A New York Yankees baseballcsapat sztárja, Alex Rodriguez csak a legszebben tud nyilatkozni egykori barátnőjéről, a színésznő Cameron Diazról.
A páros 2010-ben kezdett el randizni egymással, és kapcsolatuk tavaly szeptemberben ért véget. Annak ellenére, hogy Rodriguez egy sor szőkeséggel (többek között Madonnával és Kate Hudsonnal is) járt korábban, elmondása szerint még mindig Diaz kisasszony a kedvence köztük. "Nem szeretek beszélni a kapcsolataimról, de el kell mondanom neked CD-ről (Cameron Diaz - szerk.), hogy talán ő az egyik legnagyszerűbb emberi lény, akivel valaha találkoztam, egy csodálatos fény. - mesélte el a The Insidernek Rodriguez. Továbbá az is kederült az interjúból, hogy a sportoló új bálvány a randevúzás terén az örök aggelgény George Clooney. "Azt hiszem az új hősöm George Clooney. Ő az új példaképem."
A-Rod a válása után kezdett el randizgatni a színésznő Kate Hudsonnal, majd Cameron Diaz karjaiban kötött ki. Jelenleg az Torrie Wilsonnal, a már visszavonult amerikai professzionális birkózónővel jár.

Kate Hudsonnal


Torrie Wilsonnal