Sergio Ramos a családja nyomására hagyta el Lara Alvarezt. A Real Madrid játékosa és sportriporter kedvese kapcsolata igencsak viharos volt, két év alatt összesen négyszer szakítottak. Ramos családja a pletykák szerint nem kedvelte a csinos Larát, és kitörő örömmel fogadták, amikor a játékos végre új barátnőt talált magának. Még az sem zavarja őket, hogy az új szerelem, Pilar Rubio 8 évvel idősebb a labdarúgónál.

***

Scott Sinclair szerint a barátnője túl „tapadós”. A Manchester City játékosa és egykori sorozatsztár nője, Helen Flanagan a szakítás szélén állnak – adta hírül az angol Mirror napilap. A labdarúgó állítólag nehezen tolerálja, hogy kedvese állandóan ellenőrizni próbálja, és hogy az öltözőben csapattársai körében állandó ugratásoknak van kitéve barátnője viselkedése miatt. Egy párhoz közel álló forrás szerint az is sok feszültséget szül közöttük, hogy a csinos színésznő nem ért a házimunkához, még egy tojást sem tud megfőzni, annak ellenére, hogy Sinclair még egy főzőtanfolyamra is befizette.

***

Maxi López másodszor is feleségül veszi nejét. A Sampdoria argentin labdarúgója és a modell Wanda Nara az ötödik házassági évfordulójukon, májusban megújítják fogadalmukat családjuk, három kisfiuk, és néhány barátjuk színe előtt – jelentette be Wanda hivatalos Twitter oldalán.