Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sylvie van der Vaart Párizsban romantikázott új barátjával

A német Bild magazin olvasó-riportere pár nappal ezelőtt lefényképezte az éppen válófélben lévő Sylvie van der Vaartot és új kedvesét, Guillaume Zarkát, amint Párizsban, a Szajna híres Pont Neuf hídján ölelgették és csókolgatták egymást. A páros egy lakatot is elhelyezett a hídon amelyen a következő felirat volt: "From Paris with Love. S & G". Milyen romantikus...

0 Tovább

Van der Vaarték a Bunte magazinban

A van der Vaart házaspár sagája a német Bunte magazin legújabb számának címlapsztorija lett.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart bepasizott

Pár nappal ezelőtt még attól volt hangos a bulvársajtó, hogy a Hamburg holland válogatott játékosa, Rafael van der Vaart összeszűrte a levet elhidegült felesége, Sylvie legjobb barátnőjével, Sabia Boulahrouz-al. Sabia szerint Sylvie ezt a tényt el is fogadta. "Ő már éli a saját életét, ahogy én is az enyémet. Nem hiszem, hogy Sylvie haragudna rám Rafael miatt."
Nos, azóta fény derült arra is, hogy a barna szépség miért is nyilatkozott így. Sylvie ugyanis tényleg túllépett a van der Vaarttal való házaságán, és egy francia férfi mellett keresi a boldogságot. A szőkeség az elmúlt időszakban többször elrepült Párizsba a 33 éves Guillaume Zarka nevű gazdag üzletember kedvéért. A jómódú családból származó, számítástechnikai céget vezető Zarka és Sylvie között egy hónapja bontakozott ki a románc, ami egyre komolyabbnak bizonyul.


Eközben Rafael van der Vaart és Sabia kapcsolata is jól alakul. A labdarúgó tegnap úgy nyilatkozott, hogy rendkívül boldog. A Gala magazin értesülései szerint Rafael pár nappal ezelőtt egy gyémánt nyaklánccal is megajándékozta születésnapos szerelmét.

0 Tovább

Sabia mosolyog, Sylvie szomorú

Rafael van der Vaart feleségét és új barátnőjét is lekapták a lesifotósok a tegnapi nap Hamburgban. Míg Sabia Boulahrouz két gyermekével, a hároméves Amayával és a kétéves Daaminnal mosolyogva sétálgatott az utcán, addig az elhagyott feleség Sylvie van der Vaart egy fitnessteremben edzett. A szőkeség láthatóan nem örült a felbukkant paparazziknak, el is maradt a tőle megszokott százwattos mosoly.

A bánata ellenére Sylvie továbbra is gőzerővel dolgozik, péntekenként az RTL-en futó Let's Dance táncos showműsort vezeti.

0 Tovább

Van der Vaart a felesége legjobb barátnőjével jár

Rafael van der Vaart és felesége Sylvie idén év elején jelentették be, hogy házasságuknak véget vetettek. Bár egy hét múlva a pár már visszakozott, és kapcsolatuk újjáépítésén kezdtek el dolgozni, úgy néz ki ez nem jött össze nekik. A Hamburg holland válogatott játékosa ugyanis szerelembe esett korábbi csapattársa, Khalid Boulahrouz  exfeleségével, a 35 éves, kétgyermekes Sabiával. A dolog pikantériája, hogy a barna szépség Sylvie van der Vaart legjobb barátnője.

Sylvie szilveszter éjjel tette közzé mikroblogján ezt a Sabiával és Rafaellel közös képet - pár órával az ominózus elcsattant pofon előtt

A focistafeleségek barátsága már évek óta tart, a 2008-as futball-Eb-n Sylvie vigasztalta naphosszat a magzatát elveszítő Sabiát. Idén pedig a van der Vaarttal való szakítása után Sabia nyújtott lelki támaszt Sylvie-nek: a szépségek sülve-főve együtt jelentek meg mindenhol, legutóbb pont két hete egy filmpremieren.

"Évek óta közös társaságba járunk, jó barátok voltunk. Az elmúlt hetekben azonban sokkal erősebbek lettek az érzelmek, ezen még mi is meglepődtünk. Persze nekünk is időre van szükségünk, hogy kiteljesedhessen a szerelem" – árulta el a Bild című lapnak Rafael van der Vaart.

És hogy Sylvie hogy érez a friss románccal kapcsolatban? Sabia szerint a szőkeség elfogadta ezt. "Ő már éli a saját életét, ahogy én is az enyémet. Nem hiszem, hogy Sylvie haragudna rám Rafael miatt."
A Bild című német napilap szerint Sylvie higgadtan fogadta a dolgot. "Ez az ő döntésük. A legjobbakat kívánom nekik. Most a kisfiamra, Damianra szeretnék koncentrálni. Ő a legfontosabb a számomra."


Sylvie tegnap délután a hamburgi reptéren

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek