Pár nappal ezelőtt még attól volt hangos a bulvársajtó, hogy a Hamburg holland válogatott játékosa, Rafael van der Vaart összeszűrte a levet elhidegült felesége, Sylvie legjobb barátnőjével, Sabia Boulahrouz-al. Sabia szerint Sylvie ezt a tényt el is fogadta. "Ő már éli a saját életét, ahogy én is az enyémet. Nem hiszem, hogy Sylvie haragudna rám Rafael miatt."
Nos, azóta fény derült arra is, hogy a barna szépség miért is nyilatkozott így. Sylvie ugyanis tényleg túllépett a van der Vaarttal való házaságán, és egy francia férfi mellett keresi a boldogságot. A szőkeség az elmúlt időszakban többször elrepült Párizsba a 33 éves Guillaume Zarka nevű gazdag üzletember kedvéért. A jómódú családból származó, számítástechnikai céget vezető Zarka és Sylvie között egy hónapja bontakozott ki a románc, ami egyre komolyabbnak bizonyul.


Eközben Rafael van der Vaart és Sabia kapcsolata is jól alakul. A labdarúgó tegnap úgy nyilatkozott, hogy rendkívül boldog. A Gala magazin értesülései szerint Rafael pár nappal ezelőtt egy gyémánt nyaklánccal is megajándékozta születésnapos szerelmét.