Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sylvie van der Vaart a barátnőjével mozizott

Sylvie van der Caart és barátnője Sabia Boulahrouz megtekintették a "Heute bin ich blond" című filmet március 20-án a hamburgi Cinemaxx Dammtorban.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart aranyszínű ruhában villogott

Sylvie van der Vaart a L'Oreal hajápolási termékeit népszerűsítette a Top Hair International Trend & Fashion Days elnevezésű eseményen március 17-én Düsseldorfban.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart a Viktor&Rolf divatbemutatóján

Sylvie van der Vaart megtekintette március 2-án a Párizsi Divathét keretében megrendezett Viktor&Rolf divatshowját.

0 Tovább

Van der Vaartéknál vége a jégkorszaknak?

Rafael és Sylvie van der Vaart hatéves kisfiukkal, Damiannal és egy kis baráti társasággal megtekintették tegnap délután az Ice Age Live! (Jégkorszak) musicalt a hamburgi O2 Arénában.

"Ez egy csodálatos délután volt. Különösen a fiúk élvezték nagyon a showt." - nyilatkozta Sylvie. "Igyekszünk minél több időt együtt tölteni" - tette hozzá Rafael. Az előadás végeztével azonban külön indult haza a házaspár: Sylvie barátnőjével tartott, míg a HSV játékosa saját autójával hagyta el a helyszínt.


Van der Vaarték az év elején jelentették be, hogy elválnak útjaik, azonban pár héttel később már békülésükről írt a bulvársajtó.

0 Tovább

Felesége újra mosolyogva néz van der Vaartra

A HSV holland válogatott játékosa, Rafael van der Vaart és felesége Sylvie az év elején jelentették be, hogy elválnak egymástól, de két hét múlva már arról szóltak a hírek, hogy a gyönyörű modell mégis ad egy új esélyt férjének. A házaspár a hír kirobbanása óta nem jelent meg együtt sehol, tegnap azonban a lesifotósok kiszúrták őket, amint Sylvie kedvenc kávézójában, a hamburgi Marsbarban ebédeltek.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek