Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Abbey Clancy kiöltözött a nyaralásán

Peter Crouchnak, a Stoke City csatárának neje a fagyos brit időjárás elől a napfényes Dubaiba utazott pihenni. A 27 éves szőke szépséget a Grosvenor House Hotel előtt kapták le a fotósok egy elegáns ruhában.

0 Tovább

Raffaella Fico és a Balotelli-baba a Gente magazinban

Balotelli exbarátnője és állítólagos kislánya, Pia az olasz Gente magazin áprilisi számában:

0 Tovább

Neymar csaja az RG címlapján

Bruna Marquezine, a brazil focisztár 17 éves színésznő kedvese az "RG" magazin áprilisi számában pózol.

0 Tovább

Shakira a kedvese családjával ebédelt

A kolumbiai énekesnő Shakira kisbabájával és párja, Gerard Piqué családjával március 27-én Barcelonában ebédelt.

Az énekesnő pár óra múlva kismamából sztárrá vedlett át, amikor aznap este bemutatta 'S by Shakira' elnevezésű új parfümjét.

0 Tovább

Balotelli a kedvesével készített szexi fotósorozatot

Az olaszok fenegyereke megmutatta rajongóinak szép szerelmét a Vanity Fair magazinban.

0 Tovább

Beckham a kislányával sétálgatott

David Beckham ma reggel 20 hónapos kislányával Harperrel Nyugat-Londonban sétálgatott.

0 Tovább

Balotelli és Fanny a Vanity Fair címlapján

A Milan sztárja az olasz Vanity Fair magazinnak adott interjút, amelyben beszélt új kedveséhez, Fanny Negueshához fűződő szerelméről, és kijelentette, hogy a lány a megfelelő nő a számára. "Ő kitartó, magabiztos és nagylelkű. Nagyon jól megértjük egymást. Fannyval egyensúlyba került a magánéletem és a munkám. Ő támogat engem, és így nem idegeskedem a meccsek előtt. Pedig nem könnyű velem élni, hiszen neki ezért fel kellett adnia a privát életét."
Balotelli szűkszívúan beszélt a Raffaella Ficóval közös háromhónapos kislányáról is. "Aki ismeri az én családi történetemet, az elhiszi azt, hogy a gyerekemet apa nélkül hagynám? (A labdarúgót  ghánai bevándorló szülei kétéves korában ideiglenesen adták a Balotelli családhoz annak érdekében, hogy a betegeskedő gyerek jobb körülmények között nőjön fel. Mario eredetileg csak egy évig maradt volna Balotelliéknél, de az egy évből kettő lett, majd három, és végül nem akart visszatérni a családjához. Állítása szerint vér szerinti szülei sokáig nem is érdeklődtak iránta - a szerk.) Nem az én hibám, hogy idáig fajultak a dolgok. Nem vagyok rossz ember, sőt, időnként ostoba módon jó voltam. Remélem, hogy Pia az én lányom. Nem fogok elfutni a felelőség elől, nagyon is boldog lennék, ha ő az én húsom és vérem lenne. Ez a történet azonban nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik, kényes jogi kérdések merültek fel, de ezekről nem beszélhetek ebben az interjúban.

0 Tovább

Gisele Bündchen bikiniben babázott

A brazil szupermodell NFL sztár férjével, Tom Bradyvel és gyermekeivel, a hároméves Benjaminnal és a háromhónapos Viviannal Costa Ricán strandolt. A családi nyaraláshoz csatlakozott Brady a színésznő Bridget Moynahannal való kapcsolatából született kisfia John is, aki egy nagy puszival köszöntötte mostohaanyját.

0 Tovább

Ronaldo nagyon szerelmes új barátnőjébe

A brazil Ronaldo odavan új szerelméért, és ezt lépten-nyomon ki is mutatja. A visszavonult futballsztár szombat este elkísérte kedvesét, a lemezlovas Paula Moraist annak a riói Zozo nightclubban való fellépésére is.

0 Tovább

Federico Balzaretti Párizsban shoppingolt

A Roma olasz válogatott hátvédje -akit nem mellesleg a tavalyi EB után országa legszexisebb labdarúgójává választottak- feleségével, Eleonora Abbagnatóval Párizsban vásárolgatott. Eleonora ideje nagy részét amúgy is francia fővárosban tölti, ugyanis a Nemzeti Operaház prímabalerinája.

0 Tovább

Hol a kabátod, Victoria?

Az egykori Spice Girl Victoria Beckham kabát nélkül indult a dolgára ma reggel a fagypont közeli hőmérsékletű Londonban.

0 Tovább

Helen Flanagan kis fekete ruhában

Helen Flanagan részt vett a Chortle Comedy Awards elnevezésű eseményen március 25-én a Cafe de Paris a londoni nightclubban.

0 Tovább

Balotelli kislánya 3 hónapos

A Milan játékosának exbarátnője, Raffaella Fico a Gente magazinban mutatta meg 3 hónapos kisbabáját, Piát.

0 Tovább

Wayne Bridge popsztár barátnőjével bulizott

Frankie Sandford, a  The Saturdays énekesnője vasárnap az Amika Nightclubban ünnepelte, hogy együttese 'What About Us' című új dala az angol toplista első helyén landolt. A privát bulin természetesen részt vett barátja, a Manchester City kötelékében álló Wayne Bridge is. A 32 éves Bridge két és fél éve esett szerelembe a nála 9 évvel fiatalabb énekesnővel, közel egy évvel magánéleti botránya után. Angliában nagy sajtóvisszhangot kapott 2010 elején az eset, amikor kiderült, hogy  a nős Chelsea sztár John Terry elszerette Bridge gyermeke anyját, Vanessa Perroncelt. Külön pikantériát adott a dolognak, hogy a focisták és párjaik jó barátságot ápoltak egymással, és rendszeresen összejártak. Bridge rögtön kiadta csapodár kedvese útját, majd egy évvel ezután már Frankie Sandforddal, a fiatal énekesnővel való új románcáról cikkezett az angol bulvársajtó. A rossznyelvek nem adtak a kapcsolatnak sok időt, de a szerelmesek rácáfoltak erre, sőt, már közelgő eljgyzésükről is hallani lehet.

0 Tovább

Coleen Rooney az édesanyjával vásárolgatott

A Manchester United sztárjának, Wayne Rooneynak felesége és anyósa március 24-én Liverpoolban vásárolgattak.

0 Tovább

Balotelli nője shoppingolt

Az AC Milan fenegyerekének kedvese, Fanny Neguesha Milánó központjában vásárolgatott egy barátjával.

0 Tovább

Helen Flanagan kék bikiniben

A Manchester City játékos Scott Sinclair 23 éves színésznő kedvese jelenleg Dubaiban nyaral.

0 Tovább

Alex Gerrard fehér farmerban

A Liverpool csapatkapitányának, Steven Gerrardnak felesége vasárnap délben a liverpooli Noble House-ban ebédelt a barátnőivel.

0 Tovább

Marco Borriello vad éjszakája Gerard Butler barátnőjével

A Genoa 30 éves szívtipró csatárja egy vad éjszakát töltött el a 25 éves román fehérneműmodell Madalina Gheneával a milánói Plastic nightclubban - egy az estéről készült kép pedig egy olasz blogger jóvoltából a világhálón kötött ki. A fiatalok a szemtanúk szerint igencsak élvezték egymás társaságát, annak ellenére, hogy Madalina jelenleg kapcsolatban él, a hollywoodi színész Gerard Butler barátnője.

