Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Yolanthe Sneijder-Cabau az Izomagyak premierjén

A Galatasary holland válogatott sztárjának, Wesley Sneijdernek felesége, Yolanthe részt vett a "Pain & Gain" (nálunk Izomagyak néven futó) film Los Angeles-i premierjén április 22-én. A gyönyörű futballistafeleségnek is feltűnik a mozifilm néhány jelenetében.

0 Tovább

Fabregas "két csajának" ajánlotta gólját

A Barcelona labdarúgója a hétvégi bajnoki mérkőzés után Instagram oldalán osztott meg egy képet kedveséről, Daniela Semaanról és pár hete született lányáról, Liáról.
"A ma esti gólomat a két csajomnak ajánlom. Köszönöm a támogatást, és hogy boldoggá tesztek." - írta Fabregas a fotó mellé.

0 Tovább

Luca Toni várandós kedvesének pocakja már gömbölyödik

Az egykori olasz világbajnok labdarúgó és párja, Marta Cecchetto tavaly nyári tragédiájuk után újra gyermeket várnak. A párost a napokban az olasz Novella 2000 magazin fotósai Firenzében kapták le.

0 Tovább

Sergio Sanchez barátnője a Malaga Fesztiválon

A Malaga spanyol labdarúgójának kedvese, az egykori szépségkirálynő Elisabeth Reyes részt vett a minden évben hagyományosan megrendezett világhírű Malaga Fesztiválon.

1 Tovább

Ronaldo kisfia jól érzi magát Irina Shaykkal

A Real Madrid sztárjának kedvese és kisfia megtekintette a királyiak Betis elleni bajnoki mérkőzését szombat este a Bernabéu Stadionban.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek