Az elmúlt évekhez képest idén kevesebb labdarúgó nősült meg, és a rengeteg pletyka ellenére nem tartotta meg az esküvőjét a Cristiano Ronaldo – Irina Shayk és az Iker Casillas – Sara Carbonero páros sem.

Összeállításunkban a tavalyihoz hasonlóan bemutatunk néhány idén megkötött menyegzőt. Szavazz, hogy szerinted melyik focistafeleség viselte idén a legszebb menyasszonyi ruhát!


***

Fabrice Muamba és Shauna Magunda

A Bolton játékosának, Fabrice Muambának március 17-én, a Tottenham elleni FA Kupa-meccsen 78 percre leállt a szíve, de az orvosok - csodával határos módon - visszahozták az életbe. A labdarúgó felépülése után, idén nyáron vezette oltár elé kedvesét, Shauna Magundát.

***

Jamie O'Hara és Danielle Lloyd

Az angol Wolverhampon játékosa, Jamie O'Hara 8 hónap udvarlás után 2009-ben kérte meg az egykori angol szépségkirálynő és botrányhősnő, Danielle Lloyd kezét. Danielle azóta két kisfiút is világra hozott, így a pár 2012 nyaráig halasztgatta az esküvőt.

***

Miguel Lopes - Monica Pina


Az FC Porto játékosa elmondása szerint élete egyik legszebb pillanatát élte át, amikor a portugál válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Bento beválogatta az idei Európa-bajnokság keretébe, annak ellenére, hogy így el kellett halasztani a már hónapokkal előtte kitűzött esküvőjét. Menyasszonya, Monica Pina megértően fogadta a hírt, és mondta le a menyegzőt, amit később gyorsan be is pótoltak.

***

Martin Skrtel - Barbora Lovasova


A Liverpool szlovák labdarúgója június 16-án vette feleségül gyermeke édesanyját, Barbora Lovasovát.

***

Andres Iniesta – Anna Ortiz


A Barcelona középpályása 700 vendég jelenlétében vette el kislánya édesanyját, Anna Ortizt. Iniesta és kedvese Altafullában kelt egybe, a ceremónián Sandro Rossell elnöktől kezdve Lionel Messiig gyakorlatilag az egész Barca tiszteletét tette, de Vicente del Bosque jelenlegi, és Luis Aragonés volt szövetségi kapitány is meghívót kapott, akárcsak Iker Casillas.

***

Ezequiel Garay – Tamara Gorro


A Benfica argentin labdarúgója  júniusban vette feleségül spanyol modell kedvesét, Tamara Gorrót.

***

Ioannis "Giannis" Maniatis – Joanna Galli


Az Olympiacos görög játékosa pár nappal a kitűzött esküvőjének időpontja előtt még nem tudhatta, hogy egyáltalán az oltár elé fog-e állni. A labdarúgó valószínűleg nem számított arra, hogy a görög válogatott túl sokáig menetel az idei Európa-bajnokságon, ugyanis június 1-jére, a döntő időpontjára szervezte le menyegzőjét. Görögország azonban június 22-én kikapott a negyeddöntőben Németországtól, így Maniatisnak nem kellett lemondania az esküvőjét.

***


Melyik focistafeleség viselte a 2012-es év legszebb menyasszonyi ruháját?