A mai nappal elkezdődik a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság, és ezzel együtt blogunk szavazás-sorozata, amely végén kiderül, ki lesz a legszebb európai focistafeleség/barátnő (WAG). A szabályokat itt olvashatod el bővebben.


Első körben a legszebb angol WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat.


Alex Gerrard (Steven Gerrard felesége)

Steven Gerrard felesége, Alex igazi társasági ember, ami nem csoda, elvégre az egykori műkörmös manapság Anglia egyik legismertebb futballista-felesége, a liverpooli WAG-ok méhkirálynője. Curran még 2002-ben ismerkedett meg a középpályással. Érdekesség, hogy Gerrard feleségével való megismerkedése előtt az angol glammodell Jennifer Ellisonnal járt, míg Alex egy Tony Richardson nevű üzletember barátnője volt. A párok azonban egy ponton összekeveredtek egymással, és Gerrard Alex mellett kötött ki, Jennifer Ellison pedig Curran kisasszony exbarátjával kezdett randizni.
Gerrardék első kislánya, Lily-Ella 2004-ben született. Újabb két esztendő elteltével érkezett a második gyerek, Lexie (2006. 05. 09.), és a pár csak ezt követően, 2007. június 16-án házasodott össze. A modellként is tevékenykedő feleség mindenesetre remekül meglovagolta az ismertségét, hiszen 2007-ben Alex néven parfümöt dobott a piacra, az egyik bulvárlapban pedig hetente divattanácsokat ad. Tavaly pedig világra hozta Gerrard harmadik kislányát, aki a Lourdes nevet kapta.

GALÉRIA:***

Victoria Beckham (David Beckham felesége)

Victoria Beckhamet nem kell bemutatni. A modern kor egyik legismertebb, legvitatottabb, legfelkapottabb híressége. 1999-bent feleségül David Beckhamhez, akitől három fia született, és tavaly világra jött közös kislányuk is.

GALÉRIA:
***


Coleen Rooney (Wayne Rooney felesége)

Wayne Rooney 2008 júniusában, az olaszországi Portofinóban vette feleségül gyermekkori szerelmét, Coleent. (A fiatalok 12 éves koruk óta ismeri egymást, 16 éves koruk óta alkotnak egy párt). Coleen gyorsan hozzászokott a fényűző életmódhoz: sőt, egyfajta divat-ikonná vált Angliában: rendszeresen publikál az egyik magazinban, ahol divattanácsokat ad, és az egyik újság 2008-ban az év legstílusosabban öltözködő hölgyének választotta. 2009-ben született meg a pár első gyermeke, Kai. Házasságuk megingani látszott, amikor 2010-ben kiderült, hogy Rooney egy prostituálttal csalta meg feleségét, amikor az éppen kisbabájukat várta. Coleen azonban megbocsátott, és már tervbe is vette az újabb babát.

GALÉRIA:***

Helen Flanagan (Scott Sinclair barátnője)

Az angol Swansea City labdarúgója, Scott Sinclair és sorozatszínésznő kedvese, Helen Flanagan 2009 decembere óta járnak egymással. A fiatalokat egy közös barátjuk, Brooke Vincent mutatta be őket egymásnak, aki Helen nővérét játssza a Coronation Street sorozatban. "Emlékszem, azt gondoltam róla, hogy ő egy nagyon nagyon jófej srác, majd elmentünk egy randevúra, ennyi volt." - mesélte Helen. A kék szemű színésznő már hat hónappal a megismerkedésük után merész lépést tett: a combja belső oldalára tetováltatta szerelme nevét. "Én egészen biztos vagyok ebben a kapcsolatban." - nyilatkozta.- "Ő annyira csodálatos, és a szerelmemet ezzel a tetoválással akartam kifejezni, így úgy érzem, hogy ez helyes dolog volt."
Helen 2000-ben, tízéves korában kapta meg a legrégebben futó angol szappanopera, a Coronation Street egyik negatív főszereplőjének, Rosie Websternek szerepét. A televízió képernyőjén felcseperedő lány azóta nagy népszerűségnek örvend Angliában. Helen tavaly három hónapra szabadságolta magát a szappanoperából, és így megragadta az alkalmat, hogy drasztikusan megváltoztathassa külsejét: levágatta hosszú haját, majd kiszőkítette tincseit. Mindemellett tavaly nyáron sok bírálat érte testsúlya miatt, miután napvilágra kerültek vakációs képei. "Azokon a fotókon is 8-as méret voltam, de az emberek mégis azt mondták rám, hogy kövér vagyok. De nem vagyok hajlandó diétázni többé. Sosem fogok újra. Ezentúl pontosan azt fogok enni, amit akarok." - kommentálta Helen, aki bevallotta, hogy 15 éves korában komoly étkezési rendellenességgel küzdött, olyan drasztikusan fogyókúrázott, hogy 4-es tiniméretű ruhákat hordott. "Azóta már minden rendben van. Rájöttem mit csinálok, és soha nem tenném meg újra, mert annál jobban szeretek élni, minthogy megbetegítsem magamat." Helen azóta végleg kilépett sorozatából, ami igen jót tett neki: februárban megmutatta tökéletes bikinis testét.

GALÉRIA:***

Abbey Clancy (Peter Crouch felesége)

A Stoke City csatárának, Peter Crouch-nak neje, Abbey Clancy modellkedik és televíziós divatműsort vezet. 2010-ben nagy botrány kerekedett belőle, amikor kiderült, hogy Crouch megcsalta egy algériai prostituálttal. Abbey végül megbocsátott annak fényében, hogy a hír kirobbanásakor már szíve alatt hordta a focista kislányát. A páros a kis Sophia Ruby világrajöttét követően tavaly oltár elé is állt.

GALÉRIA:***

Danielle Lloyd (Jamie O'Hara felesége)

A gyönyörű Danielle élete igencsak mozgalmasan alakult. 20 évesen koronázták Anglia szépévé, majd két év múlva megnyerte a Miss Nagy-Britannia címet is. Különösen nagy botrányba keveredett, miután szépségkirálynővé koronázása után rögtön járni kezdett a a nála 17 évvel idősebb futball-legendával, Teddy Sheringhammel, aki nem mellesleg a verseny egyik zsűritagja volt. Nem sokkal később felpumpáltatta kebleit, és Playboyban pózolt. A szépségszervezők ezt nem nézték jó szemmel, és megfosztották címétől. 2010-ben végül visszakapta koronáját. Danielle életét botrányok tarkították, a pletykalapok előszeretettel csámcsogtak híres labdarúgókhoz fűződő kapcsolatain. Végül megnyugodott, amikor megismerkedett a nem is túl híres, és nem is túl jóképű focistával, Jamie O'Harával, akitől már második kisfia is megszületett. Danielle egészsége érdekében megszabadult implantátumaitól is, majd idén május végén feleségül ment O'Harához.

GALÉRIA:
***


Christine Bleakley (Frank Lampard menyasszonya)

A 33 éves Christine Bleakley híres angol televíziós személyiség. Frank Lamparddal három éve jár együtt, tavaly nyáron el is jegyezték egymást. A műsorvezetőnő életét azonban megkeseríti Lampard exmenyasszonya, és két kislányának anyja, Elen Rivas, aki bizony nem kedveli exe új asszonyát. Lamparddal való kapcsolata azonban olyan jól alakult, hogy idén állítólag oltár elé is vonulnak.

GALÉRIA:***


Frankie Sandford (Wayne Bridge barátnője)

2010-ben fél Anglia a Manchester City balhátvédjét, Wayne Bridge-t sajnálta, amikor kiderült, hogy barátnője és egyben kisfia édesanyja, Vanessa Perroncel felszarvazta a legjobb barátjával, a Chelsea játékos John Terryvel. Egy évvel később az is nagy visszhangot váltott ki, amikor kiderült, hogy Bridge összejött az angol The Saturdays lánycsapat énekesnőjével, a nála kilenc évvel fiatalabb bájos Frankie Sandforddal. A páros kapcsolata azonban olyan komoly, hogy állítólag már az eljegyzést tervezgetik. Frankie egyébként gyerekkora óta a színpadon áll, több együttesben is énekelt már. Védjegye, a divatosan rövidre vágott frizurája pedig valóságos frizuraikonná tette Angliában.

GALÉRIA:***


Melanie Slade (Theo Walcott menyasszonya)

Az Arsenal játékos Theo Walcott 2004-től, 15 éves korától fogva csinos szőke Melanie Slade-del jár. A tini Melanie 2006-ban került a média kereszttüzébe, amikor focista párját beválogatták a világbajnokság keretébe. "Minden akkor kezdett febolydulni, amikor 2006-ban beválogattak a  csapatba, így Mel is hirtelen reflektorfénybe került. – írta Walcott önéletrajzi könyvében. – Nagyon jól megbirkózott vele. Valószínűleg jobban, mint én. WAG-ként kezelték Németországban, de nem vált igazán részévé a cirkusznak. Részben azért, mert nem ismerte a legtöbb labdarúgó feleségét és barátnőjét, de részben azért is, mert nem ugyanabban a hotelban lakott, és mert amúgy sem engedhette meg magának, hogy vásárolgatni menjen velük. Ő volt a legfiatalabb közöttük, de szerintem sokszor úgy érezte, mintha a legidősebb lenne." Melanie – bár néha elvállal egy-egy fotózást, és szerepelt az egyik Harry Potter filmben is – teljesen hétköznapi életet szeretne élni. 21-edik születésnapjára az akkor egyetemista Melanie egy Ferrarit kapott Walcottól, és bár kipróbálta a járgányt, de utána is inkább saját WV Bogarával járt mindenhova. Elmondása szerint túl ciki lett volna beállítani az iskolába egy szuperautóval. "Mel 18 éves korában elköltözött családjától Londonba, hogy fizikoterápiát tanuljon az egyetemen. - írta könyvében Walcott. -  Nem az a törekvése, hogy teljes munkaidőben WAG legyen. Neki ez nem elég. Dolgozni szeretne. Nem akar otthon arra várni, hogy én mikor érek haza az edzésről. Akar valamit tenni az életével, embereken szeretne segíteni. Ő igazából nincsen barátságban a focistafeleségekkel sem. Nem azért mert nem kedveli őket, egyszerűen csak nem keveredik velük." Melanie azóta már végzett az egyetemen, és nemrégiben kezdett el dolgozni egy kórházban. Jövőre pedig állítólag Walcottal megtartják az esküvőt is.

GALÉRIA:***


Toni Terry (John Terry felesége)

John Terry felesége, a korábban fodrászként dolgozó Toni 2006 májusában ikreket hozott a napvilágra: a nevük Georgie John és Summer Rose (2006. 05. 18.).  A házassággal a pár még egy évig várt: a lagzira 2007 nyarán került sor, a mézesheteket pedig a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a jachtján töltötték.
Terry családtagjainak viselkedése nem kifogástalan, édesanyját bolti lopással, édesapját pedig kábítószer-kereskedelemmel vádolták, de minden jel arra mutatott, hogy tökéletes kapcsolatban él feleségével. 2010 február elején azonban robbant a bomba, kiderült, hogy megcsalta nejét, ráadásul korábbi klubtársa és egyben jó barátja, Wayne Bridge barátnőjével, Vanessa Perroncellel. Az eset hatalmas felzúdulást váltott ki. A pár végül együtt maradt, és állítólag boldogabbak, mint valaha.
Toni egyébként köztudottan a lovak szerelmese, tehetséges díjugrató, több versenyen is indult már.

GALÉRIA:***

Szavazz a legszebb angol WAGokra!

EGYSZERRE 2 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!