Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Gerrard házaspár együtt ebédelt

Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya és neje Alex tegnap délben az alletoni Pruno Bisztróban ebédeltek.

0 Tovább

Kobe Bryant a feleségével bálozott

Az NBA sztár Kobe Bryant a nejével, Vanessával érkezett az "An Unforgettable Evening" elnevezésű jótékonysági estélyre május 2-án a Beverly Wilshire Hotelbe.

0 Tovább

Casillas díjat vett át

A madridi Autonóm Közösség arany érdemérmét vehette át Iker Casillas, a Real Madrid világ és Európa-bajnok kapusa a mai napon, aki az ünnepélyes ceremóniára elkísért kedvese, Sara Carbonero is.

0 Tovább

Wayne Bridge menyasszonya kisbabát vár!

A The Saturdays énekesnője, Frankie Sandford Twitterén jelentette be, hogy első gyermekével várandós futballista vőlegényétől, Wayne Bridge-től. "Nagy hírem van ma! Wayne és én kisbabát várunk. Mindketten rendkívül boldogok vagyunk, és alig várjuk, hogy a kisfiunk vagy a kislányunk megszülessen."
Gratulálunk a boldog párnak!

0 Tovább

Az FHM szerint Helen Flanagan a legszexisebb brit nő

Az FHM magazin brit kiadása idén is közzétette "A világ 100 legszexisebb nője" listáját, amin az angol Helen Flanagan a harmadik helyen végzett a hollywoodi színésznő Mila Kunis és az énekesnő Rihanna mögött. Helen -aki cáfolta, hogy szakított volna a Manchester Cityit erősítő Scott Sinclairrel- egyedül érkezett a magazin által szervezett nagyszabású bemutatóra, majd az ezt követő afterpartyra a londoni Whisky Mist klubba.

FHM 100 Sexiest Women in the World


1. Mila Kunis, színésznő, USA

2. Rihanna, énekesnő, Barbados

3. Helen Flanagan, színésznő, UK

4. Michelle Keegan, színésznő, UK

5. Kelly Brook, modell, UK

Helen és Scott Sinclair tagadják, hogy szakítottak volna; múlt héten együtt ebédeltek barátaikkal egy londoni étteremben.


0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek