Manapság  igencsak népszerű a New York Jets irányítója, Tim Tebow az amerikai celeb-cicák körében.
A köztudottan vallásos NFL játékos mindent megtesz érte, hogy népszerűsítse a keresztény értékrendet, védjegyévé vált az úgynevezett „tebow"-zás (tebowing), amikor a térdre ereszkedve imádkozik egy-egy meccs előtt.

Annak ellenére, hogy kijelentette, hogy a felesége lesz az első nő az életében, híresebbnél híresebb nőkkel hozzák össze a pletykalapok. Az amerikai énekesnő, Katy Perry válása után felröppentek olyan hírek, hogy Tebow vigasztalja a hírességet. Perry kisasszony erre rá is tett egy lapáttal, amikor februárban egy koncertjén a Peacock című számát a játékosnak ajánlotta. Ez elég pikáns dolgot sejtet, hallva a dal első sorát („I wanna see your peacock, cock, cock, cock…”). Az énekesnő lelkipásztor szülei rögtön ki is jelentették, hogy szívesen látnák Tim Tebowt lányuk oldalán. Egy családhoz közeli forrás szerint Katy Perry édesanyja úgy gondolja, hogy a hátvéd a tökéletes férfi a lánya számára, ugyanis jóképű, kedves, intelligens és mindenekelőtt jó keresztény. Hiába, a kapcsolat ennek ellenére sem jött össze; Katy manapság egy francia modellel jár.
De természetesen Tebow sem tétlenkedett. A legfrissebb pletykák szerint jelenleg a Glee című sorozat színésznőjével, Dianna Agronnal randizgat. Hogy a kapcsolat mennyire komoly, azt nem tudni. Főleg, hogy képbe került a country-énekesnő Taylor Swift is. A két híresség idén februárban egyszer már együtt vacsorázott egy Los Angeles-i étteremben Katy Perry nagy bosszúságára. Hogy az egy randevú volt-e, azt nem tudni, mivel mindkettőjük ügynöke is jelen volt. Ennek ellenére a szemtanúk szerint Tim és Taylor együtt érkeztek, és együtt is távoztak az étkezés után. A futballista azóta sem felejtette el az énekesnőt, ugyanis meghívta az ebben a hónapban megrendezésre kerülő Tim Tebow Alapítvány jótékonysági golfversenyére.