Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

KIBÉKÜLT AZ ÁLOMPÁR: Mégsem válnak van der Vaarték!

A Hamburg holland játékosa, Rafael van der Vaart és neje Sylvie egy balul sikerült szilveszteri házibuli után január elején jelentették be, hogy elváltak útjaik, és beadják a válókeresetet. Nos, azóta Sylvie meggondolta magát, és úgy döntött, hogy ad még egy esélyt férjének. "Meg akarjuk menteni a házaságunkat" - nyilatkozta a szőkeség egy holland magazinnak, és bevallotta, hogy boldog, és nagyon szereti Rafaelt.

0 Tovább

Van der Vaart fia a vörös szőnyegen debütált

A holland Rafael van der Vaart felesége, a népszerű televíziós személyiség Sylvie, és kisfia Damian megtekintették a 'Tabaluga Und Die Zeichen Der Zeit' premierjét október 12én Hamburgban.

0 Tovább

Van der Vaarték egy showműsor vendégei voltak

A holland Rafael van der Vaart és gyönyörű felesége Sylvie a legnépszerűbb német televízió showműsor, a 'Wetten dass..?' 200-adik adásának vendégei voltak Jennifer Lopez és a divatmogul Karl Lagerfeld társaságában.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart fogkefét reklámoz

A HSV holland válogatott labdarúgójának, Rafael van der Vaartnak csinos neje az IFA 2012 Phillips standjánál bemutatta a cég legújabb elekromos fogkeféjét.

0 Tovább

Sylvie van der Vaart egy gálán villogott

A Tottenham Hotspur holland labdarúgójának, Rafael van der Vaartnak csinos neje, a televíziós műsorvezető Sylvie van der Vaart részt vett a Global Gift Gálán Marbellán.

0 Tovább

sportarazzi

blogavatar

Sportolókról - másképpen...

Utolsó kommentek