0 Tovább

Sergio Ramos nője a Smoda címlapján

A Real Madrid hátvédjének kedvese lett a Smoda magazin legújabb számának címlaplánya. A 35. születésnapját a napokban ünneplő Pilar Rubio közismert és közkedvelt modell és televíziós személyiség Spanyolországban. Bár az értettségijét követően közgazdásznak készült, az egyetemi diplomáját végül nem sikerült megszereznie, mivel közben beszippantotta a média világa. 2008-ban és 2009-ben az FHM magazin spanyol kiadása a világ legszexisebb nőjének választotta.

Néhány kép Pilar Smoda  magazinbeli fotósorozatából:

0 Tovább

Button és kedvese a Maláj GP-n

A McLaren pilótája kedvesével, Jessica Michibatával érkezett meg Sepangba, a Maláj Nagydíj vasárnapi futamára.

0 Tovább

Hamilton és Nicole Sepangban

Az énekesnő Nicole Scherzinger a Maláj Nagydíj utolsó napján, a futamon is a paddockban szorított párjáért.

0 Tovább

Mark Webber és párja a Maláj Nagydíjon

A Red Bull pilótája kedvesével, Ann Neallel érkezett a vasárnapi futamra:

0 Tovább

Sneijder felesége áttetsző ruhában premierezett

A Galatasarayt erősítő holland válogatott Wesley Sneijder felesége, Yolanthe egy fekete csipkés ruhában jelent meg új filmje, a Valentino amszterdami premierjén.

0 Tovább

Falcao apa lesz

A kolumbiai válogatott legnagyobb sztárja, Radamel Falcao egy góllal járult hozzá csapata fölényes, 5-0-s győzelméhez a Bolívia elleni selejtezőn pár nappal ezelőtt. De az Atlético Madrid  sztárjának nemcsak a zöld gyepen van oka az örömre, ugyanis bejelentette, hogy felesége Lorelei Taron első közös gyermekükkel várandós. "Nagyon izgalmas és boldog időszak ez nekünk." - nyilatkozta Falcao. "Átalakult az életem, és most itt az idő, hogy apaként is felelőséget vállaljak."

0 Tovább

Nicole Scherzinger felforrósította a boxutcát

Lewis Hamilton énekesnő párja egy feltűnő narancsszínű ruhában jelent meg a Maláj GP időmérő edzésén.

0 Tovább

Jessica Michibata a maláj időmérőn

Jenson Button kedvese és édesapja a Maláj Nagydíj időmérő edzésén:

0 Tovább

Tragédiájuk után újra kisbabát várnak Luca Toniék

Tavaly nyáron a korábbi világbajnok olasz labdarúgót, Luca Tonit és várandós modell párját, Marta Cecchettót óriási tragédia érte: első gyermekük pár nappal a tervezett szülési időpont előtt meghalt.
„Életünk legszebb napja lett volna, de a legrosszabb lett. A babánk anélkül hagyott itt minket, hogy látta volna a fényt. Mindenkitől megértést és nyugalmat kérünk, a fájdalom csak az enyém és Martáé” - írta a labdarúgó közleményében.
A Fiorentina csatárja októberben a német Bildnek adott interjújában vallott fájdalmáról: "Szörnyű csapás volt két nappal a szülés előtt elveszíteni a gyermekünket. Arra is gondoltam, hogy visszavonulok a labdarúgástól; a kedvesem, Marta időnként erősebb volt mint én. Most már jól vagyunk, és megpróbálunk még egyszer összehozni egy babát."
A hírek szerint sikerült is, ugyanis Marta jelenleg a terhessége negyedik hónapjában jár, és már gömbölyödik a pocakja.

0 Tovább

Nicole Scherzinger sportos szerelésben

Lewis Hamiltont, a Mercedes Forma 1-es pilótáját kedvese, Nicole Scherzinger kísérte el a pénteki maláj szabadedzésre.

0 Tovább

Button csaja a pénteki maláj szabadedzésen

Jessica Michibata egy hosszú lila ruhában tipegett végig a paddockon május 22-én a Maláj Nagydíj pénteki szabadedzésén.

0 Tovább

Venus Williams egy fiatal modellfiúval jár

A 32 éves egykori világelső amerikai Venus Williams egyből elfelejtette a teniszt, amikor fiúja a 24 éves kubai modell Elio Pis meglátogatta Miamiban. Az idősebbik Williams nővér jelenleg éppen a Sony Openen versenyez, és láthatóan nagyon örült szerelme felbukkanásának.

0 Tovább

Lena Gercke, a görög istennő

A Real Madrid játékosának, Sami Khedirának kedvese részt vett a Gala Spa Awards elnevezésű eseményen március 16-án Baden-Badenben.

0 Tovább

Boateng és Melissa a rasszizmus ellen

Az AC Milan ghánai labdarúgója kedvesével, Melissa Sattával érkezett az ENSZ rasszizmus elleni világnapon megrendezett ülésére tegnap Genfbe. A labdarúgó -akit bőrszíne miatt többször is ért inzultus a futballpályán- beszédet is mondott az eseményen.

0 Tovább

Erre a nőre cserélte le Agüero Maradona lányát

Eddig csak pletykálták, de mostanra bebizonyosodott: a Manchester City argentin sztárja, Sergio Agüero egy énekesnő miatt hagyta el családját. A labdarúgó és a 27 éves Karina Tejeda  -akit hazájában csak "kis hercegnőnek" becéznek- egy koncerten ismerkedtek meg, amit az énekesnő Agüero apósának, az argentin futballikon Diego Maradonának adott.

Külön érdekesség, hogy ezt a bizonyos koncertet maga Agüero párja, Gianinna szervezte, hogy felvidítsa Maradonát annak édesanyja halála után. Pár hónappal később azonban már a Manchester City labdarúgójának házassági válságáról cikkezett a bulvársajtó, ami után Gianinna kisfiával kiköltözött a családi fészekből.

Agüero most már nem rejtegeti új szerelmét, sőt, lépten-nyomon felbukkan a koncertjein is. Pár nappal ezelőtt aggódva vitte kórházba barátnőjét, amikor az elájult a színpadon egy koncertjén Buenos Airesben.

Néhány kép Karináról:

0 Tovább

Berlusconi lánya a világ másik végére is elutazik focista szerelme kedvéért

Az egykori olasz miniszterelnök kétgyermekes lánya, Barbara Berlusconi Brazíliába utazott, hogy meglátogassa szerelmét, a Corinthiansban játszó Alexandre Patót.  A párost március 16-án a Sao Paulói Creditcard Hallnál kapták le a fotósok ahol megtekintették a brazil énekes Djavan koncertjét.

0 Tovább

Kobe Bryant a Humblot nagykövete

A Lakers sztárja és felesége Vanessa együtt ünnepelték, hogy a kosárlabdázót Humblot márka új nagykövetévé választották március 20-án Los Angelesben.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart a barátnőjével mozizott

Sylvie van der Caart és barátnője Sabia Boulahrouz megtekintették a "Heute bin ich blond" című filmet március 20-án a hamburgi Cinemaxx Dammtorban.

0 Tovább

Novak Djokovic - Sony Open Player Party 2013

A világelső szerb teniszező kedvesével, Jelena Ristic-csel érkezett meg a a 2013-as Sony Open Player Partyra március 19-én Miamiban.

0 Tovább

Wozniacki és McIlroy a vörös szőnyegen

A  korábbi női világelső Caroline Wozniacki és vőlegénye, a golfsztár Rory McIlroyrészt vettek a 2013-as Sony Open Player Partyn március 19-én Miamiban.



0 Tovább

Tomas Berdych a barátnőjével partizott

A Top 10-es cseh teniszsztár kedvesével érkezett meg a 2013-as Sony Open Player Partyra március 19-én Miamiban.

0 Tovább

Maria Sarapova - Sony Open Player Party 2013

A korábbi női világelső orosz teniszezőnő megjelent a 2013-as Sony Open Player Partyn március 19-én Miamiban.

0 Tovább

Cassano Messi nevét adta másodszülött fiának

Az Inter olasz labdarúgója Antonio Cassano ismét apa lett, felesége Carolina Marcialis világra hozta második kisfiukat Milánóban. A baba 3300 grammal született, és a Lionel nevet kapta a Barcelona sztárja, Lionel Messi után. Az újdonsült kispapa ugyanis az egyik legnagyobb játékosnak tartja az argentin zsenit, aki a bevallása szerint az elsőszámű példaképe.

A Cassano házaspárnak már van egy kisfia: Christopher 2011 áprilisában született meg.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart aranyszínű ruhában villogott

Sylvie van der Vaart a L'Oreal hajápolási termékeit népszerűsítette a Top Hair International Trend & Fashion Days elnevezésű eseményen március 17-én Düsseldorfban.

0 Tovább

Balotelli csaja a Milannak szurkolt

Mario Balotelli kedvese, Fanny Neguesha megtekintette a Milan-Palermo olasz bajnoki mérkőzést március 17-én a San Siróban.

0 Tovább

Danielle O'Hara divatbemutatózott

Jamie O'Hara harmadik gyermekével várandós egykori szépségkirálynő megtekintette a Boodles divatbemutatóját Liverpoolban.

0 Tovább

Steven Gerrard felesége partizott

A Liverpool csapatkapitányának neje tegnap éjjel a londoni Rose Nightclubban bulizott a barátnőivel.

0 Tovább

Puyol a barátnőjével ebédelt

A Barcelona hátvédje  kedvesével, Vanessa Lorenzo az El Trapío vendéglőben ebédelt a katalán fővárosban.

0 Tovább

Sergio Ramos a Semana magazinban

A  spanyol Semana magazin lesifotósai lekapták a Real Madrid sztárját és kedvesét, Pilar Rubiót egy romantikus séta közben.

0 Tovább

Harper Beckham farmerben

A Beckham házaspárt és 19 hónapos kislányukat, Harpert tegnap délután Londonban fényképezték le.

0 Tovább

Feliciano Lopez romantikus Valentin napja

A spanyol teniszsztár és új kedvese, Alba Carillo a Hola! magazin februári számában:

0 Tovább

Cristiano Ronaldo Irinával shoppingolt

A Real Madrid labdarúgója orosz szupermodell nőjével tegnap Madridban shoppingolt.

0 Tovább

Coleen Rooney csinosan indult ebédelni

A Manchester United sztárjának, Wayne Rooneynak felesége ma délben Liverpoolban ebédelt kisfiával, Kai-jal és édesanyjával, Colette-tel.

0 Tovább

Helen Flanagan bugyit villantott

A Manchester City játékosa, Scott Sinclair és barátnője Helen Flanagan tegnap este a manchesteri Gaucho étteremben vacsoráztak.

0 Tovább

Harper Beckham a PSG-nek szurkolt

David Beckham kislánya még csak 19 hónapos, de egy igazi futball rajongó: lelkesen kiabált édesapjának a lelátón a tegnapi Paris St Germain - Nancy francia bajnoki mérkőzésen.

0 Tovább

Piqué és Shakira babát tologattak

A spanyolok kedvenc sztárpárja tegnap Barcelona utcáin sétálgatott kisfiukkal, Milannal.

1 Tovább

A Rooney család együtt töltött egy napot

A Manchester United jtékos Wayne Rooney feleségével, Coleennal, valamint hároméves kisfiával, Kai-jal töltött egy napot Wimslowban.

0 Tovább

Ronaldo egy étterem előtt csókolózott barátnőjével

A válófélben lévő egykori brazil sztár kedvesével, Paula Morais-szal tegnap egy riói japán étterem előtt enyelgett.

0 Tovább

Cristiano Ronaldo ment kisfiáért az oviba

A Real Madrid sztárjáról kevesen gondolnák, hogy példás apuka is: szerda délután ő fuvarozta haza az óvodából kétéves kisfiát, Cristiano Jr.-t.

0 Tovább

Christine Bleakley vidáman integetett

Frank Lampard menyasszonya mosolyogva hagyta el az egyik angol televízió stúdióját, ahol egy reggeli showműsor vendége volt hétfőn.

0 Tovább

Casillas egy autót vásárolt szerelme születésnapjára

A Real Madrid kapusa egy Minit ajándékozott menyasszonyának, Sara Carbonerónak 29. születésnapja alkalmából.

0 Tovább

Abbey Crouch bőrsortban

A Stoke City csatárának, Peter Crouchnak felesége hosszú lábait mutogatta tegnap a manchesterben megrendezett Harvey Nichols partyn.

0 Tovább

Nadal és bikinis barátnője Mexikóban

Az egykori világelső spanyol teniszsztár Rafael Nadal kiruccant a tengerpartra gyerekkori szerelmével, Maria Francisca Perrellóval a Mexican Open két meccse között a múlt héten.

0 Tovább

Ronaldo az új kedvesével edzett

A súlyproblémkkal küzdő egykori brazil labdarúgósztárnak új barátnője, Paula Morais is is segít a fogyásban. A szerelmesek a napokban együtt futottak Rio do Sul környékén.

0 Tovább

Danielle Lloyd az Év Édesanyja díjátadón

Jamie O'Hara felesége megjelent a Tesco Év Édesanyja díjátadón március 3-án a londoni Savoy Hotelben.

0 Tovább

Pazzini felesége a Milan-Lazio mérkőzésen

Giampaolo Pazzini felesége, Silvia Slitti megtekintette a Milan-Lazio olasz bajnoki mérkőzést március 2-án a San Siróban.

0 Tovább

Frank Lampard menyasszonya a Stamford Bridge-en

Christine Bleakley szombaton "apósával", idősebb Frank Lamparddal szurkolt a Chelsea csapatának a West Bromwich Albion elleni angol bajnoki mérkőzésen.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart a Viktor&Rolf divatbemutatóján

Sylvie van der Vaart megtekintette március 2-án a Párizsi Divathét keretében megrendezett Viktor&Rolf divatshowját.

0 Tovább

Danielle Lloyd rózsaszínben ragyogott

Jamie O'Hara harmadik gyermekével várandós egykori szépségkirálynő felesége mejelent az "Oz the Great and Powerful" című film az angol premierjén  a londoni Empire Leicester Square-en.

0 Tovább

Ben Foden és Una Healy filmpremieren

Az angol rögbijátékos Ben Foden feleségével, a The Saturdays együttes énekesnőjével jelent meg meg az Oz: The Great and Powerful című film premierjén Londonban.

0 Tovább

Sergio Ramos színházba vitte barátnőjét

A Real Madrid sztárja és kedvese Pilar Rubio megtekintették a madridi Alfil Színházban a 'Cabaré de caricia y puntapié' című előadást.

1 Tovább

Guti kisfia Gucciban

A spanyol futballsztár Guti menyasszonyával, a televíziós műsorvezetőnő Romina Belluscióval és egyhónapos kisfiával a madridi Pozuelo étteremben vacsorázott.

0 Tovább

A Real Madrid kapusa új otthont keres

Diego López élete nagy fordulatot vett, amikor a Real Madrid kapusa, Iker Casillas január 23-án eltörte a kezét, ugyanis őt igazolták le a királyiak a hálóőr felgyógyulásának idejére. Lopez azonban hosszútávra tervez, és feleségével, Iria Oteróval, valamint kislányával Zoe-val Madridban akar letelepedni, így a kis család új otthont keres a spanyol fővárosban.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek