Keressük a legszebb európai focistafeleséget/barátnőt (WAG). A szavazás menetéről és szabályaról itt olvashatsz bővebben.

Második körben a legszebb portugál WAG-okra adhatjátok le szavazatatitokat.

***

Irina Shayk (Cristiano Ronaldo barátnője)

Cristiano Ronaldo és az orosz szupermodell Irina Shayk akkor találkoztak először, amikor 2010 tavaszán mindketten az Armaninak modellkedtek. Azóta együtt vannak, és az sem okozott törést a kapcsolatukban, amikor nem sokkal a megismerkedésük után kiderült, hogy Ronaldónak kisfia született egy korábbi futó kapcsolatából.
A pár munkája miatt ritkán tud találkozni, ennek ellenére tavaly Valentin nap tájékán felröppentek olyan hírek, hogy Ronaldo megkérte kedvese kezét, sőt gyermeket várnak. Mint kiderült, ez utóbbi nem volt igaz, valószínűleg csak reklámfogás volt Irina Sports Illustrated címlapjának hírveréséhez. A páros állítólag idén nyáron egybekel. Ezt egy kissé megnehezítheti az a pletyka, hogy CR édesanyja nem nagyon szívleli Irinát.

GALÉRIA:***


Helen Svedin (Luis Figo felesége)

Luis neje, a svéd Helen olyan lapok címlapján szerepelt már, mint a GQ, az Elle és a Marie Claire, és a legnevesebb divatcégek, illetve kozmetikumok reklámarca is volt. Nem meglepő módon a pár egy divatbemutatón találkozott először még 1996-ban, Barcelonában, és azóta már három gyermekük is született: Daniela (1999. 03. 29.), Martina (2002. 02. 23.), Stella pedig (2004. 12. 09.).

GALÉRIA:***


Daniela Martins (Nani menyasszonya)

A portugál Nani 2007 óta jár a modell Daniela Martins-szal. A pár Lisszabonban találkozott először, ahol a lány éppen családjával nyaralt. „A bátyámmal vacsoráztam, amikor belépett egy srác az étterembe – emlékszik vissza Daniela az első találkozásra. – Nem tudtam ki ő, csak magamban azt gondoltam, hogy nagyon jóképű. Flörtölt velem, és amikor elmondtam neki, hogy én Angliában élek, akkor ő javasolta, hogy találkozzunk.  Azt is elmesélte, hogy Manchesterben futballozik. De azt nem gondoltam, hogy ABBAN a Manchesterben... Néhány hónappal később meghívta a bátyámat egy meccsére, és én is elmentem. Nagy hatással volt rám.” A pár azóta is együtt van. Daniela Nanival egyetemben szegény családból származik. Szüleivel kilencéves korában költözött át Lisszabonból Londonba, mivel édesapja egy buszsofőri állást kapott. Tizenöt esztendősen megnyerte a Miss Latin UK szépségversenyt, majd újságírásból szerzett diplomát. Daniela sok időt tölt a többi focistafeleséggel is. „Támogatjuk egymást. Közel állok a lányokhoz, jó barátnőim.”

GALÉRIA:***


Ivone Meireles (Raúl Meireles felesége)

Ha a legvagányabb WAG-ot keresnénk, akkor valószínűleg azt a szavazást Raúl Meireles felesége, Ivone nyerné. A labdarúgó tinikorában ismerte meg a belevaló lányt, és azóta a fiatalok  elválaszthatatlanok egymástól. 2005-ben megszületett kislányuk, Lara, és csak ezután, 2008-ban vonultak oltár elé. A tetoválás-őrült pár nem hazudtolta meg magát, gyűrű helyett egy-egy tetkót hordanak a jobb hüvelykujjukon, Raúl egy I-t, felesége pedig egy R-t.

GALÉRIA:
***


Nereida Gallardo (Gonçalo Quinaz barátnője)

Nereida Gallardo néhány évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo barátnője volt. A focista 2009 nyarán nem túl elegáns módon, sms-ben szakított vele, és a modell ezt nem vette túl jó néven. Bár időközben férjhez ment, de időnként még nyilatkozik egykori barátjáról a médiának. Legutóbb múlt év őszén adott interjút az angol The Sun című bulvárlapnak, amelyben agyatlan szépfiúnak titulálta a labdarúgót. "Óriási az egója és nem valami intelligens" - tette hozzá  éves Gallardo, aki azt is elárulta, hogy férje jobb az ágyban Ronaldónál, aki szerinte nem jó példakép a gyerekek számára.
Nereida pár hónappal ezelőtt elvált, jelenleg a Deportivo Aves játékosával, Gonçalo Quinazzal jár.

GALÉRIA:

***

Szavazz a legszebb portugál WAGra!

EGYSZERRE 1 DARAB SZAVAZATOT TUDSZ LEADNI!