, ugyanis a házaspár pár nappal ezelőtt részt vett a Grand Prix d'Amérique gálaestjén, ahol a TF1 francia televízió riporternőjének pocakja már észrevehetően domborodott a szűk fekete ruhájában.
A Forma 1-es pilóta és a Sportarazzin a legszebb Forma 1-es feleségnek választott Marion Jolles tavaly nyáron keltek egybe öt év együttélés után.

0 Tovább

Harper Beckham édesanyjával divatbemutatózik

Victoria Beckham Londonból New Yorkban repült kislányával, Harperrel, hogy részt vegyen a napokban kezdődő divathéten.

0 Tovább

Megkeresztelték Guti kisfiát

Szombat délelőtt nagy médiafelhajtás közepette egy madridi templomban megkeresztelték Guti és Romina Bellusció egyhónapos kisfiát, Enzót.

0 Tovább

Zlatan Ibrahimovic love storyja

A svéd sztárfocista önéletrajzi könyvében mesélt párjával, Helena Segerrel való kapcsolatáról.

 Részletek a könyvből:

"Még soha azelőtt nem láttam, pedig akkoriban már elég jól ismertem Malmőt. Hazajártam, amikor csak lehetett, és szinte mindenkit ismertem. De ez a csaj… Vajon miért nem találkoztunk eddig? Jól nézett ki, de ezenfelül volt benne valami nagyon vonzó. Idősebbnek is tűnt, amitől még izgalmasabbá vált a dolog. Ki lehet ez a nő? Az egyik ismerősömtól megtudtam, hogy Helenának hívják. Oké, Helena, gondoltam. Helena. Nem tudtam kiverni a fejemből.

Ennél több azonban nem történt. Annyi minden zajlott körülöttem akkoriban; nyugtalan voltam, nem volt bennem egy biztos pont. A haverokkal eljártunk a Café Operába, csak álltam és nézelődtem. És akkor megláttam őt. Odamentem hozzá és üdvözöltem, hogy hello, te is malmői vagy? Beszélgetni kezdtünk, de nem tudtam mit kezdeni azzal, ha a munka, karrier téma jött elő. És talán arrogáns is voltam, igen. Ha szórakozni mentem, gyakran vettem fel ezt a stílust. Senkit nem akartam közel engedni magamhoz. Aztán persze megbántam, lehettem volna szórakoztatóbb is, és nagyon megörültem, amikor ismét összefutottam vele Malmőben. Egyre többször láttam.
Egy fekete Mercedes SLK-ja volt és a Lilla Torgon szokott parkolni. Gyakran elmentem mellette. Tennem kell valamit, gondoltam. Elég volt abból, hogy csak ülök a kocsimban, és bámulom. Az egyik havertól megkaptam a számát. Hívjam fel? ÉN, Küldtem neki egy SMS-t, valami olyan szöveggel, hogy: Hogy vagy? Talán, te is észrevettél. És még odaírtam, köszönésképp, hogy a pasi a piros kocsival. És a csaj válaszolt. HÚ, gondoltam, lehet, hogy ez a kezdete valaminek?
Felhívtam és találkoztunk. Együtt ebédeltünk, nem volt semmi különös, aztán megint. Aztán meghívott a vidéki házába, nekem meg leesett az állam a berendezéstől, a tapéták, a kandallók meg a többi.
Még soha nem láttam, hogy egy egyedülálló nő így élt volna. Bevallom, nagyon bejött. Valami egészen új volt számomra. Még mindig nem tudtam pontosan, hogy mit csinál, valami marketing dolgot a Swedish Match-nél. Az mindenesetre Világos volt, hogy vezető beosztásban van, és ezt is bírtam benne. Nem olyan volt, mint a fiatal csajok, akikkel addig találkoztam. Nem volt hisztérikus, kemény nőnek tűnt. Szerette a kocsikat. Tizenhét éves korában eljött otthonról, és felépítette a karrierjét. Nem úgy viszonyult hozzám, mint egy elkényeztetett szupersztárhoz. „Ugyan már, Zlatan – mondta –, hol vagy még Elvistől?” Egy bolond srác voltam a számára, aki úgy öltözött, mint egy kamasz. Néha cikizett is emiatt.

„Evilsuperbitch de lux'„ – vágtam Vissza, vagyis inkább egyben „Evilsuperbitchdelux”, úgy, hogy egy szuszra ki lehessen mondani, mert Helena imádott tűsarkú cipőben, szűk farmerban és bundákban jönni-menni. Olyan volt, mint Tony Montana felesége a Sebhelyesarcúban, én meg tréningfelsőben mentem mellette. Annyira ellentétes volt a megjelenésünk, hogy szinte már illetünk egymáshoz.

Helena Lindesbergben nőtt fel, egy olyan családban, ahol udvariasan beszélnek egymással az emberek, hogy drágám így, meg drágám úgy, én meg úgy nőttem föl, hogy sértegettük egymást a vacsoraasztal mellett. Néha nem értette, hogy mit mondok neki, nem ismertem a világát, ahogy ő sem az enyémet. Tizenegy évvel voltam fiatalabb nála és Hollandiában éltem, őrült voltam, és voltak bűnöző barátaim.. Nem túl pozitív kilátások.

Beindult a karrierem, és ha a foci rendben, akkor minden gond megoldódik. Tartottam a kapcsolatot Helenával, főleg SMS-ben, anélkül, hogy tudtam volna, mi lesz a kapcsolatunkból. Nem tudtam eldönteni, hogy őrültséget csinálok, vagy ez tényleg valami komoly.
Aztán eljött a karácsony, de nem találtam a helyem otthon. Mi lenne, ha felhívnám Helenát? Ő úgyis mindig dolgozik, esetleg a szüleinél van Lindesbergben. Nem, felelte, amikor felhívtam. Nem szereti a karácsonyt, és kint van a nyaralójában.
– Rosszul érzem magam – mondtam neki.
– Te szegény!
– Nem bírom itthon ezt a cirkuszt.
– Gyere ide, majd én törődöm veled – mondta Helena, amin először kicsit meglepődtem Azelőtt sokat beszélgettünk, kávéztunk, jól elvoltunk, de soha nem aludtam nála. Persze igent mondtam, és bocsánatot kértem anyámtól, hogy nem leszek velük aznap este.
Helenánál vidéken csend volt, és nekem pont erre volt szükségem. Aztán belázasodtam. Még soha nem voltam ennyire rosszul. Negyven fokra szökött föl a lázam, valami rettenetes influenzát kaphattam el. Három napig alig lehetett lenyomni a lázam. Helena ápolt, és szorgalmasan cserélte alattam a lepedőt, ami csurom víz volt az izzadságtól. Valami megváltozott.
Addig a menő kocsikban parádézó balkáni maffiózó voltam Helena számára, aki tetszett neki – én legalábbis ezt reméltem – de nem tekintett élete pasijának.
De abban az állapotban, amikor tiszta roncs voltam, mintha elkezdett volna még jobban kedvelni. Legalábbis ezt mondta. Emberi lettem számára. Amikor jobban lettem, filmeket kölcsönzött ki, és én akkor láttam olyan svéd filmeket, mint a Beck. Csak ültünk, és egyik filmet néztük a másik után. De ettől még mindig nem jártunk.
Egyáltalán nem.
Helena közben dolgozott, bement a munkahelyére, azután hazajött, ápolt, volt, hogy nem értettük egymást, de leginkább azt nem tudtuk, hogy mit akarunk, hiszen annyira különbözünk egymástól.
De azt hiszem, akkor kezdődött el. Jó volt vele lenni, és amikor visszamentem Hollandiába, nagyon hiányzott. Mi lenne, ha ide jönnél, kérdeztem egyszer tőle, és akkor meglátogatott. Eljött hozzám Diemenbe. Csodás volt. Akkor először éreztem Evilsuperbitchdeluxe megérkezett az életembe.

Hiányzott, amikor elment, egyfolytában hívogattam. Mintha le is nyugodtam volna kicsit. Ez a nő igazi klasszis, megtanított egy csomó dologra. Például arra, hogyan használjam a halkést és hogyan szokás bort inni! Addig, ha elém tettek egy pohár bort, úgy döntöttem magamba, mint egy pohár tejet. Kiderült, hogy a bort élvezni kell, lassan kortyolni. Kezdtem fölfogni, hogy miről van szó, de nem voltam könnyű eset. Egyre gyakrabban jártam haza Malmőbe, nem nehéz kitalálni, hogy miért.


Azelőtt gyakran voltam magányos, nem nagyon tudtam beszélni senkivel, ha valami bajom volt. Helenával minden egyszerűbb volt. Egyre többet voltunk együtt, lassan úgy működtünk, mint egy család, különösen azután, hogy lett egy kutyája, Hoffának nevezte el. Pizzával és mozarellával tömtük, amikor Olaszországban voltunk.

Azt mondtam neki, itt az ideje, hogy véget hozzám költözzön! Bár ez meglehetősen nagy átállás volt neki, mégis belátta, hogy ez tűnik a legésszerűbbnek. Kiköltöztem Inzaghi lakásából,és átköltöztünk egy gyönyörű lakásba, ami szintén a Piazza Castellón volt. Egy évvel később Torino rendezte a téli olimpiát. Csak úgy nyüzsögtek az emberek. A Piazza Castelló-i lakásunk teraszáról nézelődtünk esténként Helenával, és hallgattuk a koncerteket. Akkor határoztuk el, hogy itt az ideje annak, hogy gyerekünk legyen. Persze ezt annyira nem lehet eltervezni, majd megtörténik a dolog.
2006 júniusa volt. Helena gyereket várt. Boldog voltam.

Szeptember végére vártuk a bébit. Így is történt. Rettenetesen boldog voltam. Sikerült, túl vagyunk a szülésen. És én apa lettem. Aranyos kis kölyök lett, kisfiú. Mindenki boldognak tűnt, az orvosok és a védőnők is. Maximiliannak kereszteltük a bébit. Már nem is emlékszem, hogy miért épp ezt a nevet választottuk. Talán mert olyan méltóságteljes a hangzása. Maximilian. Az pedig, hogy Maximilian Ibrahimovic, még különlegesebben hangzik és még erőteljesebben. Természetesen később csak Maxinak hívtuk. Mindenesetre jó volt érezni a néverejét. Közben én a Chievo elleni meccsre készültem a San Siróban. Az ultrák, az Inter-szurkolók kemény magja egy hatalmas lepedőt lógatott le a lelátóról. Olyan volt az a fehér izé, mint valami kalózzászló, amire feketével a következőt Írták: „Isten hozott, Maximilian”. Először nem kapcsoltam. Tényleg megfordult a fejemben, hogy „lett egy új játékosunk?”. Csak később esett le. A fiamra gondoltak. A szurkolók üdvözölték a kissrácot! Az ultrák nem kispályások. Később lesz még velük gondom, de most inkább azon agyaltam, hogy mit kellene tennem.
Köszönjem meg? Olaszország különös egy hely. Itt imádják a focit és a gyerekeket. Elővettem a telefonomat, lefotóztam a feliratot, és elküldtem Helenának. Elmondhatatlanul megörült neki. A mai napig könny szökik a szemébe, ha erről kezd beszélni.

Minden új volt számunkra Maxival, tapasztalatlan szülők voltunk, a gyerek súlya nemhogy nőtt, inkább csökkent. Megtudtuk, hogy az ilyesmi könnyen előfordul a csecsemőkkel. A hasmenése miatt aggódni kezdtünk. Felhívtunk mindenkit, akit csak ismertünk, a szüleinket, barátainkat, mert fogalmunk sem volt, hogy mitől lehet. A széklete furcsán nézett ki. Mindenki megnyugtatott, hogy előfordul az ilyesmi, és én elhittem. Elhitettem magammal. Nyugi, a gyereked egy vasgyúró. Semmi gond. A nyugtalanság azonban nem tűnt el. Egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Maxi emésztésével valami baj van. Egyre fogyott. Három kilóval született, de akkor már csak két kiló nyolcszáz gramm volt. Éreztem, hogy valami nincs rendben.
Tehetetlennek éreztem magam. Beleszédültem az érzésbe, a szoba megfordult körülöttem. Régebben mindenre volt megoldás, oké, mindig is voltak érzelmeim, dühös tudtam lenni, néha tomboltam haragomban, de mindez csak arra sarkallt, hogy még keményebben küzdjek. Most nem éreztem ezt. Nem tudtam, hogy mit csináljak.


Maxi egyre gyengült, kicsi volt, és lassan csont és bőr lett. Mintha el akarta volna hagyni a lélek, mi pedig kétségbeesetten telefonáltunk körbe. Az orvos megvizsgálta Maxit és a székletét, és azt mondta, hogy azonnal kórházba kell vinni, és hogy ezt nagyon komolyan mondja.
A csapattal voltam, a Messinával mérkőztünk hazai pályán. Csöngött a telefonom. Helena volt az. Hisztérikusan beszélt.
– Maxit megoperálják, azonnal.
Őrült gondolatok cikáztak a fejemben. Ugye nem veszítjük el? Az képtelenség. Beszéltem Mancinivel. Megértette az aggodalmamat, volt szíve.
– Beteg a fiam – mondtam. Látszott rajtam, hogy mennyire kétségbe vagyok esve. Többé már nem arra gondoltam, hogy mindenáron győzni kell. Maxira gondoltam, a kisfiamra. El kellett döntenem, hogy akarok-e játszani, vagy sem. Abban a szezonban már hat gólt lőttem. De most… mit csináljak? Maxinak nem lesz jobb az állapota, ha kiülök a kispadra. Nem tudtam, mit tegyek.
Helena időnként felhívott, nagy volt körülötte a zaj. Nem tudta, mi történik körülötte. Csak azt látta, hogy Maxi állapota rosszabbodik. Nem maradt más hátra, mint az imádság. Maxit betolták egy másik terembe, utána mentek az orvosok, a nővérek, és Helena akkor értette meg, hogy mi a probléma, Maxi gyomrával volt baj, ezért kellett megműteni. Én a San Siróban voltam, körülöttem őrjöngött a közönség, alig tudtam koncentrálni. Végül úgy döntöttem, hogy játszani fogok. Az elejétől a pályán voltam. A meccs végén egy szót sem szóltam senkihez, átöltöztem.
Dobogott a szívem. Már nem is emlékszem, hogyan jutottam el a kórházba. Amikor odaértem, megcsapott a jellegzetes kórházszag, ideges voltam, egyik kérdést a másik után tettem fel, hogy merre találom Maxit. Végül egy kórteremben találtam rá, inkubátorban feküdt, az orrából és a testéből csövek lógtak ki. Körülötte még sok-sok gyerek. Szegény kicsi madár! A szívem majd kiugrott a helyéről. Néztem a fiamat és Helenát. És mit tettem én, a roseagárdi kemény fiú?
– Nagyon szeretlek benneteket! Ti vagytok, amiért érdemes élnem, de nem tudok itt maradni. Kérlek, azonnal hívj fel, ha történik valami!
Nem volt túl szép Helenával szemben. Szegény olyan magányosnak tűnt. Én viszont pánikba estem, nem bírtam azt a szagot, és visszamentem a hotelbe. Szinte biztos, hogy egész éjjel az Xboxon játszottam. A mobilom mellettem feküdt, néha ijedten rápillantottam, mintha attól tartottam volna, hogy rossz híreket kapok.
Szerencsére minden rendben volt, az operáció jól sikerült, és Maxi állapota javult. Összevarrták a gyomrát.

2008 tavaszán megszületett második gyermekünk, Vincent. Nagyon szép kisbaba volt, és a nevét az olasz győzni szóról kapta. Az ő születését is nagy felhajtás kísérte, de mivel ő már a második gyerek volt, a sajtó kicsit visszafogta magát.

 

 

 

0 Tovább

Újra egy modellel randizik a legszexisebb teniszező

A szívtipró spanyol teniszsztár, Feliciano Lopez becsajozott. A kapcsolat tényét új barátnője, a 25 éves modellként dolgozó Alba Carrillo is megerősítette egy magazinnak adott interjújában. "Feliciano kedves, udvarias, érzékeny és nagyszerű a humora" – áradozott a szépség kedveséről.

A legszexisebb teniszezőnek választott Lopez nagy szívtipró hírében áll, több spanyol szépséggel keveredett romantikus viszonyba a múltban. Alba Carillo tavaly ősszel szakított motorversenyző kedvesével, Fonsi Nietóval, akitől 2011-ben született meg kisfia.

0 Tovább

Victoria Beckham alulöltözött

A Paris St Germain futballcsapatához igazolt David Beckham divattervező felesége a tőle nem megszokott öltözékben, farmerben és pulóverben indult egy üzleti megbeszélésre pénteken Londonban.

0 Tovább

Fernando Alonsót elkísérte a barátnője az új Ferrari bemutatójára

A Ferrari Forma-1-es csapata péntek délelőtt maranellói főhadiszállásán rántotta le a leplet vadonatúj versenyautójáról, mely az F138-as nevet kapta. Az istálló pilótája, Fernando Alonso orosz kedvesét, Dasha  Kapustinát is magával vitte a bemutatóra.

0 Tovább

Melissa Satta Milánóban vásárolgatott

A Milan labdarúgójának, Kevin-Prince Boatengnek modell barátnője a milánói Cesare Paciotti üzletben vásárolgatott pénteken.

0 Tovább

John Terry a feleségével shoppingolt

A Chelsea játékosa és felesége Toni a minap a londoni Harrodsban vásárolgattak, majd az angol labdarúgók egyik kedvenc vendéglőjébe, a Hakkasanba tértek be vacsorázni.

0 Tovább

A focistafaló ex-szépségkirálynő divatbemutatózott

Az FC Málaga spanyol játékosának, Sergio Sancheznek  kedvese, Elisabeth Reyes megtekintette Javier Simorra divatbemutatóját tegnap a barcelonai divathéten.

Sanchez és a 2006-os Miss Spanyolország nyár óta alkotnak egy párt, miután a labdarúgó elhagyta feleségét, Anna Buenót.  Érdekesség, hogy Elisabeth és Anna korábban jó barátok voltak.

Az egykori szépségkirálynő életében nem Sanchez az első labdarúgó. Évekig a Getalfe játékosának, Alexis Ruanónak a menyasszonya volt, de nagy sajtónyilvánosságot kapott a Real Madrid sztárjával, Sergio Ramos-szal való kapcsolata is.


Elisabeth és Alexis Ruano


A szépségkirálynő és Sergio Ramos egy évig alkottak egy párt

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek